Itselen 0 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:23 πμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 09:23 πμ Έχουν περάσει ήδη δύο μέρες από την έγκριση των επιταγών της ψηφιακής μέριμνας, αλλά ακόμα δεν μπορώ να τα εκδώσω Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Jim_C30 56 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:06 πμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 10:06 πμ Το ίδιο ακριβώς θέμα έχω κι εγώ. Πιθανότατα θα τα ανοίξουν εντός των επόμενων ημερών. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Koumouni 0 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:35 πμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 11:35 πμ Και εγώ το ίδιο Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
ditheo 2 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:27 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 12:27 μμ όλοι μας, μην ανησυχείτε, έτσι κι αλλιώς από 12/4/21 θα μπορείς να τα εξαργυρώσεις. 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
minoras 0 Δημοσ. Παρασκευή στις 06:37 πμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 06:37 πμ Υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί το εισιτήριο των 200€ Και να κοπεί και τιμολόγιο σε εταιρία ώστε να γλιτώσουμε και τον φπα; ευχαριστώ Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
ditheo 2 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:57 πμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 09:57 πμ δεν γίνεται να κοπεί τιμολόγιο σε άλλα στοιχεία πέρα του δικαιούχου. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
minoras 0 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:57 πμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 11:57 πμ Έχω επιχείρηση και είμαι δικαιούχος..(το παιδί μου εννοείται) μπορώ να κόψω τιμολόγιο; Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
ditheo 2 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Share Δημοσ. πριν από 5 ώρες δικαιούχος είναι το φυσικό πρόσωπο που έκανε αίτηση. Αν το κόψεις σε άλλα στοιχεία τότε δεν αγοράζει ο δικαιούχος , αλλά η επιχείρηση. Ακόμα και σε ατομική επιχείρηση είναι ρίσκο να παρουσιάσεις ένα πάγιο της επιχειρήσης , επιδοτούμενο από πρόγραμμα που αφορά άλλες κατηγορίες. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμόΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα