anaximandros Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Στις 24/1/2025 στις 12:28 ΠΜ, lafkostas είπε Καλησπέρα έβγαλε κανείς άκρη τι γίνετε όταν υπάρχει αυτό το μήνυμα ; Μη άφιξη αντικειμένου-Έλεγχος από ξένο ταχυδρομείο Τελικά τι έγινε με αυτό; Είμαι και εγώ σε αυτό το σημείο και στο τηλέφωνο μου τα μασούσαν...
greekparot Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου Έκανα μια παραγγελία από Ali express 31/12/2024, σήμερα 3 Μαρτίου ακόμη δεν παρέλαβα, Στο tracking του ΕΛΤΑ γράφει 09/01/2025 είναι στην Ουγγαρία αποστολή αντικειμένου. Ο κινεζος δεν αναλαμβάνει κ μου λέει ότι είναι στο τοπικό ταχυδρομείο, Ο αριθμός ξεκινάει με UC…. & τελειώνει σε HU. Πρώτη φορά που μετά από 2+ μήνες δεν έχω παραλάβει παραγγελία από Ali. Είναι φυσιολογικό; Ή να το υπολογίζω για χαμένο..;
driver4 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 4 hours ago, greekparot said: Έκανα μια παραγγελία από Ali express 31/12/2024, σήμερα 3 Μαρτίου ακόμη δεν παρέλαβα, Στο tracking του ΕΛΤΑ γράφει 09/01/2025 είναι στην Ουγγαρία αποστολή αντικειμένου. Ο κινεζος δεν αναλαμβάνει κ μου λέει ότι είναι στο τοπικό ταχυδρομείο, Ο αριθμός ξεκινάει με UC…. & τελειώνει σε HU. Πρώτη φορά που μετά από 2+ μήνες δεν έχω παραλάβει παραγγελία από Ali. Είναι φυσιολογικό; Ή να το υπολογίζω για χαμένο..; Τα ΕΛΤΑ είναι σαν τον Κατέλη...δεν βγάζεις άκρη...θα παραλάβεις όταν & αν ανοίξουν τους σάκους οι υπάλληλοι. Τέτοια χαντάκωμα & υποβάθμιση της κρατικής εταιρείας ταχυδρομείου δεν υπάρχει ούτε στην Ουγκάντα...& οι Εγγλέζοι δεν πουλάνε την Royal Mail γιατί είναι εταιρεία για το καλό των πολιτών...& φέρνουν ότι βαρύ δέμα μπορείς να φανταστείς οι ταχυδρόμοι τους, όχι χαρτάκια. Ελλάδα, η χώρα της πλάκας... 1
Despotas Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Έχει κάποιος ιδέα αν τα Ιταλικά ταχυδρομεία συνεργάζονται με ΕΛΤΑ? Περιμένω ένα δέμα από Poste Italiane το οποίο δείχνει στο tracking του να έχει φτάσει Ελλάδα από 24/2 αλλά τίποτα περαιτέρω από τότε..
kofer Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Despotas είπε Έχει κάποιος ιδέα αν τα Ιταλικά ταχυδρομεία συνεργάζονται με ΕΛΤΑ? Ναι, έχω παραλάβει κανονικά από Poste Italiane μέσω ΕΛΤΑ. Τώρα γιατί έχει καθυστερήσει δεν ξέρω, αλλά δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση. 1
ShadowSora94 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Παράγγειλα λαπτοπ από ελληνικό σκρουτζομαγαζο αλλά σχετικά μεγάλη εταιρία στην Αττική, συνεργάζεται με ΕΛΤΑ κουριερ και μόλις τωρα πήρα πρέφα καθώς είχαν να μου στείλουν πανω απο χρόνο με ΕΛΤΑ κουριερ οτι εχουν πετσοκόψει το tracking εντελώς, απο χθες απο οτι φαίνεται κανει βόλτες(κύκλους)στους Αμπελόκηπους. Βρίσκομαι Κρήτη. Παλιά θα σου ελεγε οτι πηγε Πειραιά, βρίσκεται προς Κ.Δ Ηρακλείου κτλπ κτλπ, και αν ρωτήσεις στο support κανουν copy paste οτι ειναι σε διακίνηση, να βλέπετε το τρακινγκ, αν δεν τουε κυνηγήσω να παω να το βρω στον σακο μέσα, καλά 40. Ρε, τι κάνανε; Κρίμα. Καλύτερα κλείστε τα, αν και λυπάμαι τους εργαζόμενους.
