Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy A52 5G Review


polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Samsung επανέρχεται για την ετήσια ανανέωση συσκευών και το Samsung Galaxy A52 5G αποτελεί τον διάδοχο του περυσινού Galaxy A51.

Με μια ματιά, η συσκευή είναι βελτιωμένη σχεδόν σε κάθε τομέα έναντι του προκατόχου της με ένα σύνολο που εντυπωσιάζει: συνδεσιμότητα 5G, έως 8GB RAM και 256GB ROM, τετραπλό σύστημα κάμερας, οθόνη με πολύ υψηλό ρυθμό ανανέωσης και ακόμη περισσότερα. 

Παρόλα αυτά, σαν mid-range συσκευή, έχει υποστεί κάποια «κοψίματα» σε άλλους τομείς, ίσως λιγότερο κρίσιμους από τα παραπάνω όμως αυτό είναι σχετικό και στην κρίση του καθενός. Δίχως άλλη αναμονή, ας δούμε πιο αναλυτικά τι ακριβώς προσφέρει το νεότερο smartphone της Samsung.

Εξωτερικά, συγκεκριμένα στην πίσω όψη, το Galaxy A52 5G διαφοροποιείται από το A51 αρκετά. Εκεί που το σύστημα καμερών βρισκόταν σε ένα μαύρο εξόγκωμα, πλέον η περίμετρος του εξογκώματος είναι ένα σώμα με την υπόλοιπη πλάτη και ανάμεσα στις κάμερες υιοθετείται το ίδιο χρώμα με της υπόλοιπης πλάτης. Σαν σύνολο, δείχνει πιο «δεμένο» και αρμονικό, αν όχι κάπως απλοϊκό. Σε αυτό συμβάλλει και το υλικό της πλάτης, η οποία είναι κατασκευασμένη από πλαστικό, χρώματος “Awesome Blue” και εκ πρώτης όψεως δεν προσδίδει premium εμφάνιση στη συσκευή – εκεί που το A51 διέθετε περίτεχνο σχεδιασμό και γραμμές χρώματος που αντανακλούσαν το φως του χώρου.

Η πλάτη είναι επίσης εντελώς λεία πλην του σημείου όπου βρίσκονται οι κάμερες, με το εξόγκωμα να μην εξέχει πολύ όμως γίνεται εύκολα αισθητό λόγω της υπόλοιπης επιφάνειας. Οι στρογγυλεμένες περιμετρικές επιφάνειες κάνουν εύκολο κι άνετο το κράτημα, όμως όσοι πάντοτε προτιμούν μια θήκη, καλό είναι να γνωρίζουν πως δεν περιλαμβάνεται κάποια στη συσκευασία.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...