kax54638 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Έκανα μια παραγγελία από banggood, δύο ίδα αντικείμενα στο ίδιο χρώμα (υπάρχουν 2 χρωματικές παραλλαγές) και όταν έλαβα την παραγγελία το ένα από τα 2 προϊόντα ήταν σε λάθος χρώμα παρόλο που στο κουτί ήταν τικαρισμένο το χρώμα που είχα παραγγείλει. Το κάθε ένα από τα προϊ'οντα έχει τιμή περίπου 17 ευρώ. Επικοινώνησα μαζί τους και μου πρότειναν να μου πιστώσουν 200 πόντους (2 περίπου δολάρια όπως λένε) για να κρατήσω την παραγγελία. Αλλιώς μπορώ να τους το επιστρέψω πληρώνοντας εγώ τα μεταφορικά και ότι προκύψει από δασμούς/τελωνείο. Πράγμα το οποίο μου φαίνεται εντελώς παράλογο καθώς το λάθος δεν είναι δικό μου. Δεν άλλαξα γνώμη δηλαδή ώστε να θέλω να το αλλάξω. Έχει κανείς κάποια ανάλογη εμπειρία; Τι προτείνεται να κάνω; Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2021 από kax54638
dompred Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Με τι πλήρωσες; Αν είσαι με paypal τότε υπάρχει πρόγραμμα που καλύπτει τα μεταφορικά για να το στείλεις πίσω. Ή αν μιλήσεις με το paypal μπορεί να σου δώσουν μια κάπως μεγαλύτερη επιστροφή αν κρατήσεις το προϊόν.
Dantε Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Περιεργο μου φαινεται αυτο που σου προτειναν. Επειδη εχω μπλεξει αρκετα το τελευταιο καιρο με αυτους,κατα σειρα προτεινουν τα εξης συνηθως: Partial refund αλλα σιγουρα οχι με ποντους και οχι τοσο μικρο ποσο.Πχ για 2 ανταπτορες αξιας 1,67 που ο ενας ηρθε λαθος,μου εδωσαν πισω τα 1,40. Αποστολη πισω αλλα με εξοδα δικα τους.2 επιστροφες εχω κανει και μου γυρισαν πισω τα μεταφορικα.Ουσιαστικα μονο το φεσι του paypal χρεωθηκα. Θα ελεγα να κανεις dispute στο paypal για να σου πληρωσει αυτο τα μεταφορικα.Καλυπτει μεχρι 30Ε αν δε κανω λαθος.
kax54638 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Και εμένα μου φάνηκε περίεργο και δεν το περίμενα. Τους απάντησα πως με βάση των όρων στο site τους εφόσον στείλουν λάθος αντικείμενο οφείλουν είτε να σου στείλουν νέο είτε να σου κάνουν πλήρες refund και να πληρώσουν τα μεταφορικά για τυχόν απόστολη του αντικειμένου πίσω σε αυτούς. Με Paypal πλήρωσα. Θα δω πως θα απαντήσουν και διαφορετικά θα κοιτάξω τι μπορώ να κάνω μέσω paypal. Για του λόγου το αληθές η απάντηση τους ήταν Would you accept 200 points to keep the order? Generally speaking, 100 Banggood points are equal to US$1. Points can be exchanged to give up to 15% off your order. If you still would like to return it and the product is still in brand new condition, you can return it to us. Please note that you will be responsible for paying the return shipping fees and if there are any customs duties when we receive the parcel, you will also be responsible for paying them.
Dantε Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Λολ,μου αρεσει που ζητανε και το τελωνειο για εκει.Ε αυτο δε το εχω ξανα δει! Λες και αν κανεις παραγγελια εσυ που δε δινουν διασφαλιση για τελωνειο,θα σου το πληρωσουν. 1
aces Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Ανοιγεις dispute στο paypal χωρις περαιτερω διαλογο κ θα δεις πως θα αλλαξουν συμπεριφορα μεσα απο την πλατφορμα του PP. Εφοσον δεν στειλανε το εικονιζομενο αντικειμενο φωτο/βιντεο βοηθουν για την επιλυση του προβληματος ειτε με επιστροφη χρηματων (μερικη ολικη επιστροφη κλπ) ειτε με αντικατασταση. Οι ποντοι χρησιμοποιουνται σε μελλοντικες αγορες χρηματα κατα καποιο τροπο ειναι αλλα καλυτερα να γινει με τον σωστο τροπο η διαδικασια. Οι ποντοι που προτεινουν ειναι μεσοβεζικη λυση χρηματα για μελλοντικες αγορες ειναι καλυτερα ομως εφοσον υπαρχει θεμα ανοιξε case στο PayPal που εκει απαντανε (υποχρεωτικα) αλλιως εχει προστιμο απο την υπηρεσια του PayPal προς το BG Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2021 από aces 1
Dantε Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Εγω θα λεγα μη χρησιμοποιεις παντως πολυ επιθετικη πολιτικη,θελουν λιγο τη διπλωματια τους,αλλιως θα σε ταλαιπωρησουν για το γαμωτο.Το εχω δει κιολας απο αλλους. Πχ αντι να σε πληρωσουν με το που στειλεις,θα το κανουν οταν παραλαβουν,1 μηνα μετα κτλ.
giorgionats Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Και εγώ προσπαθώ να επιστρέψω έναν προτζέκτορα στο banggood εδω και μια εβδομάδα και συνέχεια μου απαντάνε να μου κάνουν partial refund λέγοντας μου ότι είναι ακριβά τα μεταφορικά επιστροφής, ότι μπορεί να υπάρξει χρέωση τελωνείου κλπ. Γενικά δεν θέλουν να το στείλω πίσω. Απο reviews που διαβάζω σε trustpilot είναι συνήθης τακτική. Θα καταφύγω και εγώ στo paypal γιατί δεν βλέπω να βγάζω άκρη.
aces Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 8 ώρες πριν, Dantε είπε Εγω θα λεγα μη χρησιμοποιεις παντως πολυ επιθετικη πολιτικη,θελουν λιγο τη διπλωματια τους,αλλιως θα σε ταλαιπωρησουν για το γαμωτο.Το εχω δει κιολας απο αλλους. Ναι καλύτερα να το πάει συντηρητικά στην αρχή για να δει τι θα του προτείνουν από το support στα τίκετ συνήθως προτείνουν μερική αποπληρωμή κ μετά να ανοίξει case sto PayPal έως τελευταία επιλογη
kax54638 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Σε δεύτερη επικοινωνία που είχα μαζί τους όπου τους ανέφερα ότι βάση των όρων που αναφέρουν οι ίδιοι στην σελίδα τους σε περίπτωση αποστολής λάθους προϊόντος στέλνουν ξανά νέο ή κάνουν πλήρες refund, μου πρότειναν να μου επιστρέψουν 30.67 από τα συνολικά 38.9 της παραγγελίας (δηλαδή σχεδόν την αξία και των δύο προϊόντων) και να τα κρατήσω. Το δέχτηκα φυσικά αν και ακόμα δεν το έχουν προχωρήσει. Θα δώσω λίγο χρόνο. Ειλικρινά δεν είχα σκοπό να τους κλέψω ή να τους εκβιάσω και πραγματικά περίμενα πως εξαρχής θα πρότειναν να μου στείλουν το σωστό αντικείμενο καθώς σε λάθος χρώμα μου είναι άχρηστο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα