Προς το περιεχόμενο

E-commerce στα Ελληνικά


McSavvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, είμαι καινούργιος στη wordpress και προσπαθώ να φτιάξω ένα e-shop. Η βάση της σελίδας έχει στηθεί, παραμένουν να μπουν προϊόντα.

Χρησιμοποιώ Elementro με θέμα Ocean Extra και φυσικά woo-commerce , έχω γράψει να φαίνεται όλη η σελίδα στα Ελληνίκα απλά σε κάποια σημεία κρατάει τις Αγγλικές λέξεις, και γίνεται κάπως πρόβλημα σε σημεία όπως στο καλάθι κατά την αγορά/πληρωμή. Για κάποιον που δεν ξέρει Αγγλικά δεν θα ξέρει να επιλέξει τον τρόπο παραλαβής και τις χρεώσεις διότι σε εκείνα τα σημεία τα γράφει στα Αγγλίκα, δηλαδή αντί να γράφει "μεταφορικά" γράφει "shipping" κλπ.  Ξέρει κανείς αν αυτό σημβαίνει λόγω του add-on, του θέματος ή του stripe. Και αν υπάρχει τρόπος να το αλλάξω; Η αν υπάρχει τρόπος να επιλέξω κάπως τη γλώσσα της σελίδας που φτιάχνω (εάν υπάρχει τέτοια επιλογή);

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν δεν βρίσκει τα σωστά strings το loco translate, μια πολύ καλή λύση είναι το Say what?. Δεν έχω εμπειρία με το συγκεκριμένο θέμα, όμως δούλεψε άψογα σε astra theme που είχε κάποια ζητήματα σε κάποιες μεταφράσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@xrhstosiak @vngls7

Ευχαριστώ πολύ και τους δύο για τις απαντήσεις σας αρχικά!

Είχα ήδη βάλει το Loco και με κάποιες εξαιρέσεις είχε μεταφράσει αρκετά, αλλά το πρόβλημα είχε μείνει στο κομμάτι της πληρωμής. Για τις πληρωμές έχω βάλει το Stripe και δεν βρίσκω αρχείο μετάφρασης οπότε μάλλον ή θα πρέπει να κάτσω να τα γράψω ένα ένα σκεφτόμουν όμως να βάλω EveryPay που απόσο έχω δει έχουν έτοιμο Ελληνικό plug in, τι θα μου προτείνατε ανάμεσα σε αυτά τα δύο, φαντάζομαι η διαφορά θα είναι στις χρεώσεις αλλά δε βρήκα τι ταρίφα κρατάει η EeryPay.

To Say what? αποτι είδα σε σχόλια κάνει δουλεία στην pro έκδοση του, θα το έχω υπόψιν όμως

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...