Προς το περιεχόμενο

Κορτιζόνη, πρήξιμο κοιλιάς, σώματος


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα σας, θα ήθελα μια βοήθεια από γνωστές γιατί ανεβαινουν τα κιλά μου ανεξέλεγκτα. 

Περνώ κορτιζόνη από τον Ιανουάριο του  2020 μέχρι σήμερα 04/04/2021 (15 μήνες περιπου) είδα μεγάλη διαφορά στην αλλαγή του Σώματος μου, πριν αρχίσω την θεραπεία με κορτιζόνη γιατί πασχο από βαριά κατάθλιψη (διπολική) και στο θέμα τις θεραπειας όλα καλά έγινα κατά 98% καλυτερα. Το θέμα μου λοιπόν είναι εγώ έκανα γυμναστήριο πριν παθο διπολική και ήμουν γυμνασμένος μόλις αρχισα την κορτιζόνη σε 15 μήνες από 73 κιλά που ήμουν έγινα 110 κιλά με πριξιμο σε όλο το σώμα ειδικά στην κοιλιά και έβγαλα ραγάδες σε όλοι την κοιλιά από το απότομα ανέβασμα των κιλών. 

Πολυ θα μου πείτε και δεν χαίρεσαι αφου κανεις γυμναστική ΟΧΙ παιδια δεν χαίρομαι γιατί σταμάτησα (φυσική γυμναστική χωρίς βοηθητικά συμπλήρωση) λοιπόν κρέμασε το σώμα με αποτέλεσμα να έχω μια κοιλιά λες και τρώω 5 γευματα την ημέρα και το τελευταίο να είναι στισ 22:00 το βράδυ.. 

 

Εγώ τρώω 2 γευματα με 1 πρωινο 

Τα γευματα μου είναι 08:00 πρωινο 14:00 μεσημεριανό και 18:00 βραδινό κανονικές μερίδες και πρηζετε η κοιλιά λες και τρώω 5 γευματα.. Κάποια βοήθεια αμα τα κόψω γιατί είμαι σε στάδιο με τον γιατρό μου σε μείωση και σταδιακή διακοπη θα επανέλθω στα φυσιολογικά?? 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα ήθελα μια απάντηση από κάποιον που περασε το ίδιο με την κορτιζόνη γι'αυτό άνοιξα αυτό το θέμα σας ευχαριστω για αλλά τα comments 

 

Θα απευθυνθώ και στον γιατρό για να μου πει ακριβώς τη να κάνω αλλά μέχρι την συνάντηση θα ήθελα και απόψεις από γνωστές. 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.