mariapapa12 0 Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου Παιδιά οποίος μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμουσα πολυ Εχω παραγγειλει κάτι από τα SHEIN από τον Ιανουάριο και δεν μου έχει έρθει ακόμα Η κατάσταση του δεματος είναι λέει in transit arrived at the airport of the destination- clearance in process Είναι της yun express Το έχω βάλει να παει Χαλκιδική Λέτε γι αυτό να καθυστερεί; Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Super Moderators Snoob 13.024 Δημοσ. 6 Απριλίου Super Moderators Share Δημοσ. 6 Απριλίου Γενικά υπάρχει καθυστέρηση. Τα μηνύματα στην κατάσταση δέματος δεν έχουν καμία σχέση με το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα: ακόμη και την ίδια ημέρα που παρέλαβα, το δέμα εμφανιζόταν (όπως και όλο το προηγούμενο διάστημα) στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ. Νομίζω μία ώρα αφότου παρέλαβα άλλαξε σε "delivered". Τώρα, για το διάστημα της καθυστέρησης, ενδεχομένως να παίζει ρόλο ο τόπος παράδοσης. Και πάλι, δεν θυμάμαι να έχει αργήσει δέμα τόσο, αλλά με την κατάσταση που επικρατεί, ό,τι και να πούμε είναι παρακινδυνευμένο. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
stathisp 24 Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου Παραγγελία από Shein στις 17 Μαρ 2021 την παρέλαβα χτες. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
giannisag17 523 Δημοσ. 7 Απριλίου Share Δημοσ. 7 Απριλίου Παραγγελία στις 16/3 και παρέλαβα στις 3/4.. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμόΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα