dimitrisdim100 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Γεια σας. Στο Iphone μου τοποθέτησα το προστατευτικό οθόνης Spigen Spigen GLAS.tR Full Face Tempered Glass. https://www.skroutz.gr/s/25930321/Spigen-GLAS-tR-Full-Face-Tempered-Glass-iPhone-12-Pro-Max.html Όταν βλέπω την οθόνη του κινητού από τα πλαγιά (κυρίως σε λευκό φόντο ) παρατηρώ ότι βγάζει μια μπλε απόχρωση. Δηλαδή σαν οθόνες που δεν έχουν καλή γωνιά θέασης και αλλάζουν την πιστότητα των χρωμάτων όταν τις βλέπεις υπό γωνία. Έχει άλλος το ίδιο θέμα με Tempered Glass της Spigen ; Επίσης έχω την εντύπωση ότι κόβει λίγο από την φωτεινότητα της οθόνης.
aces Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 οχι κανενα θεμα. Ελαφρως μπορει να κοβει λιγο τη φωτεινοτητα στο Λευκό χρώμα. Τσεκαρε επισης ρυθμισεις>προσβασιμοτητα>οθονη & μεγεθος κειμενου> κατω κατω στις επιλογες εχει Μειωση Λευκού σημειου Αν το εχεις βαλει ενεργο κερδιζεις λιγο στην αυτονομια/μπαταρια (το εχω στο 30% ενεργο) αλλα χανεις στη φωτεινοτητα στο Λευκό φόντο αν το θες εντελως φωτεινο το λευκό το απενεργοποιεις εντελως. Στο dark mode δεν εχει θεμα.
paris_chav Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Εχω ακριβως το ιδιο σετ (κινητο και τζαμακι), την φωτεινοτητα και εγω νιωθω οτι την κοβει λιγο, οσο για το αλλο που αναφερεις, ουτε εγω εχω διαπιστωσει καποιο θεμα.
dimitrisdim100 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Δεν το έχω ενεργό αυτό που μου έγραψες , καλό tip πάντως. Επειδή είναι η πρώτη φορά που έχω κινητό με oled οθόνη δεν ξέρω αν αυτό είναι φυσιολογικό στις oled οθόνες. Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται αυτό που λέω. Υπό γωνία βγάζει μια μπλε απόχρωση. Από κοντά δεν είναι τόσο μπλε όσο στην φωνογραφία όπως βγήκε αλλά για να καταλάβετε τι εννοώ . Συμβαίνει σε όλα τα iphone με oled οθόνες ; Φαίνεται και εσάς έτσι όταν κοιτάτε υπό γωνία το κινητό σας ; Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2021 από dimitrisdim100
aces Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Άλλη εναλλακτική είναι με True Tone sto off. Το dark mode δεν έχει παραμετροποίηση όποτε στο σκούρο θα φαίνεται φυσιολογική η φωτεινότητα. Μόνο με το Λευκό φόντο έχει κάποιες έξτρα ρυθμίσεις/παραμετροποίηση για μείωση λευκού κλπ Στη 2η φωτό δεν φαίνεται κάποια αντανάκλαση/αλλοίωση στη φωτεινότητα. Όπως κ να έχει άφησε το τζάμι επάνω παρόλο που έχει Ceramic Shield καλύτερα να έχει κάτι επιπλέον η συσκευή.
dimitrisdim100 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 23 ώρες πριν, aces είπε Άλλη εναλλακτική είναι με True Tone sto off. Το dark mode δεν έχει παραμετροποίηση όποτε στο σκούρο θα φαίνεται φυσιολογική η φωτεινότητα. Μόνο με το Λευκό φόντο έχει κάποιες έξτρα ρυθμίσεις/παραμετροποίηση για μείωση λευκού κλπ Στη 2η φωτό δεν φαίνεται κάποια αντανάκλαση/αλλοίωση στη φωτεινότητα. Όπως κ να έχει άφησε το τζάμι επάνω παρόλο που έχει Ceramic Shield καλύτερα να έχει κάτι επιπλέον η συσκευή. Το true Tone το έχω μόνιμα στο off. Στην πρώτη φωτό η φαίνεται έτσι από την κάμερα . Όταν κοιτάω την οθόνη δεν υπάρχει αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία. Με την φωτεινότητα είμαι εντάξει. Πιο πολύ με την διαφορά στο πως απεικονίζετε το λευκό υπό γωνιά προβληματίστηκα. Σίγουρα θα αφήσω το τζάμι για επιπλέον προστασία .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα