Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω παραλάβει προτζέκτορα Blitzwolf VP6 από τσέχικη αποθήκη banggood αξίας 140€.

Το ανεμιστηράκι του προτζέκτορα κάνει υπερβολική φασαρία και αποφάσισα να ζητήσω επιστροφή χρημάτων. Έχω ανοιχτή επικοινωνία με customer service και μετά από βίντεο, μετρήσεις db, κλπ αποδέχονται πως υπάρχει πρόβλημα.

Το θέμα είναι πως συνέχεια μου προτείνουν partial refund (ξεκίνησαν από 30 ευρώ και έχουν φτάσει στα 40) γιατί λένε ότι θέλει πολύ χρόνο η επιστροφή, ότι μπορεί να χαθεί ή να καταστραφει το πακέτο, μπορεί να πληρώσω τελωνείο κλπ...

**Παρένθεση:Είχα ζητήσει πάλι refund για ένα πανί προβολής απλώς γιατί δεν μου άρεσε και δέχτηκαν επιστροφή χωρίς κανένα θέμα. Απλώς πλήρωσα μεταφορικά επιστροφής 15,5€ ( τα πήρα πίσω από PayPal). Το πακέτο το έστειλα Αγγλία και μάλιστα μου έκαναν refund από banggood χωρίς κάν να ξεκινήσει το πακέτο. Απλώς τους έδωσα το tracking number. Το πανί κόστιζε 14 ευρώ και κόλλησα πάνω στο πακέτο και την ετικέτα επιστροφής που έγραφε τι περιέχει το πακέτο καθώς και πόσο κόστιζε. Επίσης είχε επιλογή στα ΕΛΤΑ “returned goods” καθώς και να γράψουμε την αξία πάνω στο voucher.****

Υποθέτω ότι και ο προτζέκτορας θα πρέπει  να σταλεί Αγγλία. Υπάρχει περίπτωση για τελωνείο εφόσον είναι προϊόν επιστροφής η λένε βλακείες?

Δημοσ.

Πιθανοτατα Κινα θα σε βαλουν να το στειλεις.

Και αν εχει τελωνειο,δικο τους θεμα,εσενα δε σε αφορα.Εσυ θα βαλεις οτι ειναι επιστροφη.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ναι αυτό σκέφτηκα και εγώ.. Απο διάφορα reviews που βλεπω σε trustpilot πάντως για παρόμοια θέματα είναι απάντηση κονσέρβα από το banggood.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...