Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με dell Inspiron 5555


marilous07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας,

εχω το dell Inspiron 5555 από το 2016, όταν τον αγόρασα είχε αυτά τα χαρακτηρίστηκα που φαίνονται στο screenshot. Από τότε του πρόσθεσα ακόμα 4gb ram (2017), 128 gob ssd(2018) τον ήδη υπάρχον σκληρό τον έβαλα στη θέση του dvd.
η χρήση που του έκανα εξαρχησ Ήταν internet,office ,photoshop. Κι να τονίσω πως πάντα ηταν αθόρυβος . Τα τελευταία τρία χρόνια το φόρτωσα με visual studio, studio code, intellij, photoshop αλλα ηταν κομπλέ. Τη τελευταία εβδομάδα αρχισε να κάνει τρομερό θόρυβο κατά την εκκίνηση, που δεν ελλατωνεται καθόλου, η cpu δουλεύει στο τέρμα χωρίς Προγράμματα ανοιχτά να τρέχουν στο παρασκήνιο του πρόσθεσα αλλα 8ram (έβγαλα τη μια 4αρα και είμαστε τώρα στα 12)  

πλεον ανοίγω Wordpress και αργεί απίστευτα, γενικά κολλάει και το μόνο που θυμάμαι είναι ότι τη τελευταία εβδομάδα έγινε ένα update της Microsoft που απαιτούσε παρά πολύ χρόνο. Έχει κάποιος καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; Τι μπορω να κοιτάξω; Προς το παρόν του κάνω διαγνωστικό  έλεγχο (επίσης και τώρα κάνει παρά πολύ θόρυβο )

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας

6DC54C94-539E-48AE-975D-CE0F9CB40595.jpeg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο θόρυβος πιθανότατα προκαλείται από φθαρμένο ρουλεμάν στον ανεμιστήρα που ψύχει τον επεξεργαστή ,υπάρχει και η περίπτωση απλά να έχει κολλήσει από σκόνη και να θέλει καθάρισμα , αλλά για να λες πως κάνει θόρυβο έντονο μάλλον ο ανεμιστήρας χτυπάει στο κέλυφος που τον περιβάλλει.... αυτό μπορεί εύκολα να πιστοποιηθεί μετά από άνοιγμα του φορητού από κάποιο τεχνικό και αν δεν διορθωθεί το πρόβλημα μετά από καθάρισμα θα χρειαστεί αλλαγή του ανεμιστήρα.

ps ρίξε μια ματιά στο βίντεο εδώ

Επεξ/σία από catmaster
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...