Winspert Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Καλησπέρα...Χρειαζομαι επειγοντως τη βοηθεια σας... Δυστυχως πριν απο μερικους μηνες η μητερα μου αναγκαστηκε να διαγραψει το g mail λογαριασμό της λογω ενοχλητικων μηνυμάτων κ επισης να αλλαξει κ αριθμό τηλεφώνου...Το θεμα είναι οτι το μειλ αυτό το ειχε χρησιμοποιησει σε διαφορες εφαρμογές κ ιδιως σε μια πολύ σημαντική... Υπαρχει τροπος να επαναφερει το λογαριασμό; Εχω δοκιμασει τα κλασικα που βγαζει αλλα τίποτα... Είναι πολυ σημαντικό.... Γινεται κατι τωρα;;;
kallonos Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 https://support.google.com/accounts/answer/6236295?hl=en
Scorpion_rx Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Γεια σε όλους! Πριν τρεις εβδομάδες διαγράφηκαν τρεις λογαριασμοί Gmail που είχα στη συσκευή μου Xiaomi απο τους 4 που είχα και επίσης διαγράφηκαν πάρα πολλές φωτογραφίες κ επαφες κ δεν έχω ιδέα γιατί και πως. Τον εναν λογαριασμο εντομεταξυ επειδη ξεχασα κωδικό δεν μου δινει την επιλογή να τον επαναφερω με κινητο. Ελεος! Πρωτη φορά έχω Xiaomi και ενώ σε πολλά πράγματα είμαι ευχαριστημένη αυτό τωρα δεν ξερω τι φαση. Ξερει κανεις να μου πει γιατι συμβαινει αυτο κ τι μπορώ ν κανω. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2021 από Scorpion_rx
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, Scorpion_rx είπε Γεια σε όλους! Πριν τρεις εβδομάδες διαγράφηκαν τρεις λογαριασμοί Gmail που είχα στη συσκευή μου Xiaomi απο τους 4 που είχα και επίσης διαγράφηκαν πάρα πολλές φωτογραφίες κ επαφες κ δεν έχω ιδέα γιατί και πως. Τον εναν λογαριασμο εντομεταξυ επειδη ξεχασα κωδικό δεν μου δινει την επιλογή να τον επαναφερω με κινητο. Ελεος! Πρωτη φορά έχω Xiaomi και ενώ σε πολλά πράγματα είμαι ευχαριστημένη αυτό τωρα δεν ξερω τι φαση. Ξερει κανεις να μου πει γιατι συμβαινει αυτο κ τι μπορώ ν κανω. Τι σχεση εχει η χιαομι με την διαγραφή;Απο αλλού δοκιμασες να μπεις στους λογαριασμούς αυτους?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα