hawkj83 Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Έχω 3 διαφορετικά pc (pIII κ 2 p4), κ αντιμετωπίζουν όλα το ίδιο πρόβλημα ανεξάρτητα των συνδυασμών που κάνω μεταξύ του hardware. Όταν πατάω το power κ ενώ η μητρική παίρνει κανονικά ρεύμα ανάβουν τα leds του κουτιού κ οι ανεμιστήρες (κάρτας γραφικών κ cpu), αλλά δεν δείχνει τπτ η οθόνη... Τι μπορεί να φταίει; :roll:
jimakos00 Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Αυτό το φαινόμενο λέγεται cold boot. Είχα και έχω ακόμα αυτό το πρόβλημα εδώ και μήνες. Αυτό που κάνω και ίσως δουλέψει και σε σένα είναι να πατάω το reset κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή μου. Είναι θέμα ενός προβληματικού πυκνωτή της μητρικής που δεν ξεφορτίζεται εντελώς όταν κλείνεις τον υπολογιστή με αποτέλεσμα να μην αφήνει να ξεκινήσει κανονικά ο υπολογιστής. Αυτό που μάλον συμβαίνει είναι να μη δίνει, στο ξεκίνημα, εγκαίρως ρεύμα στην κάρτα γραφικών με αποτέλεσμα να μην ανοίγει καθόλου. Κάνε την εξής δοκιμή : βγάλε το καλώδιο του ρεύματος από την πρίζα και έτσι χωρίς ρεύμα πάτησε το power on. (έτσι θα ξεφορτίσει αυτός ο πυκνωτής) Μετά ξαναβάλε το καλώδιο στη πρίζα και πάτησε ξανα το power on και θα δεις ότι θα ανοίξει κανονικά. Αλλά τόση γκαντεμιά ρε παιδί μου; Και στις τρεις μητρικές το ίδιο πρόβλημα; Εκτός άμα δεν είναι αυτό και φταίει τίποτα άλλο.
billpeppas Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Δεν είναι απαραιτήτως πρόβλημα Cold Boot φίλε. Μπιπ από το μεγαφωνάκι?
hawkj83 Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Τα μεγαφωνάκια τα είχα αποσυνδεδεμένα. Όταν συνέδεσα ένα από αυτά, είδα ότι ούτε αυτό δούλευε... :roll: jimakos, αυτό που λες με τον πυκνωτή το κάνω πάντα όταν είναι να κάνω κάποια αλλαγή στο hardware. Η δική μου εκτίμηση είναι ότι ίσως φταίει η ΔΕΗ. Η περιοχή είναι Πετρούπολη...
knightmare Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Mallon den bazeis kala tis ram,piese tis ligo alla na akoumpisoun polu kala para polu kala mexri na kleidwsoun!!!
knightmare Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Mallon den bazeis kala tis ram,piese tis ligo alla na akoumpisoun polu kala para polu kala mexri na kleidwsoun!!! Yg:Autoi oi upologistes den douleuan pote tous?
fireblade9 Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 den iparxi kapoio koino hardware pou vazis k stous tris ipologistes;exeis diladi tris kartes grafikwn i tris othones;To pio pithano pantws einai kapoio koino hardware pou vazis k stous tris ipologistes na exei provlima.mpori k to idio to trofodotiko sou na kanei mlks.
hawkj83 Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Mallon den bazeis kala tis ram' date='piese tis ligo alla na akoumpisoun polu kala para polu kala mexri na kleidwsoun!!! Yg:Autoi oi upologistes den douleuan pote tous?[/quote'] Σε παρακαλώ! Είπαμε! Ο p3 κ ο ένας p4 δούλευαν μια χαρά... den iparxi kapoio koino hardware pou vazis k stous tris ipologistes;exeis diladi tris kartes grafikwn i tris othones;To pio pithano pantws einai kapoio koino hardware pou vazis k stous tris ipologistes na exei provlima.mpori k to idio to trofodotiko sou na kanei mlks. Έχω κάνει συνδυασμούς με 3 κάρτες γραφικών, 2 οθόνες κ 3 τροφοδοτικά (χωρίς να έχω βάλει αυτό του p3 στους p4)...
zap Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 peiraxes ka8olou tis motherboard?an tis ksebidwses k den akounpane kala, tote auto ftaiei!
hawkj83 Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Τα ξεβίδωσα κ τα ξαναέστησα κ έξω κ μέσα σε κουτί! Δεν μπορεί να φταίει κάτι τέτοιο όπως το ότι δεν έχω βιδώσει κάτι καλά ή ότι δεν έχω βάλει κάποια μνήμη ή όλες τις τροφοδοσίες πάνω στην μητρική. Κάτι άλλο πρέπει να παίζει.
hawkj83 Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Έβγαλα τη μπαταρία για 10 λεπτά κ μετά δούλεψε. Στον p3 αυτά... Τα άλλα ακόμα... :roll: edit: Με μπακάλικο τρόπο έφτιαξα κ τον ένα p4! :roll: Αγνωσται αι βουλαι των pc!!! :roll:
kkzindros Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 file moy min panikobalese gia ola yparxi mia lisi tilefonise ..............!!!!!!! lipon telika se doulepse kanena? kitaxe thn karta grafikon to 80% na fteih auto ama den sou kani mpit.... mpit.... mpit.... ftene h mnimes mpori na sou kanei mpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttt............................ mpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitttttttttttttttt................ tote ftei h karta grafikon ala mpori kai na min kanei tipota patise tin kala katharise ligo ths epafes hdokimase kapia karta vga po doulevi sigoura kai bgale oles ths mnhmes kai bale mia pou exisou doulebi sigoura, ato kanto se ola ta k..l.. kompouter efxaristw kai efxome na doulepsoyn
ckiato Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Opos eipan pio pano thn stigmi pou kanei beep m/b,cpu OK. Meta dokimase ta diafora parts apo ta alla. Ego proti dokimi tha ekana xoris vga kai ram na do aoti kanei beep. An nai ITS ALIVE. An einai apolio m/b mipos exei switches gia cpu clock!!
hawkj83 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Όχι, δεν φταίνε τπτ switches... Απλώς δεν ήθελαν να δουλέψουν... Δεν μπορώ να υποθέσω τπτ άλλο. Αφού δούλευαν τη μια στιγμή κ την άλλη μια νέκρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.