Προς το περιεχόμενο

Επαναφορτιζόμενο σκουπάκι...


nkarama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Είμαι μπουρδουκλωμένος και επειδή ήδη έχω πετάξει χρήματα σε άχρηστα μαραφέτια (η φτήνια τρώει τον παρά) θα ήθελα μια βοήθεια για το τι προτείνετε για σκουπάκι χειρός?

Το νούμερο 1 κριτήριο είναι η δυνατή αναρόφηση. Και σαν δεύτερο η λειτουργικότητα  ώστε να είναι άμεσα χρησιμοποιήσιμο, να εχει βάση, και καμμια βορτίτσα στην άκρη θα ήταν χρήσιμη. 

Είμαι ανάμεσα στα B&D το ένα το PV1820L (το Pivot) και BHHV520BF το οποίο φαίνετε να είναι νεότερο μοντέλό.  Σαν τρίτη επιλογή θα σκεφτόμουν και ένα 24volto πχ της Bosch.

Τιμή μέχρι 100ευρά.... 

Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι γνωστοί μου έχουν το pivot και μου λένε ότι ρουφάει απίστευτα καλά. Και επίσης να πω και την αμαρτία μου, μου αρέσει καλύτερα και εμφανισιακά.. Δεν στέκετε στον πάγκο σαν όρθιο αγγούρι οπως το άλλο B&D....

Οσον αφορά τα προβλήματα απου αναφέρονται για τις μπαταρίες δεν τα λαμβάνω υπόψιν μου καθώς αφενός οι μπαταρίες είναι οι ίδιες παντού, αφετέρου οι περισσότεροι δεν κάνουν σωστή χρήση της (πχ, το ξανα-ανοίγουν λίγο μετά αφού "κόψει" το BMS)... Και όταν χαλάσουν, μπορώ να αλλάξω μόνος τα στοιχεία αντί να πάρω εργοστασιακή...

Ευχαριστώ!

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω το PV1820L, αγορασμένο γύρω στα 95€ στα μέσα του περασμένου έτους. Πολύ μαζεμένο και δυνατό, παίζει πολύ καλά γκάζια. Το βουρτσάκι που έχει μπροστά καλό. Η μπαταρία κρατάει αρκετά, απλά πρέπει να το επιστρέφεις στην βάση του και όχι να το παρατάς από δω κι από κεί. Προσωπικά το αδειάζω μετά από κάθε χρήση γιατί αν μαζέψει πολύ σκόνη μέσα στουμπώνει. Πριν 1 μήνα μου έβγαλε πρόβλημα (σταμάτησε να ρουφάει) και το πήγα στο τοπικό service και από εκεί έφυγε Αθήνα. Πριν 3-4 μέρες μου το επισκεύασαν αλλά δεν πήγα να το πάρω ακόμα.. λογικά θα είναι εντάξει βέβαια. Έμεινα χωρίς σκουπάκι λίγες μέρες αλλά γενικά είμαι ευχαριστημένος.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμείς έχουμε ένα Juro Pro εδώ και 2,5 χρόνια, με κόστος αγοράς γύρω στα 70 ευρώ. Αν εξαιρέσεις το ότι είναι αρκετά βαρύ, είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοση και τη διάρκειά του, δεδομένου ότι το σπίτι μας είναι συνέχεια γεμάτο τριχόμπαλες και χνούδια (λευκό πλακάκι + μαύρο φουντωτό σκυλάκι που δεν μπορεί να κουρευτεί = πλήρης απόγνωση). Σκουπίζει πάνω από 150 τ.μ. χωρίς να χρειαστεί φόρτιση, έχει 2 εξαρτήματα και φορτίζεται σε ειδική κάθετη βάση. 

 

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω το PV1820L το αλλο που λες δεν το ξερω, μπορει να ειναι και καλυτερο.

Οντως ειναι πιθανον το καλυτερο φορητο σκουπακι που κυκλοφορει.

Αλλα μην πουμε μεγαλη κουβεντα, το εχω παρει πριν 4 χρονια, οποτε παντα βγαινουν φρεσκα μοντελα.

Δεν υπαρχει περιπτωση να μην καλυφτεις σε οτιδηποτε προχειρο θες να σκουπισεις τοπικα στο σπιτι σου.

Αν θες μπορω να ανεβασω στο youtube βιντεακι με 3 σκουπισματα στο πατωμα, 

πχ ζαχαρη, αλευρι, οσπρια, θα διαπιστωσεις οτι δεν αφηνει ουτε κοκο....

Επιπλεον πλεονεκτημα οι μπαταριες του, βαστανε για πολλα σκουπισματα και με νορμαλ χρηση σε βγαζουν περιπου 3 χρονια (ισως και 4 μαξ - εγω τις αλλαξα περυσι) - η αλλαγη το σετ στο Δησιο παει 25 ευρω.

Σαν μειονεκτημα, θα πρεπει να συμπεριλαβεις οτι κανει θορυβο, εχω μια σκουπα miele, θα ελεγα οτι κανει το μισο θορυβο. Το Pivot σηκωνει το κοσμο στο ποδι.

Θελει 2-3 φορες το χρονο (αναλογα την χρηση) ενα γερο λυσιμο - καθαρισμα παντου και γενικα εχεις ενα σκουπακι το οποιο θα δουλευει οπως την πρωτη στιγμη για πολλα χρονια.

Εν ολιγεις, το παιρνεις και ξενοιαζεις.

Επεξ/σία από tornado
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σας ευχαριστώ όλους. Πάω στα σίγουρα λοιπόν. Δεν με ενδιαφέρει παλιό ή νέο. Απο την στιγμη που κάνει την δουλειά του είμαστε ΟΚ. 

Το ίδιο feedback είχα και απο δύο συναδέλφους. 

Ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...