Προς το περιεχόμενο

Η GMC αποκάλυψε το ηλεκτρικό Hummer SUV και έχει έκδοση με 830 άλογα


trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το νέο EV της αμερικανικής εταιρίας αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2023.

Το επερχόμενο Hummer EV SUV που αποκάλυψε η αμερικάνικη αυτοκινητοβιοχαμηνία GMC,  αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023 με την έκδοση Edition 1 η οποία θα διαθέτει ιπποδύναμη 830hp. Θα προσφέρει αυτονομία περίπου 480 χιλιομέτρων, θα είναι ικανό να επιταχύνει από 0-100 σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα και θα κοστίζει $105.595.

Η μπαταρία Ultium των 20 μονάδων θα παρέχει ισχύ σε τρεις κινητήρες που είναι τοποθετημένοι στον εμπρόσθιο και οπίσθιο άξονα ενώ θα υποστηρίζει φόρτιση 800V στα 300W. Αν και οι ζάντες των 22’’ θα παρέχονται και στην στάνταρντ έκδοση υπάρχει και πακέτο Extreme Off το οποίο θα ανεβάζει το συνολικό κόστος στα $110.595 και θα παρέχει μικρότερους τροχούς 18’’, θωράκιση αμαξώματος, το σύστημα κάμερας UltraVision της GM αλλά και το σύστημα κλειδώματος του διαφορικού eLocker.

Λίγο μετά την ειδική έκδοση Edition 1 θα κυκλοφορήσει η έκδοση EV3X των $99.995 η οποία έχει τις ίδιες τεχνικές προδιαγραφές με την πρώτη. Η έκδοση EV2X των $89.995 θα κυκλοφορήσει επίσης την άνοιξη του 2023 και θα προσφέρει 625hp ιπποδύναμης με ροπή που θα φτάνει τα 10.033Nm από τους δύο κινητήρες τοποθετημένοι στον πίσω άξονα. Για την ώρα δεν υπάρχει πληροφόρηση για τις επιδόσεις του στα 0-100. Τέλος, θα υπάρξει και η έκδοση EV2 που θα κοστίζει $79,995, θα κυκλοφορήσει αρχές του 2024 και θα προσφέρει αυτονομία περίπου 400 χιλιομέτρων.

Όπως και η pickup έκδοση που παρουσίασε η GMC, έτσι και το Hummer EV SUV θα διαθέτει λειτουργία Extract, η οποία ανυψώνει το αυτοκίνητο κατά 15 εκατοστά περίπου για να βοηθήσει τον οδηγό να ξεπεράσει ακόμη και πιο δύσκολα εμπόδια. Το EV θα διαθέτει επίσης το σύστημα οδήγησης hands-free SuperCruise της GM, αλλά και τετραδιεύθυνση με το σύστημα CrabWalk κατά το οποίο ο οδηγός μπορεί να κινήσει το αυτοκίνητο υπό γωνία προς την κατεύθυνση που επιθυμεί.

crabwalk-short-1603240170.gif.3df45cd883b9fe9063950b226c68093a.gif

Οι προπαραγγελίες των EV έχουν ήδη ξεκινήσει στην ιστοσελίδα της GMC.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 λεπτά πριν, telis είπε

Μια χαρά. Βγαίνεις στο βουνό τελειώνει η φόρτιση και περιμένεις ελικόπτερο να στο πάρει

γιατι αν βγεις στο βουνο χωρις καυσιμα και τελειωσουν , θα περασεις καλα ας πουμε ?

  • Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιο δυσλειτουργικά 4x4 δεν υπάρχουν απ τα hammer, μικρά παράθυρα και μεγάλο σκάφος που εστί λιγοστή ορατότητα, κάτι κακό για το σιγκεκριμένο είδος αυτοκινήτου. Εμείς οι Ρώσοι μαφιόζοι θα περιμένουμε την e G-class και οι υπόλοιποι θνητοί το ηλεκτρικό jimny (δε σχολιάζω cybertruck και bollinger που θα κάνουν τη πρώτη τους προσπάθεια στην off road κατηγορία και το design θα μπάζει από παντού).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, telis είπε

Μια χαρά. Βγαίνεις στο βουνό τελειώνει η φόρτιση και περιμένεις ελικόπτερο να στο πάρει

Κλάιν , έχω ωραιότατο powerbank με PD, ολόκληρα  20000 mAh. Το φορτίζεις και έφυγες. 😝

Επεξ/σία από nekrik
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα ηλεκτρικά είναι μια κοροϊδία σε απλά ΙΧ πόλης για να γίνονται ακόμα ποιοι πλούσιοι οι κατασκευαστές ποσό μάλλον σε ένα 4Χ4 η απόλυτη κοροϊδία. 

