dpolal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Mας χάρισαν μία γλάστρα με ένα τεράστιο φυτό αλόης. Κατά την μετακόμιση έσπασε ένα κλαδί και από περιέργεια το άνοιξα για να περιεργαστώ το εσωτερικό του που από όσο ξέρω είναι το γνωστό τζελ αλόης. (δεν ξέρω πώς ακριβώς λέγεται) Καταρχήν ξέρει κανένας τί περιποίηση χρειάζεται το φυτό και αυτό το τζέλ που περιέχεται στα κλαδιά του αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάπου ;;; Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2021 από dpolal
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, dpolal είπε Mας χάρισαν μία γλάστρα με ένα τεράστιο φυτό αλόης. Κατά την μετακόμιση έσπασε ένα κλαδί και από περιέργεια το άνοιξα για να περιεργαστώ το εσωτερικό του που από όσο ξέρω είναι το γνωστό τζελ αλόης. (δεν ξέρω πώς ακριβώς λέγεται) Καταρχήν ξέρει κανένας τί περιποίηση χρειάζεται αυτό το φυτό και το τζέλ που περιέχεται στα κλαδιά του μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάπου ;;; αν είναι barbadensis miller είναι η πιο καλή.Κάνει κίτρινο λουλούδι .Ψαξε τι και πως γιατι μπορεί να σου κάνει μεγαλυτερη ζημιά απο καλό. 1
troi.g Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Στις 15/3/2021 στις 6:40 ΜΜ, dpolal είπε Mας χάρισαν μία γλάστρα με ένα τεράστιο φυτό αλόης. Κατά την μετακόμιση έσπασε ένα κλαδί και από περιέργεια το άνοιξα για να περιεργαστώ το εσωτερικό του που από όσο ξέρω είναι το γνωστό τζελ αλόης. (δεν ξέρω πώς ακριβώς λέγεται) Καταρχήν ξέρει κανένας τί περιποίηση χρειάζεται το φυτό και αυτό το τζέλ που περιέχεται στα κλαδιά του αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάπου ;;; Αυτο που ξερω ειναι οτι δε θελει πολυ νερο , και αν καεις βαζεις αυτο το ζελε στο εγκαυμα, τουλαχιστον ετσι κανω εγω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα