stoum Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Ότι και αν έχω κάνει δεν μπορώ να συνδέσω 2 υπολογιστές που έχω στο σπίτι μου στο ίδιο δωμάτιο και παρακαλώ για συμβουλές. Tο ένα έχει pci Realtek 8139 ethernet και το άλλο Gigabit 10\1000 ενσωματωμένη στη μητρική (MSI fis2r), καθώς και ένα καλώδιο που ζήτησα σε κατάστημα για σύνδεση μεταξύ 2 pc χωρίς hub, δεν ξέρω αν είναι κροσόβερ. Έχω εκτελέσει των οδηγό των xp home που υπάρχει και στα 2 pc, ολοκληρώνετε επιτυχώς αλλά δεν γίνεται τίποτα. Δεν επικοινωνούν. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιος οδηγός βήμα προς βήμα να τον κατεβάσω γιατί από ότι φαίνεται οι γνώσεις μου δεν φτάνουν. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
tsakonas Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 kalws hrthes sthn parea mas........uparxei kai h epilogh search sto forum afto kathws uparxoun xiliades themata. Kai auto pou zhtas exei eipwthei 1000000 fores...,,,me ligo search tha vreis ta panta...twra den exw xrono na kanw search 4 u..
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Πηγες στον Υπολογιστη μου στο C και εκανες δεξι κλικ ===κοινη χρηση και ασφαλεια ===Κοινη χρηση και κλικαρες τα κουτακια???? Τα παραπανω σε οσους δισκους partitions κλπ θελεις να αλληλοβλεποντε και στα δυο pc???? Λεω μηπως!!!!! :?: :?: :?: Επισης στον πινακα ελεγχου ==συνδεσεις δικτυου===Τοπικη συνδεση===Δεξι κλικ ιδιοτητες===Για προχωρημενους μηπως ειναι κλικαρισμενο το "τειχος προστασιας"???? :?: :?: :?: :?:
stoum Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Λοιπόν κατάφερα επιτέλους να τους "επικοινωνήσω" αλλά όταν πάω να ανοίξω τα περιεχόμενα του ενός από τον άλλο μου λέει "Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο (τάδε). Μπορεί να μην έχετε δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε τον πόρο δικτύου. Επικοινωνήστε με τον διαχειριστή αυτού του διακομιστή για να διαπιστώσετε εάν έχετε δικαίωμα πρόσβασης. Η διαδρομή του δικτύου δεν εντοπίστηκε". Τι κάνω τώρα? Όσο για το να ψάξω στο φόρουμ, μετά από αρκετές προσπάθειες δεν κατόρθωσα να βρώ κάτι ανάλογο.
stoum Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Energopoiise ton "guest user" Έχω xp home gr, που βρίσκεται αυτό που μου λες;
Dvs Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Dexi click sto my computer --> manage --> local users --> users --> guest
amorealex Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Λοιπόν κατάφερα επιτέλους να τους "επικοινωνήσω" αλλά όταν πάω να ανοίξω τα περιεχόμενα του ενός από τον άλλο μου λέει "Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο (τάδε). Μπορεί να μην έχετε δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε τον πόρο δικτύου. Επικοινωνήστε με τον διαχειριστή αυτού του διακομιστή για να διαπιστώσετε εάν έχετε δικαίωμα πρόσβασης. Η διαδρομή του δικτύου δεν εντοπίστηκε". Τι κάνω τώρα? Όσο για το να ψάξω στο φόρουμ, μετά από αρκετές προσπάθειες δεν κατόρθωσα να βρώ κάτι ανάλογο. Έχω το ίδιο πρόβλημα και ενεργοποίησα τον Guest User, αλλά κάνει τα ίδια. Και τα δύο μηχανάκια τρέχουν XP Pro SP2 και firewall disabled. Καμιά ιδέα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.