lreaper Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Καλησπέρα παιδιά, Χωρίς να θέλω να κουράσω κανέναν, απλά και λακωνικά, θέλω την άποψη σας για το IELTS. Πρόσφατα έδωσα και θεωρώ ότι αδικήθηκα στο Writing. Η μισή μονάδα, δυστυχώς, μου στοιχίζει την είσοδο στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα και λόγω του Covid το proficiency έχει τραβηχτεί πιο πισω -εξίσου και ο λόγος που έδωσα IELTS. Δεν φέρνω κάποια αντίρρηση στα άλλα τρία (Listening, Reading, Speaking) καθώς οι βαθμολογίες είναι αντίστοιχες με αυτό που ακριβώς είχα υπολογίσει. Εντούτοις, έχοντας κάνει τρομερή προετοιμασία χρόνια στο Writing και θεωρώντας το φαβορί, καθώς έγραψα πολύ καλά, δυστυχώς έλαβα ένα 6αρι. Επομένως, θέλω να ρωτήσω, εάν υπάρχει κάποιος να με φωτίσει, στο εάν υπάρχει πιθανότητα να λάβω το εξτρα 0,5 βαθμό στην περίπτωση αναβαθμολόγισης. Για το remark μου ζητανε έξτρα 105 ευρώ, αλλά σε περίπτωση που πάρω 6,5 μου τα δίνουν πίσω. Έχετε κάποια προσωπική εμπειρία επάνω στο θέμα;
Aggeluska Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 9 hours ago, lreaper said: Καλησπέρα παιδιά, Χωρίς να θέλω να κουράσω κανέναν, απλά και λακωνικά, θέλω την άποψη σας για το IELTS. Πρόσφατα έδωσα και θεωρώ ότι αδικήθηκα στο Writing. Η μισή μονάδα, δυστυχώς, μου στοιχίζει την είσοδο στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα και λόγω του Covid το proficiency έχει τραβηχτεί πιο πισω -εξίσου και ο λόγος που έδωσα IELTS. Δεν φέρνω κάποια αντίρρηση στα άλλα τρία (Listening, Reading, Speaking) καθώς οι βαθμολογίες είναι αντίστοιχες με αυτό που ακριβώς είχα υπολογίσει. Εντούτοις, έχοντας κάνει τρομερή προετοιμασία χρόνια στο Writing και θεωρώντας το φαβορί, καθώς έγραψα πολύ καλά, δυστυχώς έλαβα ένα 6αρι. Επομένως, θέλω να ρωτήσω, εάν υπάρχει κάποιος να με φωτίσει, στο εάν υπάρχει πιθανότητα να λάβω το εξτρα 0,5 βαθμό στην περίπτωση αναβαθμολόγισης. Για το remark μου ζητανε έξτρα 105 ευρώ, αλλά σε περίπτωση που πάρω 6,5 μου τα δίνουν πίσω. Έχετε κάποια προσωπική εμπειρία επάνω στο θέμα; ειχε γινει κατι παρομοιο με μενα στο αντιστοιχο Writing του TESTDaF (Αντιστοιχο χαρτι με IELTS για τα γερμανικα) και εκανα αιτηση επανεξετασης και με δικαιωσανε. Εγω λεω καντο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα