Προς το περιεχόμενο

Pws katharizete to keyboard sas?

HexStatic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ama exeis aplo keyboard apla to petas kai perneis kainourio.an exei kanena akribo tote exeis frontisei na to exeis parei se mauro xrona na min fenetai oti exei lerothei.aplo kai grigoro katharisma exoteriko einai ite me azax i me idiko gia plastika meri ipologisti pou ine san afros.

Να το πάρω μαύρο και μετά πώς θα βλέπω τα πλήκτρα στο σκοτάδι? Τώρα γιατί δεν έχω αλλάξει ακόμα το δικό μου, δεν είναι θέμα χρημάτων αλλά συνήθειας. Ο,τι άλλο χρησιμοποιώ δε με βολεύει. Οπότε όσο αντέξει θα το κρατήσω.

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά αφαιρώ όλα τα πλήκτρα απο επάνω με προσοχή μην χαθούν τα σιδεράκια που έχουν το Enter,Space και τα βουτάω σε ποτήρι με ισοπροπυλική αλκοόλη(δε λέει να σπαταλάω οινόπνευμα που είναι και πανάκριβο) και το υπόλοιπο κομμάτι του πληκτρολογίου αφου το ποτίσω με ισοπροπυλική αλκοόλη,το στεγνώνω με ένα blower (η φιαλίδιο με πίεση αέρα εαν δεν υπάρχει blower) και στο τέλος με ένα πανάκι ποτισμένο με υγρό καθαρισμύ για τζάμια και πλαστικά το περνάω από πάνω ίσα ίσα να φύγει ότι σκόνη η βρωμιά έχει απομείνει.Ενα 2ωράκι μια το πολύ δύο φορές το χρόνο και το πληκτρολόγιο είναι καλύτερο και απο καινούργιο.

Δημοσ.

lol ti mou thimisate kai emena!!! to pliktrologio mou einai katabromiko!!!!! exw para poli kairo na to plinw. ena-ena ta koumpia me katsabidaki, meta mouliasma gia kamia ora se zesto nero(oti prepei gia enan kafe sthn paralia), kai tripsimo ena-ena.

h megaliteri mal..ia einai na ta ksanabaleis sosta kai idika na mhn bazeis to I h kapio allo anapoda!!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και αυτο εδω το δικο μου πως το καθαριζουν ρε παιδια???

Το μπανιο...μαλλον αποκλειεται!!!!

fovero afto to kezboard to ithela ki egw alla telika den to pire logw hrimatwn....

twra pws kathariyetai allo thela :D :D :D

To petas kai perneis kainiourgio.

Otan to petakseis pare me tilefono nai eimai ekei konta...

den paiyw opoios prolavi prwtos tha to pari...... :!: :!:

Δημοσ.
Και αυτο εδω το δικο μου πως το καθαριζουν ρε παιδια???

Το μπανιο...μαλλον αποκλειεται!!!!

:twisted: :twisted: :twisted:

Υπάρχει ένας καθαριστικός αφρός ο οποίος πωλείται στο πλαίσιο και έχει γύρω στα πέντε ευρώ ο οποίος το κάνει λαμπίκο. Εγώ έχω μπανιάρει (λέξη και αυτή) του κόσμου τα πληκτολόγια και δουλεύουν όλα jet.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...