Christos19 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2001 Λοιπόν δεν πάει άλλο Μετά από αφαίρεση του ελαστικού πλαισίου και επαναφοράς του 8210 σε καλή κατάσταση ξανά τα ίδια προβλήματα,εδώ και εβδομάδες...μέχρι που τώρα δε φαίνεται τίποτα.Και επειδή στην προσπάθεια επαναφοράς της οθόνης δημιούργησα ένα στίγμα σίγουρα θα χρειάζεται αλλαγή οθονής που δεν καλύπτει η εγγύηση...πόσο θα μου βγει και πόσο πεεερίπου καιρό? Μόνο στην alpha copy μπορώ να το πάω.Θεσσαλονίκη μένω.ΟΥΦ
Christos19 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2001 A επίσης...δε μπορώ να βάλω την sim (cosmote) σε 3210 ή gd90 τα οποία όμως είναι αγορασμένα για χρήση με telestet-panafon.Υπάρχει περίπτωση να μην είναι dual band??Σε 3310 που χρησιμοποιεί cosmote η δική μου sim λειτούργησε μια χαρά...ΟΥΦ
G.O.S. Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2001 Παιδια δεν ξερω τι λετε παντως το 8210 ειναι οντως προβληματικο!το εχω εδω και 1,5 χρονο και παρολο που δεν εχει πεσει ουτε μια φορα κατω μονο τους πρωτους 6 μηνες δουλευε καλα!μετα ειχα το συνυθισμενο προβλημα της οθονης και εκτος απο αυτο αρχισε να κολαει και να κανει επανεκινηση μονο του!το πηγα 4 φορες σε nokia club για να μου το φτιαξουν,δεν περασε ενας μηνας και αρχισε εκει που μιλουσα να χανει το σημα του και να κοβεται η γραμμη!Αυτα μεχρι που το παρατησα!!Παντως να ξερετε οτι επειδη καποιος φιλος μου δουλευε σε nokia club ολα τα nokia που κυκλοφορησαν ειναι προβληματικα σε καποιο τομεα,εκτος του 6110.
SoTiRiS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2001 paidia exei anaferthei pampolles fores to thema ton 8210 (alitheia den douleuei to search katholou?).<BR>prosopika toxo 2 xronia den exo kai den eixa kanena provlima apo tin arxi mexri tora.to kinito exei pesei kato arketes fores,se simeio na dialithei kai na to sinarmologo pali,to exo ksaxasei ston ilio me tin othoni katafatsa ston ilio,se simeio na min pianete meta,to exo ksexasei oti toxo stin tsepi kai kathomai pano tou klp.<BR>den exei xalasei tipota kai pote.eimai apolita ikanopoiimenos me to kinito.nokia eixa (tin thriliki mpanana),nokia ksanaeixa,samsug eixa kai tora exo pali nokia kai se nokia tha parameino.<BR>den exo kanei pote anabathmisi tou software den to exo anoiksei pote,to mono pou ekana prin apo ena mina einai na tou balo mia mauri prosopsi (leei poli etsi) kai auto giati i kokkini eixe gemisei gratzounies.sto mono pou to prosexo poli einai na min pesei se nero kai tipota allo
Anonymous Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2001 file paravoid mhn sygrineis to 6210 me to 8210 gia to theo.......mono kai mono to neo software dinei sto 6210 perisotera features apo to software tou 8210.To 6210 einai kinito epaggelmatikon prodiagrafon kai gia afto i nokia den edose emfash sthn emfanish alla sta features
rebel2000 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2001 Paidia ayto to provlima me to 8210 parolo pou den exw to sugekrimeno kinito to exoun 2 filoi mou kai to provlima tous parousiastike logo tou oti to evazan stin kolotsepi kai to elasma pou exei i othoni piezotan.Etsi me mia allagi elasmatos to provlima luthike kai apo tote pou den to vazoun stin tsepi to kin. douleuei mia xara.
