mike0402 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 προσφαρα αναβαθμισα το συστημα μου αλλαζοντας μητρικη και επεξεργαστη!το συστημα ειναι αυτο της υπογραφης μου! εδω και μια εβδομαδα που εγινε η αναβαθμιση 2-3 φορες αυτο που μου εχει κανει ειναι οτι ενω χαζευω στο chrome στο youtube και εχω και κανα 5αρι καρτελες ανοιχτες ξαφνικα ακουω τον cpu να φορτωνει και να ανεβαζει θερμοκρασια μεχρι 60 βαθμους απο 30-32 που ειμαι σε idie και οποια ενεργεια κανω οπως να κλεισω τα παραθυρα του chrome η να κανω καποια επανεκκινηση κολλαει και δεν δουλευει τιποτα και αναγκαστικα κανω επανεκκινηση με το κουμπι που εχει το κουτι.. τι μπορει να φταιει? να αναφερω οτι εγινε format στην αναβαθμιση και περαστηκαν windows απο την αρχη
leros2004 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, mike0402 είπε προσφαρα αναβαθμισα το συστημα μου αλλαζοντας μητρικη και επεξεργαστη!το συστημα ειναι αυτο της υπογραφης μου! εδω και μια εβδομαδα που εγινε η αναβαθμιση 2-3 φορες αυτο που μου εχει κανει ειναι οτι ενω χαζευω στο chrome στο youtube και εχω και κανα 5αρι καρτελες ανοιχτες ξαφνικα ακουω τον cpu να φορτωνει και να ανεβαζει θερμοκρασια μεχρι 60 βαθμους απο 30-32 που ειμαι σε idie και οποια ενεργεια κανω οπως να κλεισω τα παραθυρα του chrome η να κανω καποια επανεκκινηση κολλαει και δεν δουλευει τιποτα και αναγκαστικα κανω επανεκκινηση με το κουμπι που εχει το κουτι.. τι μπορει να φταιει? να αναφερω οτι εγινε format στην αναβαθμιση και περαστηκαν windows απο την αρχη Το Bios είναι ενημερωμένο ? έχεις βάλει τους drivers απο AMD ?
mike0402 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 9 minutes ago, leros2004 said: Το Bios είναι ενημερωμένο ? έχεις βάλει τους drivers απο AMD ? το bios ειναι το τελευταιο drivers amd εβαλα απο το site της msi στα download της mobo
mike0402 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 17 hours ago, leros2004 said: Το Bios είναι ενημερωμένο ? έχεις βάλει τους drivers απο AMD ? χθες μια και το ειπες μπηκα στο site της amd να δω τους drivers και παρατηρησα οτι υπηρχε πιο καινουργιος απο αυτον στο site της msi και τον κατεβασα και εκανα install. τωρα δεν ξερω αν φταιει αυτο
leros2004 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 6 ώρες πριν, mike0402 είπε χθες μια και το ειπες μπηκα στο site της amd να δω τους drivers και παρατηρησα οτι υπηρχε πιο καινουργιος απο αυτον στο site της msi και τον κατεβασα και εκανα install. τωρα δεν ξερω αν φταιει αυτο Δύσκολα να φταίει αυτό. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
mike0402 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 2 minutes ago, leros2004 said: Δύσκολα να φταίει αυτό. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις... το τροφοδοτικο πως το βλεπεις ειναι καλο για το συστημα μου?μηπως φταιει αυτο?
leros2004 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, mike0402 είπε το τροφοδοτικο πως το βλεπεις ειναι καλο για το συστημα μου?μηπως φταιει αυτο? Τι να σου πω, κανονικά δεν πρέπει να έχει θέμα, ειδικά από τη στιγμή που έχεις θέμα σε χαλαρή κατάσταση . Πόσο παλιό είναι ?
mike0402 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 1 minute ago, leros2004 said: Τι να σου πω, κανονικά δεν πρέπει να έχει θέμα, ειδικά από τη στιγμή που έχεις θέμα σε χαλαρή κατάσταση . Πόσο παλιό είναι ? το 2015 το ειχα αγορασει
JDROGAS Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 9/4/2021 στις 4:24 ΜΜ, mike0402 είπε ξαφνικα ακουω τον cpu να φορτωνει και να ανεβαζει θερμοκρασια μεχρι 60 βαθμους απο 30-32 που ειμαι σε idie και οποια ενεργεια κανω οπως να κλεισω τα παραθυρα του chrome η να κανω καποια επανεκκινηση κολλαει και δεν δουλευει τιποτα και αναγκαστικα κανω επανεκκινηση με το κουμπι που εχει το κουτι Eισαι σιγουρος πως δεν εχει εγκατασταθει τιποτα περιεργο; To τροφοδοτικο γιατι το αναφερεις ειναι παλιο; edit: τωρα ειδα λες του 2015 (ειχες ανοιξει και θεμα για ups αρα δεν ειχες μεχρι τωρα οποτε τσεκαρε το) Βλεπω οτι ειναι gold και 750αρι (στο calculator το συστημα σου με αλλα 5 usb που εβαλα και 4 ανεμιστηρια δεν βγαζει πανω απο 450w..Υπερβολη που λεει ο λογος ειναι και τα 750. Εαν εχεις τετοια υποψια ανοιξε το hwinfo και κανε ενα stress test να παρακολουθησεις τις τασεις σε load. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2021 από JDROGAS
tsofras Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Στις 9/4/2021 στις 4:24 ΜΜ, mike0402 είπε προσφαρα αναβαθμισα το συστημα μου αλλαζοντας μητρικη και επεξεργαστη!το συστημα ειναι αυτο της υπογραφης μου! εδω και μια εβδομαδα που εγινε η αναβαθμιση 2-3 φορες αυτο που μου εχει κανει ειναι οτι ενω χαζευω στο chrome στο youtube και εχω και κανα 5αρι καρτελες ανοιχτες ξαφνικα ακουω τον cpu να φορτωνει και να ανεβαζει θερμοκρασια μεχρι 60 βαθμους απο 30-32 που ειμαι σε idie και οποια ενεργεια κανω οπως να κλεισω τα παραθυρα του chrome η να κανω καποια επανεκκινηση κολλαει και δεν δουλευει τιποτα και αναγκαστικα κανω επανεκκινηση με το κουμπι που εχει το κουτι.. τι μπορει να φταιει? να αναφερω οτι εγινε format στην αναβαθμιση και περαστηκαν windows απο την αρχη Θερμοκρασίες γενικά έχεις τσεκάρει ? Με την αλλαγή έβαλες νέα πάστα και έχει κάτσει καλά η ψύξη? 1
mike0402 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 21 minutes ago, tsofras said: Θερμοκρασίες γενικά έχεις τσεκάρει ? Με την αλλαγή έβαλες νέα πάστα και έχει κάτσει καλά η ψύξη? θερμοκρασιες σε idie ειμαι 33 περιπου και σε παιχνιδια εχω δει μεχρι 65..ναι εβαλα καινουργια παστα εννοειται 31 minutes ago, JDROGAS said: Eισαι σιγουρος πως δεν εχει εγκατασταθει τιποτα περιεργο; To τροφοδοτικο γιατι το αναφερεις ειναι παλιο; edit: τωρα ειδα λες του 2015 (ειχες ανοιξει και θεμα για ups αρα δεν ειχες μεχρι τωρα οποτε τσεκαρε το) Βλεπω οτι ειναι gold και 750αρι (στο calculator το συστημα σου με αλλα 5 usb που εβαλα και 4 ανεμιστηρια δεν βγαζει πανω απο 450w..Υπερβολη που λεει ο λογος ειναι και τα 750. Εαν εχεις τετοια υποψια ανοιξε το hwinfo και κανε ενα stress test να παρακολουθησεις τις τασεις σε load. δεν νομιζω να εχει εγκατασταθει κατι περιεργο σε full load εχω 76 watt cpu και 195 watt gpu
tsofras Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, mike0402 είπε θερμοκρασιες σε idie ειμαι 33 περιπου και σε παιχνιδια εχω δει μεχρι 65..ναι εβαλα καινουργια παστα εννοειται δεν νομιζω να εχει εγκατασταθει κατι περιεργο σε full load εχω 76 watt cpu και 195 watt gpu Δηλαδή στα παιχνίδια δεν έχεις πρόβλημα ?
JDROGAS Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, mike0402 είπε σε full load εχω 76 watt cpu και 195 watt gpu Eννοουσα να δεις τις τασεις του τροφοδοτικου σε load απο το hwinfo.
mike0402 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 1 minute ago, tsofras said: Δηλαδή στα παιχνίδια δεν έχεις πρόβλημα ? οχι δεν εχει προκυψει κατι ουτε σε benchmarks 1 minute ago, JDROGAS said: Eννοουσα να δεις τις τασεις του τροφοδοτικου σε load απο το hwinfo. πως τις βλεπω?στην αρχικη οθονη της εφαρμογης?
tsofras Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, mike0402 είπε οχι δεν εχει προκυψει κατι ουτε σε benchmarks πως τις βλεπω?στην αρχικη οθονη της εφαρμογης? Χμμμ δλδ στο κάνει μόνο στον chrome ? Έχεις plugins ? Επεξ/σία 10 Απριλίου 2021 από tsofras
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα