Προς το περιεχόμενο

αντικατασταση θυροτηλεφωνου πολυκατοικιας


BarcodeCrew

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν είμαι σε μια πολυκατοικία του 63' και υπάρχουν θυροτηλέφωνα r.pagani milano και πλέον αρχίζουν να δημιουργούν προβλήματα. Απο τα 15 διαμερίσματα μόνο ένας έχει βάλει ένα ασύρματο απλό κουδούνι,όποτε πρέπει να βρω και εγώ μια λύση για το δικό μου.  

Το δικό μου πλέον δεν λειτουργεί το μικρόφωνο και το μεγάφωνο άρχισε να παραμορφώνει τον ήχο και πλέον ακούγεται ελάχιστα.

Είπα να ψάξω από το site douleutaras για μάστορα και είδα ότι οι ηλεκτρολόγοι ασχολούνται με αυτό το άθλημα και έτσι το ίδιο site μου πρότεινε ηλεκτρολόγο ,χωρίς να μπορώ διαλέξω εγώ. Με καλεί στο τηλέφωνο και του εξηγώ ποιο είναι το πρόβλημα και μου λέει ,πρέπει να έρθω να το δω αν φτιάχνεται,του λέω μάστορα,παλιό είναι ,θα βρεις ανταλακτικά ?Αυτό έχει ένα μεγάφωνο και ένα μικρόφωνο(πλακέτα δεν έχει) ίσως να θέλουν αλλαγή ,δεν μου λέει κάτι αν χρειαστεί  θα περάσω να το δω. 

Ήρθε που λέτε ο ηλεκτρολόγος με έναν άλλον ,βλέπει ο ένας το θυροτηλέφωνο το κοιτάει απλά από μέσα ,εμ μου λέει δεν φτιάχνεται ,παλιό είναι,δεν υπάρχουν ανταλλακτικά.... Λέω από μέσα μου ,ένα μεγάφωνο αν άλλαζε δεν θα έκανε δουλειά ? 


Τον ρωτάω τι προτείνεις ? Α πρέπει να βάλεις καινούργιο μου λέει. Με λίγα λόγια ,επειδή μου έλεγε το δικό του που αγοράζει και βάζει είναι ένα από τα καλύτερα ,δεν θυμάμαι τι μάρκα μου είπε ,επειδή 30λεπτά ήθελε να μου το πλασάρει  και μου πετάει τιμή 250€ χωρίς κάμερα τελική τιμή και με κάμερα 300€ 

Μόλις ακούω 300€ λέω από μέσα μου ,πότε του είπα ότι θέλω με κάμερα και καινούργιο θυροτηλέφωνο..... Εγώ τον φώναξα να δει το δικό μου το παλιό αν φτιάχνεται ,όχι να μου πουλήσει καινούργιο,ξέρω αν θέλω καινούργιο παραγγέλνω και μόνος μου..... Όταν με κάλεσε στο τηλέφωνο μου έλεγε να βρούμε μια οικονομική λύση για το δικό μου....

Δεν υπαρχή περίπτωση για θυροτηλέφωνο να δώσω  300€ 

 