niophout Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Πακέτο από DHL με κωδικό CD..DE ποιός να περιμένω να το παραδώσει; Είναι κολλημένο εδώ και μέρες σε "Shipment arrived in the recipient's region".
dimitris_sal Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Ρε παιδιά καμία ιδέα τι γίνεται με τα ελτα courier. Περιμένω ενα δέμα απο temu για το οποίο δεν μπορώ να βγάλω άκρη τι συμβαίνει 10 μέρες στο τελωνείο και μετα...σιωπή! Τηλέφωνο επικοινωνίας πάπαλα! Ουτε του καταστήματος που με εξυπηρετεί αλλα ουτε και το γενικό (2106073000) φαίνεται να δουλεύει.
kofer Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 15 ώρες πριν, dimitris_sal είπε Τηλέφωνο επικοινωνίας πάπαλα! Ουτε του καταστήματος που με εξυπηρετεί αλλα ουτε και το γενικό (2106073000) φαίνεται να δουλεύει. Τηλέφωνο + ΕΛΤΑ απλά δεν συνδυάζονται! Σε τέτοιες περιπτώσεις απλά περιμένεις.
dimitris_sal Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Πέρασα απο το κατάστημα και το ειχαν εκει. Μου είπαν οτι μολις είχαν ανοίξει τον σάκο (αν θέλω το πιστεύω) γιατι εχουν πολλούς σάκους που έρχονται απο το ΚΔΤ και δεν προλαβαίνουν να τους ανοίξουν.
sakisgri Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 27/3/2025 στις 10:37 ΜΜ, niophout είπε Πακέτο από DHL με κωδικό CD..DE ποιός να περιμένω να το παραδώσει; Είναι κολλημένο εδώ και μέρες σε "Shipment arrived in the recipient's region". Η ίδια η DHL τα παραδίδει. Το tracking number CD********DE που έχεις σταματάει στη Γερμανία, εκεί το δέμα παίρνει άλλο 10ψηφιο που ισχύει από εκεί και πέρα. Βάλε το CD********DE εδώ https://www.dhl.com/gr-el/home.html μετά πάτα στο "More shippment details" στο "Αριθμός επιβεβαίωσης πελάτη" είναι ο 10ψηφιος next tracking number, κανε αναζήτηση με αυτόν στην ίδια σελίδα. Αν δεν βλέπεις τον 10ψηφιο εκεί, δεν θα τον έχει πάρει ακόμη. Επίσης, έχει επιλογή να βάλεις ΤΚ για περισσότερες πληροφορίες. Και εφόσον έχεις πάρει τον 10 ψηφίο και ψάξεις με αυτόν, μπορείς να βάλεις ενημερώσεις με SMS ή e-mail στο "Shipment notification" Επεξ/σία 31 Μαρτίου από sakisgri
GiannisSol Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Παιδιά σε αυτή τη κατάσταση το δέμα που βρίσκεται ? Από το ΜΔ της περιοχής μου δεν το βρίσκουν .
kofer Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 1 ώρα πριν, GiannisSol είπε Παιδιά σε αυτή τη κατάσταση το δέμα που βρίσκεται ? Από το ΜΔ της περιοχής μου δεν το βρίσκουν . Τι μορφή έχει το tracking number? Δεν μοιάζει να είναι ΕΛΤΑ.
GiannisSol Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 49 λεπτά πριν, kofer είπε Τι μορφή έχει το tracking number? Δεν μοιάζει να είναι ΕΛΤΑ. UC ******** HU
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα