Προς το περιεχόμενο

Γιατί ?


Flowerfish

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγαπητή παρέα, Καλημέρα !
Πως είστε ?
Εγώ μόνη. Μιας και δεν βρίσκω άνθρωπο να μιλήσω, σας γράφω κάτι που με πλήγωσε και ψάχνω μία εξήγηση. Ό,τι κι αν μου γράψετε, εγώ, θα το εκτιμήσω.
Τον Οκτώβριο 2020, επισκέφτηκα μία Κλινική αναζητώντας εργασία. Αφού ο Διευθυντής /Ιατρός εξέτασε το βιογραφικό μου, μου είπε να περάσω αύριο με την στολή της νοσοκόμας για να μπω στα εργαστήρια για να δείξω τι εγώ μπορώ να καταφέρω.
.
Έτσι κι έγινε. Εκεί πέρα πάνω μου κάνανε διάφορες ερωτήσεις. Γνώριζα ότι οι ανταποκρίσεις που έδινα ήταν εντάξει πάνω στις Αρχές Νοσηλείας.
.
Μου είπε ο Διευθυντής να έρθεις άλλες 3 ημέρες εδώ. Έτσι κι έγινε. Στο τέλος, μου τα πλήρωσε όλα. Μέχρι και τα φαγητά. Έμεινα ευχαριστημένη. Όταν αποχώρησα, μου ανακοίνωσαν ότι πράγματι οι σχέσεις μας θα είναι πολύ καλές και ότι εκείνοι είναι ευχαριστημένοι μαζί μου και ότι θα τα ξανά πούμε το καλοκαίρι 2021. Σας λέω, χάρηκα τόσο πολύ ! Από τον Οκτώβριο είχαμε μία τηλεφωνική επικοινωνία. Εκείνοι τηλεφώνησαν. "Τι κάνεις ?" "Καλή Χρονιά" "Χρόνια Πολλά"... κλπ. Συγκινήθηκα πάρα πολύ ! Τους τηλεφώνησα κι εγώ...Τηλεφωνηθήκαμε τον Φεβρουάριο 2021 : "Τι κάνεις ? Θέλω να μάθω αν ακόμη για την θέση εργασίας ενδιαφέρεσαι .." Απαντώ : Μα ΝΑΙ Φυσικά..
.
Πριν 2 εβδομάδες παιδιά, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει : "Καλά θα κάνεις να κοιτάξεις και αλλού για θέση εργασίας" "Καλά, λέω. Θα κοιτάξω σε διάφορους ιστότοπους."
.
Εδώ, δεν είναι η απογοήτευση.
.
Εφόσον μου είπε να αναζητήσω εργασία, έτσι κι έκανα.
Καπάκι, μετά από 2 ημέρες, τι ανακαλύπτω ?
Παιδιά, έκανε το δικό μου βιογραφικό ΑΓΓΕΛΙΑ.
Ζητούσε Νοσηλεύτρια ακριβώς με την δική μου εμπειρία & ικανότητες.
.
Σπάω το κεφάλι μου και θέλω κι εσείς να μου πείτε : Γιατί το έκανε ? Πως ερμηνεύεται αυτή η συμπεριφορά ?
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

1002 μπορει να ειναι οι λογοι. Μπορει να εχουν βρει καποιον αλλον γνωστο/γνωστου και η αγγελια να μπηκε για το τυπικο της υποθεσης οπως γινεται αρκετες φορες απο το HR. Μην το ψαχνεις προχωρα παρακατω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...