Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, totomis είπε

Καλημέρα.

Έχω το παρακάτω δεματακι που εδώ και ένα σχεδόν μήνα δεν έχει κουνηθεί...

Καμία γνώμη;

Ευχαριστώ 

UL849530725BE

Από aliexpress? Και εγώ έχω 14 δέματα κολλημένα μερικά και πάνω από μήνα και πρώτη φορά μου δίνουν επιτόπου 10ψήφια tracking (δηλαδή παραλαβή με acs απότι βλέπω) και δυστυχώς κανένα δεν έχει κουνηθεί εδώ και καιρό, και μερικά πάνω απο 100€ αξία, αλλά πιστεύω θα ξεκολλήσουν όλα μαζί. Τελευταία 4 χρόνια παραλαμβάνω με ελτά, πριν παραλάμβανα με acs και απότι βλέπω από δω και πέρα μάλλον με acs πάλι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να ρωτησω παιδια για να μην ανοιγω αλλο θεμα, τα πακετα απο aliexpress ευρωπαικων αποθηκων που ερχονται με dhl, στην επαρχια ποιος τα παραδιδει; Αναλαμβανει το τελικο σταδιο η acs;

Δημοσ.
Στις 27/6/2025 στις 10:16 ΠΜ, x69pr είπε

Να ρωτησω παιδια για να μην ανοιγω αλλο θεμα, τα πακετα απο aliexpress ευρωπαικων αποθηκων που ερχονται με dhl, στην επαρχια ποιος τα παραδιδει; Αναλαμβανει το τελικο σταδιο η acs;

Μου χει τυχει και η ιδια η dhl, με έδρα άλλο νομό, να μου το παραδώσουν αλλά συνήθως η acs.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/6/2025 στις 1:16 ΜΜ, x69pr είπε

Εμένα στην Λάρισα η ίδια η dhl μου τα παραδίδει. Θα πάρει όμως άλλο tracking number το δέμα σου, δες εδώ https://www.dhl.com/gr-el/home.html στο "More Shipment Details"  εκεί θα έχει τον αριθμό waybill, η στα Ελληνικά  "Αριθμός επιβεβαίωσης πελάτη" που είναι ο επόμενος 10ψηφιος (όλα αριθμοί) tracking number, που θα ισχύσει για Ελλάδα. Μάλλον θα χρειαστεί να βάλεις τον ΤΚ για να φανεί.

Μετά αν είναι να το παραδώσει κάποια άλλη courier, αν βάλεις το 10ψηφιο της dhl εδώ https://parcelsapp.com/ λογικά θα δεις ποια courier θα είναι αυτή, και αν θα έχει άλλο tracking number (next tracking number.

Αυτό που έγραψα θα φανούν με τη σειρά, δλδ όταν φτάσει το δέμα Ελλάδα τότε θα φανεί το 10ψηφιο της dhl, και αν και όταν το παραλάβει η επόμενη courier θα φανεί το δικό τους tracking number στο parcelapp.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερες. παιζει να ξερει τι μπορει να παιζει και με ποια κουριερ παιζει να ερθει?
περιμενω ενα πακετο απο αλι και το tracking φενοταν νορμαλ. λιγο αργο αλλα νορμαλ.  σαν tracking/μεταφορικη βγαζει την Mingyang. το πακετο δεν φερνει να εχει κουνηθει απο της 14/6και διχνει να ειναι στην πολονια. στον tracker βγαζει ενα next tracking number με 21 ψηφια που δεν το αναγνωριζει κανενα. ζηταει περιοχη κλπ αλλα οτι και να βαλω δεν βγαζει πουθενα. εκανα λιγο ψαξιμο και φερνει οτι το πακετο ειναι σε αποθηκη και ειναι common να μενουν εκει για 2-3 μερες η σε περιπτωσεις 3-7 μερες χωρις updates μεχρι να τα διωξουν στην επομενη  μεταφορικη..αλλα παμε 20 μερες τωρα. και ειναι λιγο worrysum διοτι ειναι αρκετα αξιας. για μεγεθος ειναι λιγο μεγαλουτσικο οποτε ξεχναμε θυριδες κλπ (παιζει να χωρας την θυριδα στο πακετο 😁)

Επεξ/σία από its smashy
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, its smashy είπε

το πακετο δεν φερνει να εχει κουνηθει απο της 14/7 και διχνει να ειναι στην πολονια.

Μάλλον 14/6. Επειδή είναι αρκετά μεγάλο, ίσως θα έρθει με κάποια μεταφορική και καθυστερεί. Ρίξε μια ματιά αν είναι trackable μέσω DHL, UPS, GLS. Πάντως νομίζω θέλει απλά λίγο υπομονή.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, kofer είπε

Μάλλον 14/6. Επειδή είναι αρκετά μεγάλο, ίσως θα έρθει με κάποια μεταφορική και καθυστερεί. Ρίξε μια ματιά αν είναι trackable μέσω DHL, UPS, GLS. Πάντως νομίζω θέλει απλά λίγο υπομονή.

ναι 14/6 σορρυ. ειναι λιγο περιεργη/κακη μερα οποτε brain εχει θεμα. το τσεκαρα και με αυτα αλλα και με τα τοπικα acs elta κλπ και κανενα δεν το βλεπει. μονο σε parcelapp και βγαζει τελευταιο update στης 14/6. το οτι ειναι μεγαλο και οτι αυτο μπορει να κανει θεματα το κατανοω. αλλα το να εχει περασει ο 2πλος χρονος να το κανουν process το λες λιγο καπως 

Δημοσ.

Εχει τυχει σε καποιον αυτες τις μερες να του εχουν σταλει πραγματα με ελτα κουριερ και να φαινονται στο τρακινγκ να ειναι εδω και μερες σταθερα στο κεντρο διαλογης και να μη κουνιουντε? Εχει καποιο θεμα στο τρακινγκ η απλα ειναι μπαχαλο στο κεντρο διαλογης? Εχω απο 29/6 που φαινονται αμετακινητα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, generalb31 είπε

Εχει τυχει σε καποιον αυτες τις μερες να του εχουν σταλει πραγματα με ελτα κουριερ και να φαινονται στο τρακινγκ να ειναι εδω και μερες σταθερα στο κεντρο διαλογης και να μη κουνιουντε? Εχει καποιο θεμα στο τρακινγκ η απλα ειναι μπαχαλο στο κεντρο διαλογης? Εχω απο 29/6 που φαινονται αμετακινητα.

Ναι , έτυχε και σε μένα.

Ηταν ακινητοποιημένο μια βδομάδα στο κέντρο διαλογής Ηρακλείου Κρήτης και εν συνεχεία είναι ακινητοποιημένο τέσσερις ημέρες στο κέντρο διαλογής Πειραιά.

Το χάλι τους το μαύρο. Τελευταία φορά που ασχολήθηκα μαζί τους.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, generalb31 είπε

ναι σε μενα. εχω ενα πακετο που απο 01/06 στο tracking λεει "Shipment being prepared by the postman" αλλα αν βαλω το tracking σε οτι εχει σχεση με ελτα δεν το βρισκει καν στο συστημα. #onlyELTAthings. νταξει δεν ειναι κατι. αν ερθει ποτε μπορει να παρει κανα 9μηνο σαν οπως καναν με αλλο πακετο🤣

Δημοσ.

Καμία ιδέα τι μπορεί να παιζει?

Δεματακι από Αγγλία με προπληρωμενα τέλη τελωνείου έχει κολλήσει εδώ κ αιώνες.

Screenshot_20250709-221341~3.png

Δημοσ.
15 ώρες πριν, CptBill είπε

Καμία ιδέα τι μπορεί να παιζει?

Δεματακι από Αγγλία με προπληρωμενα τέλη τελωνείου έχει κολλήσει εδώ κ αιώνες.

Screenshot_20250709-221341~3.png

τελωνειο εχεις περασει οποτε δεν εχεις θεμα εως εκει. προσπαθησε να τους παρεις κανα τηλ μπας και βγαλεις ακρη και κανουν κατι. αλιως περιμενεις να κατεβει το αγιο πνευμα και να παρουν αποφαση  να κανουν κατι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...