Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρετε

Έστω ότι έχω στην κατοχή μου μια GeForce GTX 1080 Ti και τον Ryzen 5 3600.

Θέλω να δώσω 400 - 500€ επιπλέον -λόγω περιορισμένων οικονομικών- για να φτιάξω ένα σύστημα για αρχή (για gaming, βασικό βίντεο editing, και μουσική παραγωγή απ'το σπίτι) με την προοπτική να το αναβαθμίσω στο μέλλον. Για πύργο μόνο αναφέρομαι.

Με αυτά τα χρήματα και δεδομένου ότι έχω τα παραπάνω 2 εξαρτήματα τί σύστημα μου προτείνετε να φτιάξω;

Επεξ/σία από musicmore
Παράλειψη
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

B550 motherboard (π.χ. μια B550 Tomahawk ή φθηνοτερη), PSU 750W 80+ Gold (π.χ. Corair TX750M, RM750x, Seasonic Focus 750W 80+ Gold)

32GB RAM (2x16GB 3200MHz C16 ή ταχυτερη), εναν καλό SSD 1TB (Samsung, ADATA, Western Digital/Sandisk κλπ. - εχουμε αναφερθει σε διαφορα μοντελα στο forum)

κουτι διαλεξε οποιο θες

Επεξ/σία από duffyduck
  • Like 3
Δημοσ.

Ωραιότατη η B550 Tomahawk συμφωνώ, ή κόβεις λίγα από το budget και πας και σε λιγο πιο οικονομική πχ Aorus Elite.

Τροφοδοτικό θεωρώ σε καλύπτει και 650ρι πχ Corsair RM 650 80+Gold, τουλάχιστον για το hardware που έχεις προς το παρόν.

Μπορείς να κόψεις και λίγα από τις RAM και να πας σε 2Χ8GB 3200Mhz C16 όπως GSkill Ripjaws V.

Εγω θα έβαζα έβαζα και έναν M2 SSD εαν το σηκώνει βεβαια το budget σου.

Το κουτί είναι ξεκαθαρα θέμα προτίμησης αλλά βάλε το πιο οικονομικο που θα βρεις, να έχει κυριως καλούτσικο airflow και ένα στοιχειώδες cable management μην έχεις όλα τα καλώδια φάτσα φορα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...