Denxerwonoma Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα σας, έχω ένα θεματακι. Θέλω να μπω στο gmail που είχα πριν 5 χρόνια για να βρω και να διαγράψω κάποια αρχεία αλλά το πρόβλημα είναι οτι όχι μόνο δεν θυμάμαι τον κωδικό αλλά ούτε και την διεύθυνση. Δυστυχώς από τότε μεσολάβησαν 5 χρόνια και έχω αλλάξει συσκευή. Υπάρχει τρόπος να μπορέσω να έχω πρόσβαση κάνα στον λογαριασμό μου γνωρίζοντας μονο λογαριασμό YouTube; (ή κτ άσχετα παιχνίδια που πλέον ίσως διαγράφηκαν) ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Κάθε βοήθεια είναι σημαντική 1
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 59 λεπτά πριν, Denxerwonoma είπε Καλησπέρα σας, έχω ένα θεματακι. Θέλω να μπω στο gmail που είχα πριν 5 χρόνια για να βρω και να διαγράψω κάποια αρχεία αλλά το πρόβλημα είναι οτι όχι μόνο δεν θυμάμαι τον κωδικό αλλά ούτε και την διεύθυνση. Δυστυχώς από τότε μεσολάβησαν 5 χρόνια και έχω αλλάξει συσκευή. Υπάρχει τρόπος να μπορέσω να έχω πρόσβαση κάνα στον λογαριασμό μου γνωρίζοντας μονο λογαριασμό YouTube; (ή κτ άσχετα παιχνίδια που πλέον ίσως διαγράφηκαν) ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Κάθε βοήθεια είναι σημαντική Aφου δεν θυμάσαι τίποτα ,αλλά τίποτα όμως,τι σε νοιάζει και αν υπάρχουν τα αρχεία; 1
kormos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 6 ώρες πριν, Denxerwonoma είπε Καλησπέρα σας, έχω ένα θεματακι. Θέλω να μπω στο gmail που είχα πριν 5 χρόνια για να βρω και να διαγράψω κάποια αρχεία αλλά το πρόβλημα είναι οτι όχι μόνο δεν θυμάμαι τον κωδικό αλλά ούτε και την διεύθυνση. Δυστυχώς από τότε μεσολάβησαν 5 χρόνια και έχω αλλάξει συσκευή. Υπάρχει τρόπος να μπορέσω να έχω πρόσβαση κάνα στον λογαριασμό μου γνωρίζοντας μονο λογαριασμό YouTube; (ή κτ άσχετα παιχνίδια που πλέον ίσως διαγράφηκαν) ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Κάθε βοήθεια είναι σημαντική Ξέχασε το.... Το λέει και το Username σου. Αν και από όλη την εικόνα μοιάζει και να μην είναι και δικό σου 🤔 Μφχ 3
Denxerwonoma Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 10 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε 5 ώρες πριν, kormos είπε Ξέχασε το.... Το λέει και το Username σου. Αν και από όλη την εικόνα μοιάζει και να μην είναι και δικό σου 🤔 Μφχ Όλοδικό μου είναι απλα έχω χάσει την πρόσβαση καιρό τώρα, πριν 5 χρόνια παραημουν μικρός για να σκέφτομαι όπως τώρα (τρ 17 είμαι οπότε στα 12 δεν έχεις και τόση ωριμότητα ή μνήμη) . Επίσης όπως προανέφερα θέλω να βρω αλλά και να διαγράψω κάποια αρχεία δεν είναι να μη με ενδιαφέρει Και ευχαριστώ και για τις απαντήσεις κιόλας! 5 ώρες πριν, kormos είπε
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Aφου δεν έχει κανείς πρόσβαση τι σε πειράζει;Πες ότι έχουν διαγραφεί ήδη. 1
andreas1gr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 12 ώρες πριν, Denxerwonoma είπε Καλησπέρα σας, έχω ένα θεματακι. Θέλω να μπω στο gmail που είχα πριν 5 χρόνια για να βρω και να διαγράψω κάποια αρχεία αλλά το πρόβλημα είναι οτι όχι μόνο δεν θυμάμαι τον κωδικό αλλά ούτε και την διεύθυνση. Δυστυχώς από τότε μεσολάβησαν 5 χρόνια και έχω αλλάξει συσκευή. Υπάρχει τρόπος να μπορέσω να έχω πρόσβαση κάνα στον λογαριασμό μου γνωρίζοντας μονο λογαριασμό YouTube; (ή κτ άσχετα παιχνίδια που πλέον ίσως διαγράφηκαν) ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Κάθε βοήθεια είναι σημαντική Δεν θυμάσαι τίποτα και παρόλα αυτά θέλεις να αποκτήσεις πρόσβαση σε κάτι που δεν θυμάσαι… Μάλιστα… 1
Denxerwonoma Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 8 ώρες πριν, andreas1gr είπε Δεν θυμάσαι τίποτα και παρόλα αυτά θέλεις να αποκτήσεις πρόσβαση σε κάτι που δεν θυμάσαι… Μάλιστα… Ναι ρώτησα αν ξέρει κανείς κάποιον τρόπο του γκουγκλ για να βρεθεί η διεύθυνση, ο κωδικός είναι πιο εύκολη διαδικασία. Ανέφερα ακριβώς ότι ξέρω μήπως κάποιος έχει ξανακούσει ή δει κάτι παρόμοιο και γνωρίζει κάτι παραπάνω 9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Aφου δεν έχει κανείς πρόσβαση τι σε πειράζει;Πες ότι έχουν διαγραφεί ήδη. Δεν είναι ακριβώς έτσι, αν δω ότι δεν θα βρεθεί καμία λύση τότε εντάξει, αλλά αν υπάρχει τρόπος λέω να προσπαθήσω για τους λόγους μου!
chios Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Αν το ήθελες αυτό το Gmail γιατί το άφησες πριν τόσα χρόνια;; Από την στιγμή που δεν το χρειάζεσαι πια άστο δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ίσος να έχει παγώσει σε αχρηστία τόσο καιρό. 1
Denxerwonoma Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, chios είπε Αν το ήθελες αυτό το Gmail γιατί το άφησες πριν τόσα χρόνια;; Από την στιγμή που δεν το χρειάζεσαι πια άστο δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ίσος να έχει παγώσει σε αχρηστία τόσο καιρό. Από την στιγμή που είναι σε αχρηστία τόσο καιρό δεν μπορώ να το αποδείξω και να γίνει διαγραφεί αυτού και κάθε σύνδεσης από εκεί; (με κάποια αναφορά η κτ άλλο;) Αν βρω κάποιον ειδικό λέτε να βοηθήσει; Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2021 από Denxerwonoma
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα