Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να φτιαξω ενα build με αυτα και εχω δει πολλα προβληματα με το backplate της Β450 tomahawk και το συγκεκριμενο cooler, αλλα δε μπορω να βρω πληροφοριες για το αν η Β550 εχει το ιδιο προβλημα, λενε οτι αν στειλεις email στην arctic σου στελνουν δωρεαν ενα αλλο backplate που κανει αλλα τωρα με τις μεταφορικες οπως ειναι δε θελω να μπλεξω με αυτο. Γνωριζει κανεις απο σας εδω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάλι έχω MSI B450 Tomahawk Max (που ειναι ίδια ακριβώς, απλά με bios chip διπλάσιας χωρητικότητας) και Arctic Freezer 34 eSports Duo και μια χαρά την έχω εγκαταστήσει. Το μυστικό είναι να εγκαταστήσεις την ψήκτρα εκτός case. Βάζεις την μητρική πάνω στο χάρτινο κουτί της, ή ακόμα καλύτερα βάζεις το σακουλάκι της πάνω στο τραπέζι/γραφείο/πάγκο και την μητρική πάνω στο σακουλάκι,  και ξεκινάς να περάσεις την ψήκτρα.

Εγώ, στην αρχή δεν το ήξερα (είχα βάλει την μητρική στο case), αλλά έκανα μια "πατεντίτσα" ώστε να κρατά το backplate στη θέση του μέχρι να μπουν οι βίδες.

Αν δυσκολεύεσαι δες τα video :

Επεξ/σία από duffyduck
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, duffyduck είπε

Εγώ πάλι έχω MSI B450 Tomahawk Max (που ειναι ίδια ακριβώς, απλά με bios chip διπλάσιας χωρητικότητας) και Arctic Freezer 34 eSports Duo και μια χαρά την έχω εγκαταστήσει. Το μυστικό είναι να εγκαταστήσεις την ψήκτρα εκτός case. Βάζεις την μητρική πάνω στο χάρτινο κουτί της, ή ακόμα καλύτερα βάζεις το σακουλάκι της πάνω στο τραπέζι/γραφείο/πάγκο και την μητρική πάνω στο σακουλάκι,  και ξεκινάς να περάσεις την ψήκτρα.

Εγώ, στην αρχή δεν το ήξερα (είχα βάλει την μητρική στο case), αλλά έκανα μια "πατεντίτσα" ώστε να κρατά το backplate στη θέση του μέχρι να μπουν οι βίδες.

Αν δυσκολεύεσαι δες τα video :

Καποιοι λενε οτι δεν ειχαν θεμα, αλλοι ειχαν, αν εχω καταλαβει καλα τι παιζει μαλλον δε χρησιμοποιουν το ιδιο backplate σε ολες τις μητρικες και καποια μοντελα δε τηρουν τις προδιαγραφες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...