41 λεπτά πριν, conkal είπε

γιατι αν βγεις στο βουνο χωρις καυσιμα και τελειωσουν , θα περασεις καλα ας πουμε ?

Η λες χαζομαρες για να πεις απλά η δεν έχεις πάει ποτέ σε βουνό με τζιπάκι. Βενζινάδικα έχει παντού φίλε μου και μπορείς να έχεις μαζί σου βενζίνη - πετρέλαιο για ώρα ανάγκης.  
(η απλά κανείς πλάκα)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

57 λεπτά πριν, SilverMachine είπε

Με 500 βασικο μισθο κ αναμενωμενες μειωσεις στα εσοδα λογω υιου, θα με παρει ΜΟΝΟ 50 χρονια δουλειας κ αποταμιευσης για να το παρω. Μεχρι τοτε μαλλον θα πρεπει να την βγαλω με κανα μεταχειρισμενο ποδηλατο κ πολλα κιλα "αξιοπρεπειας".....

Βεβαια, οπως ελεγε κ ενας φιλος μου παλια, "οταν σου περνανε την θηλια κ καταλαβαινεις οτι οι ωρες σου τελειωσαν, βαζεις τις φωνες-- μεχρι που γυριζεις κ βλεπεις τον αλλον διπλα σου που ψηνεται ζωντανος στον φουρνο...". Τι ειναι λοιπον, μισος αιωνας, οταν ακριβως διπλα μας στην Βουλγαρια με 200 τον μηνα θα τους παρει καμια 120αρα χρονια για να τα μαζεψουν?? Μια σταγονα μπροστα στην αιωνιοτητα κυριολεκτικα...

χαχαχα!! Που ειναι τωρα ολοι εκεινοι που φωναζαν για τα ηλεκτρικα αυτοκινητα οτι θα ειναι τοσο φτηνα που ολοι μας θα εχουμε απο 2-3??? Ολοι εκεινοι οι παρδαλοι που στα '80ς κ τα '90ς λεγαν οτι οι καινουργιες εταιριες αυτοκινησης θα "σπαγαν το μονοπωλειο" κ θα ριχναν τις τιμες? Χαθηκαν απο προσωπου γης κ μειναν οι "καινουργιοι" να θαυμαζουν τις  φρεσκες μπαταριες κ να δικαιολογουν τις τιμες λογω.... υψηλης τεχνολογιας.... Κ τα "φτηνα" μοντελακια για εμας τους "εχοντες αξιοπρεπεια".... ασε καλυτερα να παρουμε ποδηλατο.....

χαχαχα!!! Το κοκκινο βιβλιαρακι στην τσεπη μας λειπει, για να γινουμε ασορτι...

Κι εγώ με την ίδια ελπίδα ζούσα. Να πάρω ένα ηλεκτροκίνητο HUMMER.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γουστόζικο αμάξι και μάλλον καλό για σκαρφαλώματα λόγω τεράστιας και άμεσης ροπής, πέραν του ότι και οι πίσω τροχοί στρίβουν ανεξάρτητα από τους μπροστά αλά στρατιωτικά οχήματα (το crab που λέει το μάρκετινγκ).

Βέβαια όπως κάθε Hummer, είναι για ιδιαίτερα γούστα και μερακλήδες που γουστάρουν να κυκλοφορούν με περίπτερα στους δρόμους.

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το SUV τον Ελλήνων Trappers , επειδή είναι εμποροι ναρκωτικών έχουν μπάρες δισεκατομμυρίων, ο κάθε ένας έχει από 10 στριπερ και έχουν βίλες , ε εντάξει μην τα λέμε και όλα. Χαχαχαχαχα 😁😂😂😂😂😂

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, SilverMachine είπε

χαχαχα!! Που ειναι τωρα ολοι εκεινοι που φωναζαν για τα ηλεκτρικα αυτοκινητα οτι θα ειναι τοσο φτηνα που ολοι μας θα εχουμε απο 2-3??? Ολοι εκεινοι οι παρδαλοι που στα '80ς κ τα '90ς λεγαν οτι οι καινουργιες εταιριες αυτοκινησης θα "σπαγαν το μονοπωλειο" κ θα ριχναν τις τιμες? 

Αν εξαιρέσεις πως κανένας δεν έλεγε πως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα είναι τόσο φθηνά «που όλοι μας θα έχουμε από 2-3» η GM δεν είναι καινούρια εταιρία αυτοκίνησης και η αγορά αυτοκινήτου ποτέ δεν ήταν μονοπώλιο κατά τα άλλα τα πέτυχες όλα τύπε :S

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...