Staxths Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα θέλω να αγοράσω το iPhone 7 128gb μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση εκτός της μπαταρίας που θέλει αλλαγή (το κινητό δν έχει ανοιχτοί ποτέ απο τεχνικό ή κάποιον άλλον)Διάβασα οτι τα iphone 7 βγάζουν ζημιές με πλακέτες ηχεία και γενικά έχουν θέματα) Να προχωρήσω στην αγορά αξίζει,βγάζουν προβλήματα?
Dinos1973 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 36 λεπτά πριν, Staxths είπε Καλησπέρα θέλω να αγοράσω το iPhone 7 128gb μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση εκτός της μπαταρίας που θέλει αλλαγή (το κινητό δν έχει ανοιχτοί ποτέ απο τεχνικό ή κάποιον άλλον)Διάβασα οτι τα iphone 7 βγάζουν ζημιές με πλακέτες ηχεία και γενικά έχουν θέματα) Να προχωρήσω στην αγορά αξίζει,βγάζουν προβλήματα? Κανε ελεγχο, αυτα που διαβαζεις ειναι παπατζες, δεν εχω συναντησει κανενα προβλημα σε 7αρι που ειχα!!!!!
Zenor Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 38 λεπτά πριν, Staxths είπε Καλησπέρα θέλω να αγοράσω το iPhone 7 128gb μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση εκτός της μπαταρίας που θέλει αλλαγή (το κινητό δν έχει ανοιχτοί ποτέ απο τεχνικό ή κάποιον άλλον)Διάβασα οτι τα iphone 7 βγάζουν ζημιές με πλακέτες ηχεία και γενικά έχουν θέματα) Να προχωρήσω στην αγορά αξίζει,βγάζουν προβλήματα? Θα στο πω απλά, Πάρε 8ρι. Μόλις τώρα, Dinos1973 είπε Κανε ελεγχο, αυτα που διαβαζεις ειναι παπατζες, δεν εχω συναντησει κανενα προβλημα σε 7αρι που ειχα!!!!! Καθόλου παπάτζες δεν είναι. Μιλάμε για το πιο προβληματικό τηλέφωνο που έχει βγάλει η apple με διαφορά. 1
koutsis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Staxths είπε Καλησπέρα θέλω να αγοράσω το iPhone 7 128gb μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση εκτός της μπαταρίας που θέλει αλλαγή (το κινητό δν έχει ανοιχτοί ποτέ απο τεχνικό ή κάποιον άλλον)Διάβασα οτι τα iphone 7 βγάζουν ζημιές με πλακέτες ηχεία και γενικά έχουν θέματα) Να προχωρήσω στην αγορά αξίζει,βγάζουν προβλήματα? Βασικά σε τη τιμή το βρήκες ; αν είναι πάνω από 100€ δεν αξίζει...
Pantelispt98 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Στις 16/3/2021 στις 3:00 ΜΜ, Staxths είπε Καλησπέρα θέλω να αγοράσω το iPhone 7 128gb μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση εκτός της μπαταρίας που θέλει αλλαγή (το κινητό δν έχει ανοιχτοί ποτέ απο τεχνικό ή κάποιον άλλον)Διάβασα οτι τα iphone 7 βγάζουν ζημιές με πλακέτες ηχεία και γενικά έχουν θέματα) Να προχωρήσω στην αγορά αξίζει,βγάζουν προβλήματα? Ειχα το 7+ απο το 2016 μεχρι και πριν 2 μηνες που αλλαξα συσκευη.Δεν ειχα ποτε μου κανενα προβλημα με πλακετες κλπ.Το μονο που εκανα ηταν στα 2.5 χρονια να αλλαξω μπαταρια και ηταν παλι σαν καινουργιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα