aggelos_de Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Καλησπερα! Οποίος μπορεί να με βοηθήσει σε μια απορία που έχω! Έχω ακατάσχετο λογαριασμό που παράλληλα είναι κ της μισθοδοσίας μου. Αυτό το μνμα έχω κάνει καταθέσεις 1662.80€ κ το υπόλοιπο του λογαριασμού είναι τώρα μηδενικο. Στις 24 του μήνα θα πληρωθώ το μισθό μου. Γνωρίζετε εάν μου τα δεσμεύσουν; Αν ήταν από άλλη πηγή είμαι σίγουρος ότι θα δεσμευτούν
kormos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, aggelos_de είπε Καλησπερα! Οποίος μπορεί να με βοηθήσει σε μια απορία που έχω! Έχω ακατάσχετο λογαριασμό που παράλληλα είναι κ της μισθοδοσίας μου. Αυτό το μνμα έχω κάνει καταθέσεις 1662.80€ κ το υπόλοιπο του λογαριασμού είναι τώρα μηδενικο. Στις 24 του μήνα θα πληρωθώ το μισθό μου. Γνωρίζετε εάν μου τα δεσμεύσουν; Αν ήταν από άλλη πηγή είμαι σίγουρος ότι θα δεσμευτούν Πως γίνετε να είναι και μισθοδοσίας και ακατάσχετος ο λογαριασμός? 🙄
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, kormos είπε Πως γίνετε να είναι και μισθοδοσίας και ακατάσχετος ο λογαριασμός? 🙄 Γιατί να μην γίνεται;
aggelos_de Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, kormos είπε Πως γίνετε να είναι και μισθοδοσίας και ακατάσχετος ο λογαριασμός? 🙄 Ότι γίνεται είναι σίγουρο γιατί τον χρησιμοποιώ σαν μισθοδοσίας ( κ ακατασχετος) μια πενταετία περίπου
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δεν παίζει ρόλο απο που είναι αλλά μην ξεπερνάνε το όριο ,πόσο είναι; 1500€?
aggelos_de Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν παίζει ρόλο απο που είναι αλλά μην ξεπερνάνε το όριο ,πόσο είναι; 1500€? 1250€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα