BritGreek Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 9 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Σιγά το πράμα. Κάποιο τεχνικό θέμα που το έφτιαξαν. Δεν το έφτιαξαν ακόμα. Μόνο σε edge δουλεύει χωρίς το www.
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 25 λεπτά πριν, BritGreek είπε Δεν το έφτιαξαν ακόμα. Μόνο σε edge δουλεύει χωρίς το www. Σε εμένα μπήκε με edge και με www και χωρίς. Δοκίμασα τώρα και από Chrome μπαίνει και με τα δύο.
BritGreek Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε Σε εμένα μπήκε με edge και με www και χωρίς. Δοκίμασα τώρα και από Chrome μπαίνει και με τα δύο. Παράξενο. Έχω 4 υπολογιστές μπροστά μου, και έχω άλλη εικόνα.
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, BritGreek είπε Παράξενο. Έχω 4 υπολογιστές μπροστά μου, και έχω άλλη εικόνα. Μήπως παίζει ρόλο ότι μπήκα με το κινητό; 1
BritGreek Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 9 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Μήπως παίζει ρόλο ότι μπήκα με το κινητό; Από κινητό και χθες δούλευε κανονικά με κάθε browser. Σε υπολογιστή είναι το πρόβλημα.
corsair04 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, BritGreek είπε Από κινητό και χθες δούλευε κανονικά με κάθε browser. Σε υπολογιστή είναι το πρόβλημα. διαγραφή των cookies https://www.zougla.gr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα