Προς το περιεχόμενο

Η Apple ανακοίνωσε πως η WWDC 2021 θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 7 και 11 Ιουνίου


JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και για ακόμη μια χρονιά θα είναι καθαρά ψηφιακή

Η Apple ανακοίνωσε επίσημα τα σχέδιά της για την επερχόμενη Worldwide Developers Conference 2021, η οποία για ακόμη μια χρονιά θα είναι αποκλειστικά ψηφιακή και θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 7 και 11 Ιουνίου. Αυτό σημαίνει πως για άλλη μια χρονιά, το event δε θα γίνει στο McEnery Convention Center της Καλιφόρνια.

Η WWDC 2021‌ θα είναι δωρεάν για όλους τους developers, παρακάμπτοντας τα $1,599 που απαιτούνται κανονικά για να παρακολουθήσει κανείς το event. Η Apple θα παρέχει συνεδρίες και εργαστήρια, με στόχο οι προγραμματιστές να μάθουν για τις νέες τεχνολογίες που θα παρουσιαστούν στην εκδήλωση. Οι συνεδρίες και οι πληροφορίες στο σύνολό τους θα είναι διαθέσιμες μέσω της Apple Developer ιστοσελίδας και μέσω του Apple Developer app για iPhone, iPad και Apple TV. Επίσης, φοιτητές μπορούν να κάνουν αίτηση από τώρα μέχρι και 18 Απριλίου για το Swift Student Challenge, με τους νικητές να αποκλειστικά WWDC21 μπλουζάκια και ένα σετ κονκάρδες.

Αυτό που αναμένει το καταναλωτικό κοινό είναι η αποκάλυψη του iOS 15, iPadOS 15, macOS 12, tvOS 15 και watchOS 8. Άγνωστο παραμένει για την ώρα αν δούμε και νέες συσκευές, με φήμες να θέλουν την αποκάλυψη των νέων Mac με M1 επεξεργαστές να γίνονται στη WWDC. Τέλος, η εταιρεία πρόσθεσε πως θα μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες μέσω του Apple Developer app, στην Apple Developer ιστοσελίδα και μέσω e-mail.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα έλεγα ότι από τις 2 φωτογραφίες που βλέπουμε, είναι σίγουρη η εστίαση στο MacOS συστήματα

Κάποιοι λένε ότι θα γίνει μια πρώτη γνωριμία με τα γυαλιά που λένε ότι θα κυκλοφορήσουν σε 2-3 χρόνια, νομίζω ότι απλά θέλανε να παίξουν με τις  αντανακλάσεις εννοείται ότι ελπίζω να έχω πέσει έξω.

Ενδιαφέρον έχει στη μια από τις 2 το ακουστικό που φοράει, συνήθως δίνει clues για προϊόντα ή τεχνολογίες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

42 λεπτά πριν, kurkosdr είπε

Πιο χαζή εικόνα δεν βρήκανε εκεί στην Apple;

Λογικά είναι επηρεασμένη από την παρακάτω εικόνα. Κάθε χρόνο οι εικόνες προδιαθέτουν το τι θα παρουσιαστεί ή που έδωσαν το βάρος τους.

Craig-Federighi-met-MacBook.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...