Προς το περιεχόμενο

Το OnePlus 9 θα έχει LTPO AMOLED οθόνη με 1-120Hz adaptive refresh rate


Parfedakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορεί η OnePlus με τη συνεργασία της με την Hasselblad να δίνει ιδιαίτερο βάρος στην κάμερα για τη νέα της ναυαρχίδα, η οθόνη του OnePlus 9 όμως φαίνεται πως θα κλέψει τις εντυπώσεις, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του CEO Pete Lau στο forum της εταιρίας.

Το OnePlus 9 και το OnePlus 9 Pro λοιπόν θα διαθέτουν LTPO AMOLED οθόνη, ένα ειδικό πάνελ που έχει σχεδιαστεί για τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας παρά τον υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης. Η τεχνολογία LTPO προσαρμόζει δυναμικά το ρυθμό ανανέωσης από τα 120Hz έως και το 1Hz με βάση το περιεχόμενο που βλέπετε

H οθόνη φέρνει νέο επίπεδο απόκρισης αφής στα παιχνίδια με έως και 6 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα συγχρονισμού μεταξύ της οθόνης και του επεξεργαστή, με αποτέλεσμα να μειώνει τον λανθάνοντα χρόνο στα games κατά 25-30 ms, δίνοντας την αίσθηση στον παίκτη πως οι εντολές του εκτελούνται πιο γρήγορα.

Τέλος, η οθόνη αξιολογήθηκε με A+ από το DisplayMate. Το OnePlus 9 Pro θα έχει ανάλυση QHD+, HDR10+ και αυτόματη προσαρμογή θερμοκρασίας χρώματος, ενώ η φωτεινότητά του θα διαθέτει 8.192 διαφορετικά επίπεδα.

 

 

oneplus-9-pro.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...