billpeppas Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Συμφωνώ με τον elteo. Επίσης όπως είπα και πριν , όλα τα Security Codes μηδενίζονται , αλλά και βρίσκονται ( δεν είναι απαραίτητο να τα κάνεις reset ) [ έχω ξεμπλοκάρει πολλά κινητά φίλων μου που ξέχασαν τον κωδικό ασφαλείας ] Επίσης και ο αριθμός ΙΜΕΙ αλλάζει πανεύκολα.
ATG Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Φραγή συσκευής μπορούν να ενεργοποιήσουν και οι συνδρομητές άλλων δικτύων ώστε να μην υπάρχει δυνατότητα χρήσης της συσκευής τους με κάρτα Vodafone. Oι συνδρομητές των άλλων δικτύων θα πρέπει να προσκομίσουν επιπλέον δήλωση/βεβαίωση επικυρωμένη από το δίκτυό τους η οποία θα αναφέρει όλα τα απαραίτητα στοιχεία (ονοματεπώνυμο συνδρομητή, MSISDN, IMEI).
N1ghtW0lf Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 _DiMoN_, Τους αριθμούς του ξαναβρίσκεις....!!! file mou pws akribws???????
spyrosole Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Συμφωνω παιδια,αυτο το κινητο τωρα κανει το πολλυ 40ε και εξαλλου ειχε και ενα προβλημα και εκλεινε μοναχο του επειδη περιση ειχε κανει μπανιο και ειχε μπει νερο μεσα στην πλακετα.κυριως στενοχωρηθηκα για τη λιστα των ονοματων και οτι πρεπει να αλλαξω αριθμο.ισχυει αυτο οτι μπορω να βρω τους αριθμους??
Shineboy Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Φίλε σε νιώθω και μένα δυστυχώς πριν λίγο καιρό μου κλέψαν το κινητό και ήταν και ακριβό (το Νοκια 3650) και δυστυχώς τους αριθμούς που είχα στη μνήμη της συσκευής δεν τους είχα κάνει αντίγραφο μιλάμε για πάνω από 200 νούμερα και άντε τώρα να τα ξαναβρώ δεν υπάρχει περίπτωση. Πάντως μη στεναχωριέσαι ΔΕΝ χρειάζεται να αλλάξεις αριθμό απλά ζητάς να σου δώσουν πάλι τον ίδιο σε νέα Sim. Εμένα ήταν σύνδεση οπότε χρειάστηκε απλά το ΑΦΜ και η ταυτότητα, τώρα για καρτοκινητό θέλουν νομίζω τον κωδικό χρήστη ελπίζω να μη τον έχεις χάσει. Άντε και περαστικά συμπάσχοντα...
silentpower Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 to fainomeno me to klepsimo kiniton exi paragini....pleon den klevoun lefta alla kinita.oi etairies tilefonon alla kai ta diktia sigoura mporoun na exoun tropo na axristeuoun to klemeno tilefono pragma pou tha miosi tis klopes efoson tou klefti tha tou einai axristo.alla distixos kai oi kleftes douleoun gia tis etairies me ta kinita pou agorazontai kai den simferi tis poli eksipiretikes kata ta alla etairies!
prantzos Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Egw sou lew na 3anapareis to noumero sou xwris fusika ta po8hkeumena noumera kai sms pou eixes sth sim, ektos an exeis skopo na kaneis sundesh gia na pareis dwrean kinhto kainourio. Th suskeuh sou ontws mporoun na thn entopisoun mesw IMEI. Bebaia oi etairies den kanoun ton kopo giati "lene" oti den exoun ta katallhla "ergaleia" na to kanoun. 3exna to kinhto loipon. Epishs o kwdikos kleidwmatos einai eukolo na sbhstei.Alla kalo einai na to xrhsimopoiei kaneis eidika an exei sundesh.Giati otan tou to kleyoun mporoun na paroun thlefwna kai ton kataxrewsoun.Sthn karta de se noiazei afou outws h allws kapoia stigmh teleiwnei kai meta o klefths 8a prepei na balei monades
sarisn Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 emena mia fora mou eklepse ena palikari to kinhto, kai tin epomenh mera hr8e kai me brhke kai mou to edwse pisw epeidh den hksere ton kwdiko asfaleias Καλά όταν στο επέστρεψε δεν του έσπασες το κεφάλι;;;; Εγώ και θα έπαιρνα πίσω, φυσικά, το κινητό και θα τον έστελνα στο νοσοκομείο μετά δεν υπήρχε περίπτωση. Άκου λέει του το επέστρεψε και τον άφησε έτσι.... Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα του είπες και "Ευχαριστώ ρε φίλε που μου το έφερες πίσω" !!!!!!!!! Δεν είμαστε με τα καλά μας μου φαίνεται. Για να ξυπνήσει λίγο ο κόσμος γιατί έχει αρχίσει να ξεφεύγει πάρα πολύ.
polaki Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 Stin agglia kathe kinito pou klevetai blokaretai to IMEI oste na min mporei na xrisimopoiithei. Allazei to IMEI, alla thelei kapoia diadikasia pou kostizei (oxi polla, alla kostizei). Oi perissoteroi vevaia den kseroun kan ti ginetai kai to kinito den leitourgei, opote tous einai axristo. Tora sto elladistan i Voda pou to kanei to kanei mono kai mono giati pairnei diatages apo ti mama Voda. H cosmote pou exo ego mallon varietai......
top-gear Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 ola allazoun, kai to imei kai to security code.afto pou xreiazetai einai ta sosta ergaleia
tktommytk Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 sorry pou xetripwsa to topic alla vrika ena kalo prog gia otan sou klevoun to kin.... pantws den to ehw dokimasi gia na sas pw egiimena oti litourgi.... http://briefcase.pathfinder.gr/file/gohanssj4/22568/272267
Inkjjl Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Kala milame prokeitai gia DIAVOLIKO programma...Etsi kai doulevei tha kopsei kol**s...Popo...Goustara asxima otan to eida...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.