Προς το περιεχόμενο

Σταθερο εξυπνο Τηλεφωνο


therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι εγινε ρε παιδια καποτε δεν υπηρχε φορουμ σταθερης τηλεφωνιας η εγω δε το βλεπω. Τελος παντων, ψαχνω μια συσκευη σταθερης τηλεφωνιας για επαγγελματικο χωρο, μικρο γραφειο δηλαδη 2 ατομων. Δεν θελω να ειναι κατι ιδιαιτερο και ουτε να μπλεξω με ip συσκευες και τηλεφωνικα κεντρα γιατι ειπαμε ειναι μικρος χωρος. Απλα θελω να εχει τα εξης απλα στοιχεια.

-Τηλεφωνικο καταλογο, που να διαχειριζομαι ψηφιακα. Δηλαδη αντι να του περναω ονοματα απο το ακουστικο ενα ενα να μπορω να τα αποθηκευω σε ενα αρχειακι που ειτε θα του το περναω με usb ειτε καπως θα συνδεεται με υπολογιστη για αυτο το λογο.

-Ανοικτη ακροαση

-Δυνατοτητα σευνδεσης με bluetooth ακουστικο

-Αυτοματο Τηλεφωνητη

Οτι συσκευη βρισκω που να μην ειναι τυπου IP/VOIP ειναι κατι παλιατζουρες-πλαστικουρες που και να μου τις χαριζαν δεν τις επαιρνα. Θελω κατι που να κανει ολα αυτα και θα δινα και 70-80 ευρω. Αρκει λεμε να μη θελει στησιμο τηλεφωνικου κεντρου γιατι δεν ειναι τοσο εξεζητημενες οι λειτουργιες που απαιτουνται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

καλησπερα 

δες εδω https://www.skroutz.gr/s/6907409/Gigaset-S850.html#reviews σχολια γραφουνε οτι γινεται αυτο που ζητας << Εξαιρετικό τηλέφωνο. Το bluetooth λειτουργεί τέλεια (αυτός ήταν και ο κύριος λόγος αγοράς). Μπορείτε να το συνδέσετε στον υπολογιστή (έχει θύρα USB) και να μεταφέρετε τηλ.κατάλογο, φώτο και ήχους αλλά η διαδικασία δεν είναι τόσο εύχρηστη και (το κυριότερο πρόβλημα) δεν υποστηρίζει καθόλου ελληνικούς χαρακτήρες στις επαφές >>. Βλεπω οτι δεν εχει ομως τηλεφωνητη , για δες και αυτο εδω https://www.skroutz.gr/s/24534774/Gigaset-E720A-Μαύρο.html#specs . 

Η gigaset πρεπει να ειναι της siemens που γενικοτερα δεν ειχα και την καλυτερη εμπειρα εγω με panashonic που εχω ασυρματο ειμαι περισοτερο ευχαριστημενος πολυ δυνατα τηλεφωνα αλλα δεν εχει bluetooth και αυτο με το usb που λες αλλα μπορεις να αντιγραψεις το τηλεφωνικο καταλογο απο αλλο panashonic . 

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

ΚΑλημερα φιλε μου, τα ειχα δει αυτα και ετεινα πιο πολυ προς το πρωτο. Τωρα εχω παρει πιο ζεστα το θεμα και λεω να προχωρησω, αλλα βρηκα και το S850 Go το οποιο το δινουν και μεγαλες αλυσιδες. Δινει καποιες εξτρα λειτουργιες και εχει και τηλεφωνητη. Δε ξερω ομως αν στερειται κατι απο το απλο S850. Μηπως αντιλαμβανεσαι κατι παραπανω, και αν ξερεις να μου πεις αν ειναι οντως η καλυτερη επιλογη ωστε να το παρω

https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/stathera-tilefona/gigaset-asirmato-tilefono-s850a-go-mauro_2394278

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...