Προς το περιεχόμενο

Nέος συνδρομητής στην Vodafone


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ την παρέα.
μόλις 20 μέρες τωρα είμαι πελάτης της vodafone με το Η300 royter , αλλα απο την μέρα που ενεργοποιήθηκε η γραμμή εχω συνεχείς αποσυνδέσεις ανα 10 λεπτα κυρίως το απόγευμα .
με τα πολλά εχει έρθει τεχνικός στο σπίτι για ελεγχο, και διαπίστωσε στα 160 μετρα απο το σπίτι μου υπάρχει πρόβλημα στην γραμμή και θα το δώσει στον ΟΤΕ. Να σημειώσω οτι εκανα για 50 vdsl και πιάνω 27mbps το οποίο το γνωρίζω  και το αποδέχομαι γιατι το ίδιο και ποιο χαμηλότερα ήμουν στην fotthnet με 16mbps down  και 0.8 up. Στην Vodafone  συγχρονίζω με 27 down και 3 up.
μετα απο 2 μέρες O OTE μας ενημέρωσε οτι απλά δεν αναλαμβάνει η δεν μπορεί να επιλύσει το πρόβλημα (προφανώς δεν τον συμφέρει)
να πώ οτι  στην forthnet που ήμουν ακριβώς το ίδιο πράγμα μας είπε Ο οτε για το ιδιο πρόβλημα .

σημερα μετα απο διαφορα τεστ με αλλα ρουτερ όπως της Fritz διαπίστωσα οτι ο συγχρονισμός μου ανέβικε στα 32 mbps και οι αποσυνδέσεις είναι ελάχιστες, ετσι ξαναπήρα την vodafone για να μου στείλουν ξανα τον τεχνικό για το ίδιο πρόβλημα και να μου στείλουν αλλο ρούτερ μήπως τελικά είναι χαλασμένο εξαρχής αυτο που εχω , μόνο που αυτην την φορά δεν θα ψάξουν τα αίτια για την χαμηλή ταχύτητα αλλα για τις αποσυνδέσεις αφου απο οτι μου είπε ο τεχνικός σημερα είναι οτι την πρώτη φορά κοιτάξαν μόνο για τον χαμηλο συγχρονισμό, οτι να είναι όι τύποι μια ετσι μια αλλιώς.
απέχω απο το καφαο 1200 μετρα που μέχρι στα μισά εχει οπτικη ίνα λόγο το οτι εχουν πελάτι που τους ανάγκασε λόγο πολλών αποσυνδέσεων.

το λοιπόν αν πάλι δεν κάνουν τίποτα οι Οτετζίδες ποιος νόμος μπορεί να με προστατέψει η τι αλλο μπορώ να κάνω εκτώς το να γίνω τελικά πελάτης του ΟΤΕ?  που δεν τους το χαρίζω! 

ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικα το fritz!  συνχρονιζει καλυτερα.Με αυτην την  αποσταση που λες οτι βρισκεσαι απο καμπινα ειναι δυσκολο να εχεις 50 mbps .Εφοσον ο οτε εχει διαπιστωσει  o οτι το προβλημα  βρισκεται στο καλωδιο του χαλκου(αποσταση  και ισωσ το καλωδιο  σε καποιο  σημειο εχει χαλασει ) δεν  προκειται να  σου επιλυσουν το προβλημα. Ο πελατης  που αναφερεσαι που εχει οπτικη ινα μεσο οικιακου πακετο;Στην περιοχη σου παρεχουν ftth ;Μπορεις να δεις αν στην περιοχη σου παρεχουν ftth  μεσο https://submit.sfbb.gr/EligibilityCheck.aspx  ,εισαγοντας τον ταχυδρομικο σου κωδικο .Αν δεν σου ενφανιζει κατι  ,θα σου προτεινα να ψαξεις  στους παρχους internet cosmote-vodafone-wind γιατι το site δεν ενημερωνεται αμεσα απο τους παροχους. Σε πολλες περιοχες που εχει γινει εγκατασταση ftth δεν παρεχουν  ολοι οι παροχοι internet μεσω ftth. 

Επεξ/σία από dionisis241
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...