DiaperCh@nger101 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, JDROGAS είπε Ρε παιδια ελεος με αυτες τις καρτες...........να μην παρω pc γιατι οι καρτες ειναι ακριβες;;; Δεν υπαρχει λογικη. Κοίταξε αν το pc είναι για gaming χρήση... Στα 1000 πάντως χωράει κάρτα και στα 1200 χωράει και καλή κάρτα μάλιστα. Φυσικά με τις τωρινές τιμές. Όταν μερικοί αρχίζουν υποθετικές συγκρίσεις με υποθετικά msrp και υποθετικές διαθεσιμότητες και τι συνέβαινε παλιά και τι είδαν στον ύπνο τους ότι θα συμβεί αύριο δεν βγαίνει άκρη.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, DiaperCh@nger101 είπε Κοίταξε αν το pc είναι για gaming χρήση... Στα 1000 πάντως χωράει κάρτα και στα 1200 χωράει και καλή κάρτα μάλιστα. Φυσικά με τις τωρινές τιμές. Όταν μερικοί αρχίζουν υποθετικές συγκρίσεις με υποθετικά msrp και υποθετικές διαθεσιμότητες και τι συνέβαινε παλιά και τι είδαν στον ύπνο τους ότι θα συμβεί αύριο δεν βγαίνει άκρη. Καλή κάρτα και στα 1200 δύσκολο μου φαίνεται. Ακόμη και η 3060 έχει 500-600άρια. Το να πάρεις Turing ή Navi πρώτης γενιάς δεν το θεωρώ σωστή κίνηση, αφού αφενός είναι κάρτες προηγούμενης γενιάς και αφετέρου είναι πιο ακριβές τώρα απ' ότι όταν βγήκαν. Η μόνη λύση για μένα είναι η κονσόλα και ειδικά το Series S που είναι και στην κανονική του τιμή και είναι πολύ value για αυτά τα χρήματα. Ναι σίγουρα ακούγεται περίεργο για κάποιον που θέλει PC αλλά οι κονσόλες πλέον είναι νέες, δεν είναι οι σαπίλες old-gen. Απλά το λέω αν κάποιος θέλει να πιάσουν το μέγιστο value τα χρήματα του. Και όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση εδώ είμαστε. Σκέψου αν πάρεις τώρα pc με την 1660S, όταν η κατάσταση ομαλοποιηθεί δεν θα αξίζει τίποτα στα μτχ και θα είναι και πολύ παλιά πλέον, άνω των 2 ετών..
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε Καλή κάρτα και στα 1200 δύσκολο μου φαίνεται. Ακόμη και η 3060 έχει 500-600άρια. Αυτό εννοώ 3060 κάπου τόσο βγαίνει για στήσιμο από ένα μαγαζί. 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε όταν η κατάσταση ομαλοποιηθεί Αν εννοείς πτώση τιμών, αυτό μπορεί και να μη συμβεί ποτέ. Μπορεί να αυξυθούν οι διαθεσιμότητες και παρόλαυτα οι τιμές να παγιωθούν ψηλότερα/σημαντικά ψηλότερα σε σχέση με την πρότερη κατάσταση. Μπορεί βέβαια και η αγορά να επανέλθει πλήρως, δεν είναι όμως βέβαιο.
JDROGAS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Αληθεια στο λεω με ολη την καλη διαθεση.....εχω μπουχτησει με τη θεωρια του gaming pc. Eαν θελω εγω να αποκτησω ενα pc να κρινεται αυτο απο το αν παιζει ενα παιχνιδι. Ειναι φυσιολογικο τωρα αυτο; Δηλαδη η χρηση ενος υπολογιστη εφτασε σημερα να ειναι 100% gaming,δεν κανουν οι χρηστες τιποτε αλλο σε αυτο; Kαι γιατι ρε παιδια δεν παιρνετε μια παιχνιδομηχανη. Εγω οταν επαιζα πηρα ps3. Δεν ξερω αλλα μπορει να τα βλεπω αλλιως τα πραγματα και να εχετε δικιο,απλα δεν βρισκω τιποτε λογικο σε αυτο το σκεπτικο. 1
kostiger Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 9 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Ρε παιδια ελεος με αυτες τις καρτες...........να μην παρω pc γιατι οι καρτες ειναι ακριβες;;; Δεν υπαρχει λογικη. Ενω το να πληρωσεις μια 1660s, καρτα η οποια προοριζεται αυστηρα για 1080 σε τιμη διπλασια απο την προτεινομενη λιανικη, επειδη εχουμε ραλλυ τιμων στο mining θα πρεπει να θεωρηθει de facto λογικο; Πολυ φιλικα το ρωτω.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, JDROGAS είπε Αληθεια στο λεω με ολη την καλη διαθεση.....εχω μπουχτησει με τη θεωρια του gaming pc. Eαν θελω εγω να αποκτησω ενα pc να κρινεται αυτο απο το αν παιζει ενα παιχνιδι. Ειναι φυσιολογικο τωρα αυτο; Δηλαδη η χρηση ενος υπολογιστη εφτασε σημερα να ειναι 100% gaming,δεν κανουν οι χρηστες τιποτε αλλο σε αυτο; Kαι γιατι ρε παιδια δεν παιρνετε μια παιχνιδομηχανη. Εγω οταν επαιζα πηρα ps3. Δεν ξερω αλλα μπορει να τα βλεπω αλλιως τα πραγματα και να εχετε δικιο,απλα δεν βρισκω τιποτε λογικο σε αυτο το σκεπτικο. Αυτό τι σχέση έχει με αυτά που λέμε τόση ώρα; Ο TS ζήτησε PC με 1000 ευρώ και η γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει να δώσεις σήμερα 1000 ευρώ για pc με την 1660S.. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2021 από Επισκέπτης
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, JDROGAS είπε Αληθεια στο λεω με ολη την καλη διαθεση.....εχω μπουχτησει με τη θεωρια του gaming pc. Eαν θελω εγω να αποκτησω ενα pc να κρινεται αυτο απο το αν παιζει ενα παιχνιδι. Ειναι φυσιολογικο τωρα αυτο; Δηλαδη η χρηση ενος υπολογιστη εφτασε σημερα να ειναι 100% gaming,δεν κανουν οι χρηστες τιποτε αλλο σε αυτο; Kαι γιατι ρε παιδια δεν παιρνετε μια παιχνιδομηχανη. Εγω οταν επαιζα πηρα ps3. Δεν ξερω αλλα μπορει να τα βλεπω αλλιως τα πραγματα και να εχετε δικιο,απλα δεν βρισκω τιποτε λογικο σε αυτο το σκεπτικο. Σε πάω με χίλια. Ότι γράφω αναφέρεται στην gaming χρήση. Μπορεί να μη το έχεις ζήσει, πολλοί χρήστες παίρνουν ένα pc και του συμπεριφέρονται σαν κονσόλα με internet browser. Υπάρχει η εξολοκλήρου gaming χρήση δηλαδή.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, DiaperCh@nger101 είπε Σε πάω με χίλια. Ότι γράφω αναφέρεται στην gaming χρήση. Μπορεί να μη το έχεις ζήσει, πολλοί χρήστες παίρνουν ένα pc και του συμπεριφέρονται σαν κονσόλα με internet browser. Υπάρχει η εξολοκλήρου gaming χρήση δηλαδή. Α μπράβο. Το παιδί που ξεκίνησε το thread είπε για gaming. Ε προφανώς μπορείς να φτιάξεις pc που να μην παίζει games αλλά δεν έχει σχέση με το thread αυτό..
