Προς το περιεχόμενο

κλείδωμα Facebook


mightylettuce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια! Εκεί που ανέβαζα μια αγγελία στο marketplace με πετάει έξω και μου λέει οτι ο λογαριασμός έχει κλειδωθεί προσωρινά για λόγους ασφαλείας και κάτι τέτοια. Μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στην γνωστή φόρμα που ζητάει ταυτότητα ή κάποιο έγγραφο ταυτοποίησης. Κατάφερα και άλλαξα κωδικό στο λογαριασμό για κάποιο περίεργο λόγο αλλά δεν μπορώ να μπω ουτε στο messenger. Θέλω τα φώτα σας. Αν σας έτυχε κάτι τέτοιο βοηθήστε σας παρακαλώ πολύ. Να στείλω την ταυτότητα ή δεν θα έχει νόημα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ούτε εμένα μου ζήτησε κάτι αυτό είναι το κακό, σου κλειδώνουν το λογαριασμό και δεν σου λένε ούτε πως να τον ξεκλειδώσεις, μόνος μου την βρήκα την φόρμα επικοινωνίας. Τελικά στην δική σου περίπτωση πως το έλυσες το θεμα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

edit: δοκίμασα να στείλω ταυτότητα και δεν μπορώ γιατί λέει οτι πρέπει να είμαι συνδεδεμένος...στο λογαριασμό που κλειδώθηκα εκτός. Δεν ξέρω τι να κάνω παιδιά. Αν έχετε βρει κάποια λύση ή κάποια έμπιστη γραμμή υποστήριξης πείτε μου. Το μήνυμα που μου βγάζει σε κάθε περίπτωση είναι αυτό στη φωτογραφία και δεν δίνει καμία οδηγία πέρα από αυτό.

Screenshot (94).png

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...