Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Πρόσφατα μετακόμισα και ο σπιτονοικοκύρης μού είπε πριν υπογράψουμε κάποιο συμβολαιο, πως το ρεύμα θα παραμείνει στο όνομά του. Εγώ δέχτηκα ο χαζός μιας και δεν γνώριζα πως έτσι ΔΕΝ θα μπορώ να διεκδικήσω το επίδομα ενοικίου που δικαιούμαι. Ερώτηση λοιπόν, για ποιο λόγο να θέλει το ρεύμα στο όνομά του; Στον λογιστή μου που το είπα μου είπε πως αυτό είναι εις βάρος του διότι εγώ (κι ο κάθε εγώ) μπορώ να τον χρεώσω πχ πολλά χρήματα στη ΔΕΗ (εφόσον είναι στο ΑΦΜ του). Εκτός αυτού, μπορώ να κάνω κάτι για να αλλάξει αυτο, γιατί του είπα πως θέλω να τι βάλει στο όνομά μου για να διεκδικήσω το επίδομα ενοικίου και μου είπε "δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό, στο εις πει απ' την αρχή". Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Η ερωτηση ποια ειναι?

Μπορώ να κάνω κάτι; Είναι νόμιμο το γεγονός πως κρατάει το ρολόι στο δικό του όνομα;

Δυστυχώς μένει από πάνω μου και η χελώνα τής ΔΕΗ είναι στο οίκημα του ιδιοκτήτη, άρα μπορεί να Μ ανεβοκατεβαζει την ασφάλεια της χελώνας αν θέλει πχ να μου σπάσει τα νεύρα επειδή δεν οληρωσ κάποιον λογαριασμό ή προσπάθησα να κινηθώ νομικά η δεν ξέρω κ γω τι μπορεί να τον εκνευρίσει.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Theodore99 είπε

Μπορώ να κάνω κάτι; Είναι νόμιμο το γεγονός πως κρατάει το ρολόι στο δικό του όνομα;

Δυστυχώς μένει από πάνω μου και η χελώνα τής ΔΕΗ είναι στο οίκημα του ιδιοκτήτη, άρα μπορεί να Μ ανεβοκατεβαζει την ασφάλεια της χελώνας αν θέλει πχ να μου σπάσει τα νεύρα επειδή δεν οληρωσ κάποιον λογαριασμό ή προσπάθησα να κινηθώ νομικά η δεν ξέρω κ γω τι μπορεί να τον εκνευρίσει.

Το νόμους και ιστορίες, αφου συμφωνήσες.

Τεσπα βρες ενα καλο δικηγόρο και πήγαινε τον στα δικαστήρια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά ο κύριος λόγος να θέλει ο ιδιοκτήτης το ρεύμα στο όνομα του είναι ότι υπάρχει παλιά εγκατάσταση και να χρειάζεται αλλαγή πίνακα, χαρτί ηλεκτρολόγου κτλπ που απαιτεί ένα χ,ψ ποσό που δε θέλει να δώσει από εκεί και πέρα δε βλέπω άλλο λόγο εκτός από παραξενια/ιδιοτροπία.

29 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Το νόμους και ιστορίες, αφου συμφωνήσες.

Εντάξει σχετικό είναι,το θέμα είναι σε συμβόλαιο είναι δύσκολο να υπάρχει τέτοιος όρος,το πιθανότερο από τα συμφραζόμενα είναι να υπάρχει μόνο μισθωτηριο στο ταξιςνετ.

Επεξ/σία από greengr21
Δημοσ.

Καλησπερα!

Κάποιος που γνωρίζει να μας πει τι γίνεται με τις παρατάσεις υπάρχει? 

Εμένα λήγει αυτόν τον μήνα όπως είπα. 

Διαβάζω για 3μηνη παραταση, δηλαδή χαρίζουν 3 μήνες χωρίς να κάνεις αίτηση και μετά κανεις καινούρια? 

Δημοσ.
Στις 16/3/2021 στις 8:21 ΜΜ, Theodore99 είπε

Ερώτηση λοιπόν, για ποιο λόγο να θέλει το ρεύμα στο όνομά του;

Στις 16/3/2021 στις 8:21 ΜΜ, Theodore99 είπε

μπορώ να κάνω κάτι για να αλλάξει αυτο

Στις 16/3/2021 στις 8:24 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Η ερωτηση ποια ειναι?

Αυτες,απο οτι καταλαβα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...