bandito Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2001 Έχω το 8210 εδώ και 1,5 χρόνια και μου έχει βγάλει το λάδι (και έδωσα και 200 χιλιάρικα για να το παρω ο μαλάκας). Λοιπόν, 6 μήνες μετά την αγορά, μου παρουσίασε το πρόβλημα της οθόνης. Και εδώ αρχίζει η περιπέτεια (αφήνοντας κατα μέρος την ηλίθια εώς πανηλίθια τακτική του service μόνο στα nokia club).<BR>Υπάλληλος του Νοκια Club: ʼ, έχει προβλημα η οθόνη. Θέλετε να σας την αλλάξουμε ή να βιδώσουμε την πλακέτα<BR>Εγώ: Να την αλλάξετε<BR>......2 εβδομάδες μετά.........<BR>Το κινητό κάνει ακριβώς τα ίδια, αλλά επιπλέον έχει χαλάσει και το μικρόφωνο (εγώ ακούω αλλά δεν με ακούνε).<BR>Πίσω στο nokia club<BR>Ν.C: Ναι δεν σας αλλάξαμε την οθόνη, και για το μικρόφωνο δεν ξέρω (ο τεχνικός μου τα έλεγε αυτά, και μάλιστα με ρώταγε και κάτι μαλακίες του τύπου "Το είχατε μακριά απο εσάς το τηλέφωνο")<BR>......1 μήνα μετά.......<BR>Το τηλέφωνο δουλεύει επιτέλους.<BR>......1,5 χρόνο μετά την αγορά......<BR>Δεν πιάνει σχεδόν πουθενά, κρεμάει μόνο του (προφανώς στην αναζήτηση σήματος), και η μπαταρία, διαρκεί με το ζόρι 15 ώρες. Δεν δουλέυει πάντα η δόνηση (πρεπει να το πιέσεις), και ενώ δείχνει οτι έχει σήμα, δεν μπορει να με πάρει κανείς τηλέφωνο. <P>Ένα κινητό έχει επιτύχει , αν ένα πολύ μικρό ποσοστό βγεί ελαττωματικό, και αν η εταιρία, φροντίζει να αποκαταστήσει την βλάβη με τον καλύτερο τρόπο. Το οτι δουλεύει στον Μπάμπη και στον Μήτσο μια χαρά φυσίκά και δεν αποδεικνύει τίποτα (η οτι εδώ και μία ώρα απο την στιγμή που το αγόρασα δουλεύει τέλεια, το διάβασα και αυτό).Το οτι αναγκάστηκα να τρέχω στο κοντινότερο nokia club τρείς φορές (και όχι στο μαγαζί που το αγόρασα) και να είμαι τόσο καιρό χωρίς κινητό (συν την αβεβαιότητα, για το αν θα σου βγεί καλό ή όχι) είναι αρκετά για να καθιερώσουν τα nokia, ώς τα χειρότερα κινητά της αγοράς.
Christos19 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2001 Ααμάν τι ακόμη με περιμένει...και βρίσκομαι στους 9-10 μήνες μόλις A ρώτησα και κάτι άλλο:"A επίσης...δε μπορώ να βάλω την sim (cosmote) σε 3210 ή gd90 τα οποία όμως είναι αγορασμένα για χρήση με telestet-panafon.Υπάρχει περίπτωση να μην είναι dual band??Σε 3310 που χρησιμοποιεί cosmote η δική μου sim λειτούργησε μια χαρά...ΟΥΦ "<BR>Eπίσης πόσο κόστισε η αλλαγή οθόνης?
Yannakis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2001 RE paidia kai ego to idio provlika eho me to 8210 mou ! to eho shedon ena hrono kai prin apo kana mina mou evgale autes tis malakies stin othoni esvine i othoni kai ta loipa ! Piga sto Club nokia kai mou ipan oti apla thelei anavathmisi logismikou e telika mou ekanan anavathmisi to eida apo to *#0000# mou evalan tin kainourgia version alla pali ta idia . Ti na kanw re paidia 3erei kaneis ?
Christos19 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2001 Εγώ σήμερα το έδωσα σε ένα nokia club και μου είπε αύριο-μεθαύριο θα είναι έτοιμο (μου έδειξε μάλιστα την οθόνη που θα μου τοποθετήσει).Το κόστος 25.000, κάπως ανεβασμένο αλλά τέλοςπαντων από το να μπλεκόμουν με την alpha copy (ίσως έκανα μαλ**ία, αλλά εντάξει)
profil95 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2001 Eχω το 8210 18 μήνες και δουλεύει μια χαρά.<BR>Φίλος με 3330 είχε πολλά προβλήματα.Μην πολυεμπιστεύεστε τα service της NΟΚΙΑ. Απλά "τσεκάρουν" τα τηλέφωνα και μετα 1 μήνα στο δίνουν πίσω για να τους το ξαναπάς μετα απο 3 μέρες και άντε παλι το ίδιο μέχρι να αναγκαστούν να στο αλλάξουν.Οχι μια και δύο φορές εχω βρεθεί σε ΝOΚΙΑ CLUB με κατόχους κινητών να απειλούν θεούς και δαίμονες.
aggeloz Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2001 kat'arxhn opoios leei oti exei 8210 2 xronia einai pseyths.to thlefwno kykloforhse prin 22mhnes kai exw 1 apo ta prwta kai 1 10 mhnwn.to 1o ston 1,5 xrono arxise na xanei to shma kai na einai ousiastika axrhsto.to idio problhma me ton banditikoula.h a/c leei oti de ftiaxnetai.to allo stous 3mhnes phge gia allagh o8onhs kai twra parousiazei ta idia problhmata me to 1o +to oti prepei na 3anapaei gia allagh o8onhs giati 3anakanei ta idia.ta idia problhmata exoun kai oi filoi mou.ptwseis kai ygra den exei parei,auta einai dikaiologies gia tous ypallhlous twn club nokia.ta lefta pou exw dwsei gia afta ta thlefwna de dikaiologoun me tipota tetoia ana3iopistia.kai osoi apo sas exete 8210 kai de sas exei xalasei,mh stenaxwrieste pote den einai arga
SoTiRiS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2001 ego eipa oti toxo 2 xronia ,e den thimomouna kai poli kala,einai pantos apo ta prota 8210 pou kikloforisan kai toxo 100% pano apo 18-19 mines,kai den topa giati eimai pseutis alla giati thimomouna oti kapou toso toxo.den xero ti les esi alla emena meta apo toso kairo den mou exei parousiasei tipota.to mono pou exo tora einai oti i mpataria arxise kai ta paizei,kai pira ena fortisti autokinitou kai tin fortizo pio sixna,alla nomizo oti einai fisiologiko meta apo sxedon 2 xronia na exei arxisei na ta paizei.simeioteion to kinito mou den to kleino pote ektos apo kamia 10 fores pou itan san na kolise.to ekana restart kai auto itan.to pira apo ton germano stin pefki se sindesi cosmote me ipodeigmatiki exipiretisi (se ligotero apo mia ora energopoiisi se noumero 'eukolo'kai malista thimamai oti eixa paei sto magazi stis 7 mou eipan na ksanapao aurio kai otan piga spiti me piran tilifono oti to noumero einai etoimo).tora an argotera parousiasei kapia provlimata den xero.pantos arxizo kai anisixo giati olo kai pio polloi exoun sigkekrimena provlimata me to kinito auto.
leon_94 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2001 <B>Τί κοινό εχει ο Νίκος Μαχλάς μέ την Νόκια ?</B><BR>Είμαι σίγουρος πως όλοι σας βρήκατε αμέσως την απάντηση!!!!!<BR><B>Και οι δυό παρα το γεγονός ότι είναι αχρηστοι και αναξιόπιστοι καταφέρνουν και είναι στην κορυφή. χε χε χε</B><BR>Προ ημερων επισκεύθηκα επαρχιακό κατάστημα γνωστής αλυσιδας πωλήσεως τηλεφώνων και ειδα να συκευαζουν μέσα σε κουτες (του γάλα ΝΟΥΝΟΥ νομίζω) κινητα Νόκια για να τα στείλουν για επισκευή στη Αθήνα.<BR>δεν νομίζω αλλλες συσκευές να παρουσιάζουν αυτά τα προβλήματα.Οσο για το servise .....
bandito Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2001 Ρε παιδιά, το είπα και το ξαναλέω:<BR>Το οτι σε 2 εδω μέσα το κινητό, δεν έχει παρουσιάσει προβλημα, και σε άλλους 100, τους έχει βγάλει την πίστη, τι σημαίνει? Οτι όλοι, το κακομεταχειρίζονται ή οτι το κινητό είναι μάπα. Για τον Μαχλά δεν ξέρω (δεν ασχολούμαι) αλλά για την Νοkia, σίγουρα. Είναι μια απόδειξη της δύναμης του marketing (εντάξει μην τα παραλέμε τώρα, τα nokia, έχουν θεικό software, και μάλιστα απο πολύ παλιά, όταν για να στείλεις ένα μύνημα σε ericsson, ήθελες τρείς ώρες). Γι'αυτό η συμβουλή μου είναι οι εξής:<BR>Ακόμα και αν έχετε λεφτά, μήν αγοράζεται κινητό, τελευταίας τεχνολογίας. Ακούστε και αυτούς που έχουν καεί. Το δικό μου (8210) έσκασα , 200.000 χιλιάρικα για να το πάρω, με σκοπό να το κρατήσω μια ζωή, και τώρα κάθε φορά που το βλέπω, μου έρχεται να το βάψω μπλέ και να το πετάξω στην θάλλασα (να μην τρομάζει και τα ψάρια).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.