Προς το περιεχόμενο

θεματα καρτων και Mods εδω


nikos9595

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν εχω καταλαβει γιατι οι Mods εδω διαγραφουν συνεχεια τα περι συζητησεις με καρτες γραφικων .. και αν οι σταφ δεν το ξερουν καλο ειναι να τους διωξουν ή να τους μιλησουν! 

0 λογικη σε αυτο που κανεται ... ειναι σαν τα προστατευεται τα ατομα που πουλανε καρτες γραφικων 150 ευρω σε 900 ευρω! ειναι λες και ειστε υπερ ! καμια λογικη ! 

ας απαντησει κανενας σταφ εδω ! 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Mέλος γραμμένο κοντά 6 χρόνια στο insomnia δεν ξέρει πώς να ζητήσει διευκρινίσεις για συντονιστικές ενέργειες.

Όπως ρητά αναφέρουν οι όροι χρήσης που αποδεχτήκατε κατά την εγγραφή σας στο insomnia (τα bold δικά μου), "Οποιαδήποτε απορία για κλείδωμα ή διαγραφή μηνύματος ή θέματος θα πρέπει να υποβάλλεται με προσωπικό μήνυμα (PM) ή e-mail στους αρμόδιους moderators ή τον administrator και όχι με δημιουργία θέματος (topic). Οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα δημιουργηθεί, θα κλειδώνεται αμέσως."

Πέραν αυτού, στους ίδιους όρους χρήσης επίσης ρητά αναφέρεται ότι: "Τονίζεται ιδιαίτερα ότι δεν επιτρέπεται ο καθ'οιονδήποτε τρόπο σχολιασμός αγγελιών. Μηνύματα ή αγγελίες που σχολιάζουν αγγελίες θα διαγράφονται και τα μέλη που τα δημοσίευσαν θα υπόκεινται σε κυρώσεις σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του forum."

Όταν, λοιπόν, ανοίγετε νήματα στα οποία η εισαγωγή είναι απαξιωτικά σχόλια για αγγελίες δημοσιευμένες εδώ και, κατά προέκταση, τα μέλη που τις δημοσιεύουν, παραβιάζετε τους όρους χρήσης.

Κι αντί να ρωτήσετε, όπως οφείλετε, με προσωπικό μήνυμα, εσείς επιλέγετε να ανοίξετε άλλο νήμα. Τόσα χρόνια μέλος, δεν έχετε ασχοληθεί πέντε λεπτά να διαβάσετε τους όρους χρήσης.

Το θέμα με τις ελλείψεις στις κάρτες γραφικών και τις τιμές που διαμορφώνονται στην αγορά, διεθνώς και όχι μόνο στην Ελλάδα, σε site όπως το eBay και όχι μόνο το insomnia, είναι ένα ζήτημα που μας απασχολεί όλους και, ως insomnia, πολύ πρόσφατα δημοσιεύεσαμε και σχετικό άρθρο, όπως δημοσιεύουμε και άρθρα που αναφέρονται στο πώς επιχειρούν οι άμεσα εμπλεκόμενες εταιρίες να βελτιώσουν μια κατάσταση η οποία παρουσιάζει ανησυχητικά σημάδια παγίωσης. 

To oποίο, για να είμαι κατά το δυνατόν σαφής, σημαίνει πως το insomnia δεν έχει το παραμικρό θέμα να συζητούν τα μέλη τη διαμορφωμένη κατάσταση και, γιατί όχι, να ανταλλάσσουν προτάσεις και συμβουλές. Αυτό, άλλωστε, σημαίνει κοινότητα.

Ταυτόχρονα, όμως, δεν είναι δυνατόν να αφήνουμε νήματα που ξεκινούν παραβιάζοντας συστηματικά τους όρους χρήσης. 

Να θυμίσω με την ευκαιρία στα μέλη πως, εφόσον εντοπίζουν αγγελίες ή νήματα (γενικά, δημοσιευμένο περιεχόμενο) το οποίο κρίνουν ότι παραβιάζει τους προαναφερθέντες όρους χρήσης, πρέπει να στέλνουν αναφορά και να απέχουν από κάθε άλλο σχολιασμό.

Υ.Γ. Ελπίζω, στην ώρα που χρειάστηκα για να συντάξω αυτή την απάντηση, να μη βρω πάλι δημοσιευμένο κανένα νήμα που θα καλεί με επίταση "το σταφ" να απαντήσει.

Ό,τι απορίες έχετε, με προσωπικό μήνυμα. Για τυχόν αντιρρήσεις ή παράπονα για ενέργειες συντονιστών, απευθύνεστε με email στα κεντρικά.

Καλή συνέχεια.

  • Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...