Προς το περιεχόμενο

Ποια είναι η καλύτερη επιλογή Hosting για Wordpress


Petros.p

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα σας,
Σκέφτομαι να φτιάξω μια σελιδα εταιρείας σε wp και η αλήθεια είναι χάθηκα λίγο με την επιλογή Hosting, παρα πολλές επιλογές και διάφορες τιμές,
Εδώ θα ήθελα την βοήθεια σας, τι εταιρεία θα επιλέγατε Ελλαδα η εξωτερικό με βασικό κριτήριο την ταχύτητα ,το support και τις παροχές.

σε μια μικρή αναζήτηση έχω επιλέξει μερικές papaki, easy, dnhost, cretaforce και εξωτερικό bluehost, FastComet, siteground  χωρίς να έχω εμπειρία από καμία.

ευχαριστώ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εφόσον πρόκειται για εταιρική ιστοσελίδα, που οι απαιτήσεις από πλευράς hosting είναι συνήθως μικρές, ένα πακέτο shared hosting θα σε καλύψει από όποιο πάροχο και να επιλέξεις. Κάτι που πρέπει να προσέξεις είναι ότι τουλάχιστον ένας πάροχος από αυτούς που αναφέρεις δεν δίνει δωρεάν SSL, οπότε θα πρέπει να υπολογίσεις και αυτό το κόστος μέσα στην τελική τιμή.

Σε περίπτωση που θέλεις να δοκιμάσεις τις υπηρεσίες μας (CretaForce), μπορώ να σου ανοίξω ένα δοκιμαστικό πακέτο δωρεάν για ένα μήνα, όπως επίσης να σου κάνουμε και την αρχική εγκατάσταση του Wordpress.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα σου πω την γνώμη μου για αυτές που εχω δοκιμάσει
Απο Ελλάδα easy & dnhost δεν θα στο συνιστούσα, η easy πολλές ευκολίες αλλά  εχουν λιγο αργούς  server σε Ελλάδα και το support οσες φορες το χρειάστηκα μου εδινε την εντύπωση οτι περισσότερα ήξερα εγώ απο αυτούς, για dnhost πριν λίγα χρονιά που τους εξέλεξα έμεινα ικανοποιημένος με την ταχύτατα και το support, οσο περνανε τα χρονια διακρίνω καθυστέρηση στον server και το support εχει πεσει αρκετά και σίγουρα δεν θα συνεχίσω μαζί τους.
Για εξωτερικο θα επέλεγα fastcomet η siteground ειναι στα ιδια ικανοποιητικά επίπεδα σε support και ταχύτητες αλλα προσοχή σε χρώσεις για τον δεύτερο χρόνο και σε τι χωρα θα επιλέξεις server

Εγω θα εκανα μια δοκιμή σε μια Ελληνική εταιρεία, χωρις να εχω καμία σχέση με την cretaforce θα τους εδινα μια ευκαιρία, καλα λογια εχω ακούσει και για tophost

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...