1895585047256926 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Καλησπέρα σας. Αιφνιδίως πριν μια εβδομάδα μου ήρθε κάποια ειδοποίηση από το facebook ότι ...δεν δύναμαι εφεξής να κάνω Δημοσιεύσεις στον τοίχο μου..λόγω υπέρβασης κάποιου επιτρεπόμενου ορίου βάσει της πολιτικής τους.. Και έκτοτε δεν μπορώ . Κάθε φορά μου βγαίνει αυτό το μήνυμα , χωρίς να μου λένε τι να κάνω για την επίλυση και πόσο θα διαρκέσει ο πριορισμός..Έχω κάνει αναφορά του προβλήματος και ακόμη δεν δέχτηκα κάποια απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο δίμηνο είχα τη συνήθεια να κάνω αρκετά ποσταρίσματα..όχι δημόσια αλλά ..Προς Εμένα..εν είδει ημερολογίου..Δεν πήγε το μυαλό μου ότι θα είχα θέμα. Έχετε κάποια ιδέα ..για το πώς να το επιλύσω.. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δοκίμασε να διαγράψεις έναν αριθμό των παλαιών δημοσιεύσεων μήπως επιλυθεί το πρόβλημα. Δεν γνωρίζω αν το fb ακολουθεί συγκεκριμένες πολιτικές ως προς μέγιστο αριθμό δημοσιευματων, πάντως και αυτό το πράγμα με ορισμένους που χωρίς λόγο δημοσιεύουν 10 post την ημέρα λες και θα δούνε όλοι πρέπει να τελειώνει, για μένα μέχρι 3 και πολλά είναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα