JTRGamer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Γεια σας.. το γατάκι μου κουτσαίνει εδώ και δυο μέρες στο πίσω αριστερό πόδι πως έγινε : το είχα αφήσει για λίγο στο 2ο μη χρησιμοποιούμενο μπάνιο μου που το έχω διαμορφώσει με κρεβατάκι + λεκάνη με άμμο και πήγε να σκαρφαλώσει σε ένα έπιπλο( 80 εκατοστά ύψος) και όπως σκαρφάλωσε είχε πάνω στο έπιπλο ένα άδειο βάζο από ξυνά αγγουράκια ,και το γατάκι μου 3 μηνών δεν υπολόγισε καλά και έπεσε μαζί με το βάζο μάλλον κάτω και το βάζο έγινε κομμάτια στο πάτωμα. Τον άκουσα εγώ τον θόρυβο από το σπάσιμο στο βάζο και έτρεξα να δω τι έγινε ,είδα το γατάκι να τρέμει και το πήρα μέσα στο δωμάτιο μου και τότε είδα ότι κούτσαινε στο αριστερό πίσω πόδι Πήρα τηλ τον κτηνίατρο και του το είπα τι έγινε αλλά μου είπε δεν πρέπει να είναι τίποτα και θα περάσει. Και μου είπε αν δεν περάσει σε 3-4 μέρες να το πάω από κει να το δει. Εγώ παρατήρησα ότι δεν έχει πρηστεί αλλά ψηλάφισα απαλά τον τένοντα του πίσω ποδιού που κουτσαίνει και είδα ότι δεν είναι τεντωμένος όσο στο άλλο πόδι που δεν κουτσαίνει. Υπάρχει περίπτωση να έχει πάθει ρήξη/μερική ρήξη τένοντα του πίσω ποδιού ? η θα πρηζόταν κιόλας αν ήταν ρήξη? Το τράβηξα και βίντεο για να δείτε Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2021 από JTRGamer
SabotazNic Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Φανταζομαι θα ειδες ηδη το πατουσακι αν ειναι τραυματισμενο απο κανα γυαλι. Και εγω δεν νομιζω να εχει κατι, αλλα σε κανα 2 μερες το πας αν συνεχισει. 1
JTRGamer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 11 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Φανταζομαι θα ειδες ηδη το πατουσακι αν ειναι τραυματισμενο απο κανα γυαλι. Και εγω δεν νομιζω να εχει κατι, αλλα σε κανα 2 μερες το πας αν συνεχισει. Ευχαριστώ για την απαντηση To έλενξα το πατουσάκι του και όλο το πόδι αλλα δεν είδα κανένα τραυματισμό ή αίμα
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Από την στιγμή που δεν το πατάει κάτω ίσως για αυτό να μην είναι τεντωμένος ο τένοντας. Κατά τα άλλα νομίζω πως δεν μπορούμε να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα από εδώ. Περίμενε κανα δυο μέρες ακόμα και αν δεν αρχίσει βελτίωση πήγαινέ το στον γιατρό 1
JTRGamer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε άλλαξε γιατρο δεν εχω λεφτα
SabotazNic Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε άλλαξε γιατρο Δεν υπάρχει λόγος να βγαίνει συμπέρασμα από ένα τέτοιο περιστατικό. Έχω κατοικίδια που τουλάχιστον 2 φορές τον χρόνο θα κουτσαινουν επειδή είναι ηλίθια και πέφτουν όπου βρούνε. Δεν ήξερα ότι και οι άνθρωποι κάθε φορά που κουτσαινουν, πάνε σε γιατρό. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2021 από SabotazNic 1 2
filip123go Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Στο βίντεο πάντως ζωηρό το βλέπω. Δεν δείχνει να πονάει. Έχεις παρατηρήσει κάποια αλλαγή στην συμπεριφορά του; 1
basilis_k6 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Δεν υπάρχει λόγος να βγαίνει συμπέρασμα από ένα τέτοιο περιστατικό. Έχω κατοικίδια που τουλάχιστον 2 φορές τον χρόνο θα κουτσαινουν επειδή είναι ηλίθια και πέφτουν όπου βρούνε. Δεν ήξερα ότι και οι άνθρωποι κάθε φορά που κουτσαινουν, πάνε σε γιατρό. γιατι οι ανθρωποι μπορουν να πούνε στον γιατρο πονάω λίγο και κουτσαίνω, πονάω πολύ, πεθαίνω στον πονο κτλ. εμένα ο γιατρος δεν θα μου το έλεγε αυτο, δεν μου το εχει πει ποτε για κανενα ζωο. τα ζωα δεν θα αράξουν στον καναπε επειδη ποναει το ποδι, θα επιβαρύνουν το οποιο προβλημα.
StamTheMan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, JTRGamer είπε Υπάρχει περίπτωση να έχει πάθει ρήξη/μερική ρήξη τένοντα του πίσω ποδιού ? η θα πρηζόταν κιόλας αν ήταν ρήξη? Εγω παντως στο βιντεο βλεπω οτι κουτσαινει οποτε το θυμαται Πιθανοτατα δεν ειναι τιποτα,ο χρονος θα δειξει βεβαια. Αν ειχε τετοιο τραυματισμο θα φαινοταν. 1
JTRGamer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, filip123go είπε Στο βίντεο πάντως ζωηρό το βλέπω. Δεν δείχνει να πονάει. Έχεις παρατηρήσει κάποια αλλαγή στην συμπεριφορά του; Ναι ευτυχώς είναι καλύτερα απο χθες που κούτσενε πιο πολύ, σήμερα τα πάει καλύτερα, πάλι καλά που το βλέπεις και συ καλύτερα μου φυγε ένα βαρος.ελπίζω σε 2-3 μέρες να είναι τελείως καλά. Από συμπεριφορά δεν πρόσεξα κάτι ,εκτός απ την πρώτη μέρα που ήταν λίγο πιο άτονο -αδυναμο να παίξει στην αρχή .αλλά σημερα το βλέπω παίζει κανονικά σχεδόν ..Εχει και πολύ όρεξη για φαγητό
StamTheMan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 8 λεπτά πριν, JTRGamer είπε Ναι ευτυχώς είναι καλύτερα απο χθες που κούτσενε πιο πολύ, σήμερα τα πάει καλύτερα, πάλι καλά που το βλέπεις και συ καλύτερα μου φυγε ένα βαρος.ελπίζω σε 2-3 μέρες να είναι τελείως καλά. Από συμπεριφορά δεν πρόσεξα κάτι ,εκτός απ την πρώτη μέρα που ήταν λίγο πιο άτονο -αδυναμο να παίξει στην αρχή .αλλά σημερα το βλέπω παίζει κανονικά σχεδόν ..Εχει και πολύ όρεξη για φαγητό Ειναι συχνο να το κανουν ψεμματα,απλα επειδη μπορει να εχουν μια μικρη ενοχληση. Εδω η δικια μου η σκυλιτσα εκλαιγε και δε μπορουσα να βρω τι εφταιγε,την πηγα στον κτηνιατρο και εσκασα ενα 30ρι,για να μου πει απλα οτι..βαριεται και θελει παρεα 1
basilis_k6 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 καντου λιγη διετα ομως γιατι θα χτυπαει συχνα, ειναι χοντρουλι. τουλάχιστον στο βιντεο, δεν ξερω αν απο κοντα ειναι φυσιολογικο αλλα φαινετε να εχει αρκετο βαρος. 1
catmaster Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Διαστρεματάκι ειναι , θα περάσει μην αγχωνεσαι . Έχει γίνει πανέμορφη μπαλίτσα μεν , απο την άλλη θα έχεις θεματα με την υγεία του αργότερα αμα το συνεχίσεις να το πλακωνεις στα "γιουβαρλάκια" , δεν γίνεται ντούκι με το πολύ φαι το γατί γιατι μαθαίνει και τεμπελιάζει. 1
JTRGamer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ, όντως, θα του αρχίσω δίαιτα Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2021 από JTRGamer 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις