kesking Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Εμπιστεύομαι χρόνια το GearBest (όπως και το Banggood ) για τις αγορές μου από Κίνα. Τώρα τελευταία όμως υπάρχουν προβλήματα με τις αποστολές από GearBest και αδύνατη η επικοινωνία μαζί τους. Άκουσα ότι πάνε για κλείσιμο ( κανόνι που λέμε ), αληθεύει; ξέρει κανείς κάτι παραπάνω;
StamTheMan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 43 λεπτά πριν, kesking είπε Τώρα τελευταία όμως υπάρχουν προβλήματα με τις αποστολές Τι προβληματα δλδ; Δε στα στελνουν; 2
kesking Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 19 ώρες πριν, StamTheMan είπε Τι προβληματα δλδ; Δε στα στελνουν; Στην τελευταία παραγγελία μου (μικρής ευτυχώς αξίας-κάτι μάσκες), μετά από 3 μήνες πέρα-δώθε σε στυλ ''απεστάλη-επέστρεψε'' μέσα στην Κίνα, τελικά μου έβγαλε ''έληξε'' και με το gearbest δεν μπορώ να επικοινωνήσω πια.
StamTheMan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 16 λεπτά πριν, kesking είπε Στην τελευταία παραγγελία μου (μικρής ευτυχώς αξίας-κάτι μάσκες), μετά από 3 μήνες πέρα-δώθε σε στυλ ''απεστάλη-επέστρεψε'' μέσα στην Κίνα, τελικά μου έβγαλε ''έληξε'' και με το gearbest δεν μπορώ να επικοινωνήσω πια. Εμενα αυτο μου κανει σαν μπερδεμα του tracking. Πιθανοτατα θα λαβεις το δεμα,αλλα απο Κινα κανουν το λιγοτερο ενα μηνα,μπορει και δυο. Ισως τα παραλαβεις κανονικα.
kesking Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 20 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Εμενα αυτο μου κανει σαν μπερδεμα του tracking. Πιθανοτατα θα λαβεις το δεμα,αλλα απο Κινα κανουν το λιγοτερο ενα μηνα,μπορει και δυο. Ισως τα παραλαβεις κανονικα. Ηδη περασαν 3 μηνες (17 /12/20) εγινε η παραγγελια. Πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο με gearbest ( και επικοινωνια αδυνατον ).
chios Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 https://gr.gizchina.com/2021/03/10/gearbest-telos-epochis-kleinei-kai-den-plironei/ μάλλον πάει για κλείσιμο 1
StamTheMan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, chios είπε https://gr.gizchina.com/2021/03/10/gearbest-telos-epochis-kleinei-kai-den-plironei/ μάλλον πάει για κλείσιμο Δεν το ηξερα. Κακο.. 2 ώρες πριν, kesking είπε και επικοινωνια αδυνατον Αυτο ηταν γνωστο χρονια.. Αλλα τωρα βλεπω οτι το εχουν παρακανει.
aces Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Αφου παει για κλεισιμο το παλαιο κ ενδοξο GearBest (τα τελευταια χρονια πηγαινε κατα διαολου σκοτωνε τις τιμες) παει δεν θα μεινει τπτ ορθιο. Το banggood παντως δεν εχει δειξει σημαδια τετοιας διαλυσης Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2021 από aces
Dantε Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Το gearbest μου μυριζε μηνες οτι πηγαινε για φουντο. Οι τιμες του σε οτι εψαξα για εναλλακτικη απο το banggood ηταν στο θεο,σα να μην θελαν να πουλανε.
Greko999 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Παιδιά μακριά! Είχα κάνει και εγώ τελευταία δυο αγορές από εκεί. Το ένα δεν μου ερχόταν (είχαν περάσει 4 μήνες) και έκανα το λάθος και παράγγειλα ξανά από εκεί όπου το δεύτερο προιόν δεν το έστελναν. Όταν τους ζήτησα refund το μόνο που έλεγαν ήταν "sorry" and "wait". Τελικά μετά από 3 μήνες ακόμα κατάφερα να πάρω τα χρήματα μου μέσω paypal (ευτυχώς!) που έκανα εκεί τα παράπονά μου. Μ Α Κ Ρ Ι Α μάλλον το πάνε για κλείσιμο
liakos356 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Δημοσ. 5 Μαΐου 2021 Μια από τα ίδια και από εμένα. Είχα παραγγείλει κάτι ακουστικά και ήταν στο processing για κάνα 2μηνο. Όταν έκανα report στο paypal , μου έκαναν σε δευτερόλεπτα refund. Μάλλον έχει γίνει τόσες φορές που πλέον είναι automated process. Το bangood από την άλλη βράχος! Μέχρι και με courier σου στέλνουν τις παραγγελίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα