Προς το περιεχόμενο

Τα καλύτερα μέρη στην Αττική για να σηκώσεις Drone


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Ποιες τοποθεσίες στην Αττική πιστεύετε είναι κατάλληλες για τις πρώτες πτήσεις ενός αρχάριου ;

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικώς, περιοχές μη πυκνοκατοικημενες, όσο το δυνατόν πιο απομονωμένες και με τον λιγότερο κόσμο. Υπόψην ότι ακόμα και σε αυτές τις περιοχές, να μην υπάρχουν κοντά πυλώνες η πολλοί στύλοι και εναέρια καλώδια ηλεκτρικού. Αν έχεις δικό σου σπίτι θα ήταν καλή ιδέα να απογειώσεις το drone από την ταράτσα. Έχω ακούσει ότι όσοι σηκώνουν drones πρέπει να υποβάλλουν και σχέδιο πτήσης, κάτι εγγραφές σε μητρώα, δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω διότι δεν είμαι σχετικός με το αντικείμενο. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, αυτό είναι αλήθεια, μου είπε ο καταστηματάρχης που το αγόρασα ότι πρέπει να υποβάλεις σχέδιο πτήσεις στη Πολιτική Αεροπορία εφόσον υπάρχουν σε ακτίνα 100 μέτρων κινητές ή ακίνητες περιουσίες, δημόσιες ή ιδιωτικές, πρακτικά παντού.

Αλλά εκτός από γραφειοκρατία, αυτό απαιτεί και χρόνο και χρήμα, καθώς πρέπει να κάνεις μαθήματα, να πάρεις μια πιστοποίηση και ένα σωρό ενημερώσεις κρατικών υπηρεσιών πριν πετάξεις για δική σου ευχαρίστηση ένα drone στα 30-40 μέτρα.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε δεν είμαι ειδικός, νομίζω ότι τα μαθήματα επιβάλλονται, φαντάσου να πας να πετάξεις το drone και να πέσει από πτώση, να πέσει σε κανένα κεφάλι περαστικου η σε δρόμο κυκλοφορίας, να χτυπησει πουθενά κατά την προσγείωση η απογείωση από κάποιο λάθος. Μπορεί τα πράγματα να είναι πιο απλά και να λεω βλακειες.

Πέραν των παραπάνω βέβαια υπάρχει και το θέμα ότι μπορεί να προκληθουν οχλήσεις από κάποιους και να κληθεί η αστυνομία η να γίνει καταγγελία, πέταγμα κοντά σε κρατικά κτίρια σε στρατόπεδα εγκατάστασεις κτλ. Τώρα για τα σχέδια πτήσης κτλ ούτε με αυτό έχω ασχοληθεί να δω τι γίνεται, το μόνο που ήξερα είναι ότι υποβάλλεις ηλεκτρονικά αφού εγγραφείς σε κάποιο μητρώο παίρνεις έγκριση και τέλος, τώρα αν είναι τόσο γραφειοκρατία και απαιτείται ενημέρωση και άλλων υπηρεσιών οκ πάω πάσο, πάντως όπως και να χει, δεν γίνεται να παίρνει drone οποίος να ναι και να τα σηκώνει στον αέρα έτσι χαλαρά. Τώρα πήγαινε μακριά σε κάποιο προάστιο όσο πιο μακριά μπορείς όσο πιο πολυ απομονωμένο και σήκωσε το για λίγα λεπτά δεν νομίζω να σου κάνει κανένας κάτι, αν μιλάμε για τα ενδότερα της πόλης και του αστικού ιστού όπως καταλαβαίνεις δυσκολεύουν τα πράγματα και υπάρχει ρίσκο για εσένα. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.