Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμπιστεύομαι χρόνια το GearBest (όπως και το Banggood ) για τις αγορές μου από Κίνα. Τώρα τελευταία όμως υπάρχουν προβλήματα με τις αποστολές από GearBest και αδύνατη η επικοινωνία μαζί τους. Άκουσα ότι πάνε για κλείσιμο ( κανόνι που λέμε ), αληθεύει; ξέρει κανείς κάτι παραπάνω;

Δημοσ.
19 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Τι προβληματα δλδ;

Δε στα στελνουν;

Στην  τελευταία παραγγελία μου (μικρής ευτυχώς αξίας-κάτι μάσκες), μετά  από 3 μήνες πέρα-δώθε σε στυλ ''απεστάλη-επέστρεψε'' μέσα στην Κίνα, τελικά μου έβγαλε ''έληξε'' και με το gearbest δεν μπορώ να επικοινωνήσω πια.

26623919_Screenshot_2021-03-09ALL-IN-ONEPACKAGETRACKING17TRACK.png.4f576c8ca6c2f654ff7a5edda6b1d95e.png

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, kesking είπε

Στην  τελευταία παραγγελία μου (μικρής ευτυχώς αξίας-κάτι μάσκες), μετά  από 3 μήνες πέρα-δώθε σε στυλ ''απεστάλη-επέστρεψε'' μέσα στην Κίνα, τελικά μου έβγαλε ''έληξε'' και με το gearbest δεν μπορώ να επικοινωνήσω πια.

Εμενα αυτο μου κανει σαν μπερδεμα του tracking.

Πιθανοτατα θα λαβεις το δεμα,αλλα απο Κινα κανουν  το λιγοτερο ενα μηνα,μπορει και δυο.

Ισως τα παραλαβεις κανονικα.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Εμενα αυτο μου κανει σαν μπερδεμα του tracking.

Πιθανοτατα θα λαβεις το δεμα,αλλα απο Κινα κανουν  το λιγοτερο ενα μηνα,μπορει και δυο.

Ισως τα παραλαβεις κανονικα.

Ηδη περασαν 3 μηνες (17 /12/20) εγινε η παραγγελια. Πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο με gearbest ( και επικοινωνια αδυνατον ).

Δημοσ.
2 ώρες πριν, chios είπε

Δεν το ηξερα.
Κακο..

2 ώρες πριν, kesking είπε

και επικοινωνια αδυνατον

Αυτο ηταν γνωστο χρονια..
Αλλα τωρα βλεπω οτι το εχουν παρακανει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφου παει για κλεισιμο το παλαιο κ ενδοξο GearBest (τα τελευταια χρονια πηγαινε κατα διαολου σκοτωνε τις τιμες) παει δεν θα μεινει τπτ ορθιο. Το banggood παντως δεν εχει δειξει σημαδια τετοιας διαλυσης

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.

Το gearbest μου μυριζε μηνες οτι πηγαινε για φουντο.

Οι τιμες του σε οτι εψαξα για εναλλακτικη απο το banggood ηταν στο θεο,σα να μην θελαν να πουλανε.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά μακριά! Είχα κάνει και εγώ τελευταία δυο αγορές από εκεί. Το ένα δεν μου ερχόταν (είχαν περάσει 4 μήνες) και έκανα το λάθος και παράγγειλα ξανά από εκεί όπου το δεύτερο προιόν δεν το έστελναν. Όταν τους ζήτησα refund το μόνο που έλεγαν ήταν "sorry" and "wait". Τελικά μετά από 3 μήνες ακόμα κατάφερα να πάρω τα χρήματα μου μέσω paypal (ευτυχώς!) που έκανα εκεί τα παράπονά μου. Μ Α Κ Ρ Ι Α μάλλον το πάνε για κλείσιμο

Δημοσ.

Μια από τα ίδια και από εμένα. Είχα παραγγείλει κάτι ακουστικά και ήταν στο processing για κάνα 2μηνο. Όταν έκανα report στο paypal , μου έκαναν σε δευτερόλεπτα refund. Μάλλον έχει γίνει τόσες φορές που πλέον είναι automated process. 

Το bangood από την άλλη βράχος! Μέχρι και με courier σου στέλνουν τις παραγγελίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...