Να βάλω ασύρματο τα φτηνά λίγο δύσκολο ,γιατί είμαι στο τελευταίο όροφο και η είσοδος της πολυκατοικίας είναι από την άλλη πλευρά και δεν ξέρω αν θα εχει εμβέλεια. Άλλη λύση να αγοράσω κάποιο φτηνό χωρίς κάμερα που οι τιμές είναι πιο φυσιολογικές ή με κάμερα που είδα στο σκρουτζ με 120-130€ και τελευταία λύση να βρω μεγάφωνο/μικρόφωνο που θα λειτουργήσουν στο δικό μου θυροτηλέφωνο 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρέπει να αλλάξει όλη η πολυκατοικία, υπάρχουν συστήματα που διατηρείς τα παλιά καλώδια εφόσον δεν έχουν κοπεί και τοποθετεις καινούργιο σύστημα στα κουδούνια της εισόδου και μέσα στα διαμερίσματα. Τώρα για μεμονωμένο διαμέρισμα δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει πέραν από λύσεις τύπου ασύρματο. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να γίνει αντικατάσταση σε όλα τα θυροτηλέφωνα δύσκολο ή διαχείριση μου είπε εφόσον μόνο το δικό σου δεν δουλεύει όπως πρέπει,φτιαξ'το μόνο σου . Αυτός που ήρθε μου έλεγε θα έβαζε ενσύρματο ,θα έβαζε τα παλιά δυο καλώδια. Το θέμα είναι ,ότι έλεγε θα το έβαζε δίπλα και με προβληματίζει ,ότι πρέπει να τρυπήσει το μάρμαρο ,για να περάσει τα καλώδια. Γιατί τα δυο καλώδια πρέπει να περάσουν από πίσω και όχι να κρέμονται. Ούτε συνέλευση δεν κάνουν εδώ και ένα χρόνο πλέον ,για να τους αναφέρω αν αποφασίσω να βάλω θυροτηλέφωνο με κάμερα ,για να μη έχω μετά προβλήματα με τους άλλους,γιατί κανένας δεν έχει θυροτηλέφωνο με κάμερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άσε τις κάμερες, προέχει να επισκευαστεί το κουδούνι σου. Πες στον διαχειριστή αν υπάρχει πρόβλημα να τρυπηθει το μάρμαρο για να περάσουν τα καλώδια, πολύ φοβάμαι πως θέλει έγκριση από ΓΣ διότι μιλάμε για κοινόχρηστο μέρος. Πάντως αρνητικό το ότι δεν γίνονται ΓΣ στην πολυκατοικία σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό λέω και εγώ,επειδή είναι κοινόχρηστο χώρο και αν κάνω κάτι χωρίς να γίνει συνέλευση και αρνηθούν.... Δεν κάνουμε συνέλευση 1χρόνο και 3 μήνες ,για το covid....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Universal θυροτηλεφωνο /θυροτηλεφωνο αντικατάστασης ...γράφει κ για pagani 30€

Αν με 300€ τραβήξει καλώδιο μέχρι κάτω μια χαρά τιμή ειναι με καμερα..πλεον υπάρχουν  θυροτηλεφωνα τα περισσότερα π προτείνουν ειναι κινέζικα φασον v-tec π κρατάνε τις φωτός/κλήσεις στην μνήμη ώστε να ξέρεις ποιος χτύπαγε ή απευθείας κλήση μέσω wifi ..

Επεξ/σία από kage
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τώρα που είπες v-tec και αυτός τέτοιο ήθελε να μου πουλήσει με άσπρη οθόνη 7" επειδή μου έδειχνε φωτογραφίες από το ίντερνετ. Αυτό όμως δεν είχε wifi.

Μπορείς να μου δώσεις λινκ  αυτό που λες στα 30€? Εγώ βρήκα αλλά δεν αναγράφει τιμή.

Αυτός με 300€ δεν θα τράβαγε κανένα καλώδιο. Το pagani που έχω ,έχει 4 καλώδια 2 μαύρα και 2 κόκκινα. 2για το μεγάφωνο και 2 για το μικρόφωνο. Από το pagani δεν μπορώ να ξεκλειδώνω ,γιατί δεν πηγαίνει μέχρι εκεί καλώδιο ,είναι σε άλλη θέση στο σπίτι και αυτός μου έλεγε θα στο κάνω να ξεκλειδώνεις και από δω ,μάλλον ψέματα μου έλεγε.... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θυμάμαι θέλει ψάξιμο αν γράφουν στο μανουαλ τους την συνδεσμολογια γ pagani..γ αυτό βρες 2 3 από google αποτελεσματα είτε μαγαζιών είτε τεχνικων(π.χ digas pagonis mimikos)ώστε να ναι σίγουρο ότι θα το φτιαξουν ... 

 

 

Επεξ/σία από kage
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...