JDROGAS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Σε πάω με χίλια. Ότι γράφω αναφέρεται στην gaming χρήση. Μπορεί να μη το έχεις ζήσει, πολλοί χρήστες παίρνουν ένα pc και του συμπεριφέρονται σαν κονσόλα με internet browser. Υπάρχει η εξολοκλήρου gaming χρήση δηλαδή. Κι εγω σε παω γι αυτο και ρωταω 🙂 Οκ απλα εγω το βλεπω διαφορετικα.......παω πασο. Εγω εαν θελω game παιρνω παιχνιδομηχανη. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2021 από JDROGAS 1
catmaster Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, DiaperCh@nger101 είπε Υπάρχει η εξολοκλήρου gaming χρήση δηλαδή. Γνωστός μου , ανοιγει το pc μονο για να παιξει pubg και fortnite ... με 2080ti 🤣🤣 (αμα παω και την σκατζαρω με καμια σάπια ούτε που θα πάρει χαμπαρι )
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, catmaster είπε Γνωστός μου , ανοιγει το pc μονο για να παιξει pubg και fortnite ... με 2080ti 🤣🤣 (αμα παω και την σκατζαρω με καμια σάπια ούτε που θα πάρει χαμπαρι ) Μια χαρά είναι η 2080Ti και γι' αυτά τα games. Θες όσα περισσότερα fps γίνεται. Με την προϋπόθεση καλού cpu. Αυτοί που παίζουν επαγγελματικά τι κάρτες νομίζεις έχουν; 1650;
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, JDROGAS είπε Κι εγω σε παω γι αυτο και ρωταω 🙂 Οκ απλα εγω το βλεπω διαφορετικα.......παω πασο. Εγω εαν θελω game παιρνω παιχνιδομηχανη. Δεν το γνώριζα ότι είναι τόσο κοντά η απόδοση της 1660s με το series s όπως πρότεινε ο φίλτατος @yiannis1991 Για αρκετά mmo / online shooters / strategy δεν εξυπηρετεί η κονσόλα. Επίσης δεν εξυπηρετεί τους κουλούς με το χειριστήριο σαν και του λόγου μου.
JDROGAS Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 7 λεπτά πριν, kostiger είπε Ενω το να πληρωσεις μια 1660s, καρτα η οποια προοριζεται αυστηρα για 1080 σε τιμη διπλασια απο την προτεινομενη λιανικη, επειδη εχουμε ραλλυ τιμων στο mining θα πρεπει να θεωρηθει de facto λογικο; Πολυ φιλικα το ρωτω. Κι εγω πολυ φιλικα απαντω οτι δεν αναφερθηκα πουθενα για αγορα καρτας αυτη την εποχη........απεναντιας.😉
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Κι εγω σε παω γι αυτο και ρωταω 🙂 Οκ απλα εγω το βλεπω διαφορετικα.......παω πασο. Εγω εαν θελω game παιρνω παιχνιδομηχανη. Απλά ρε μαν το παιδί είπε για υπολογιστή για gaming, όχι γενικά υπολογιστή. Και εννοείται υπάρχουν πολύ λόγοι που το gaming είναι καλύτερο σε υπολογιστή. Οι κονσόλες έχουν το χαμηλό κόστος αγοράς μόνο, ακόμη και τα games είναι πιο ακριβά στις κονσόλες.. 1 λεπτό πριν, DiaperCh@nger101 είπε Δεν το γνώριζα ότι είναι τόσο κοντά η απόδοση της 1660s με το series s όπως πρότεινε ο φίλτατος @yiannis1991 Για αρκετά mmo / online shooters / strategy δεν εξυπηρετεί η κονσόλα. Επίσης δεν εξυπηρετεί τους κουλούς με το χειριστήριο σαν και του λόγου μου. COD, fortnite και τα σχετικά έχουν mouse/keyboard στις κονσόλες..
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 δεν θέλω να παίξω με τον πόνο σας λόγω έλλειψης καρτών γραφικών και δεν θέλω να σας δείξω φωτογραφίες από κάρτες γραφικών NVIDIA Series 1xxx και 2xxx που έχω σφραγισμένες σε ένα ράφι (γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να χρειαστούν) παιχνίδια παίζω και με τους Η/Υ και με τις κονσόλες (MS XBOX 360 Slim , XBOX One , XBOX One X και μελλοντικά με το XBOX Series X) αλλά θα συμφωνήσω με την άποψη κάποιον μελών που σέβομαι/εκτιμώ την γνώμη τους καλύτερα να πάρει κονσόλα δεν αξίζει τώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα