Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dionisakos4 είπε

Αν αποκλείεις και αυτό που έστειλα που είναι καινούργιο με εγγύηση 2 ετών (Ε.Ε) τότε ,δεν μπορείς να πας σε κάτι άλλο από άποψη καινούργιου τελείως.

Σε refubrished ,Αθήνα:

http://www.cosmodata.gr/product/279141/ipologistes-anavathmisi/refurbish-pc/olokliromena-pc-refurbish/pc-set-lenovo-thinkcentre-m79-sff-amd-a4-6300b-4gb-ram-500gb-hdd-dvd-windows-10-pro-monitor-17-lenovo-thinkvision-9417-hh2-set-pliktrologio-pontiki-conceptum-cb402gr

Για refurbished ρωτησα μέχρι 100€ αν γίνεται και λιγοτερο θα ήταν καλύτερα 

Οθόνη και περιφερειακά έχω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Nik1239 είπε

Για refurbished ρωτησα μέχρι 100€ αν γίνεται και λιγοτερο θα ήταν καλύτερα 

Ίσως αυτό το μηχάνημα σου κάνει , refurbished με ενα ετος εγγύηση , ο παλιός i3 είναι "ψοφίμι" σε σχέση με τους νεότερους , αλλά για εργασίες γραφείου ακόμα αντέχει. Επίσης έχει πρώτη (αν θυμάμαι καλά) γενιά quicksync και θα βοηθήσει στα βίντεο. Σε τελική ανάλυση αν δεις πως δεν μπορεί να σηκώσει πολύ βαριά βίντεο προσθέτεις λίγο αργότερα μια μικρή sff κάρτα γραφικών (πχ μια gt710 2gb ddr5 μτχ υποθέτω βρίσκεται γύρω στα 50-60 ευρώ ακόμα και αυτή την τρελή εποχή)

Επεξ/σία από catmaster
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τους αλλους δεν ξερω αλλα απο 3 refurbished PC που ειχα παρει περσι (για εργασίες σε δικηγορικο γραφείο) απο infoworld τα 2 ειχαν προβλημα.

Επεξ/σία από mecanomecano
Δημοσ.
1 ώρα πριν, catmaster είπε

Ίσως αυτό το μηχάνημα σου κάνει , refurbished με ενα ετος εγγύηση , ο παλιός i3 είναι "ψοφίμι" σε σχέση με τους νεότερους , αλλά για εργασίες γραφείου ακόμα αντέχει. Επίσης έχει πρώτη (αν θυμάμαι καλά) γενιά quicksync και θα βοηθήσει στα βίντεο. Σε τελική ανάλυση αν δεις πως δεν μπορεί να σηκώσει πολύ βαριά βίντεο προσθέτεις λίγο αργότερα μια μικρή sff κάρτα γραφικών (πχ μια gt710 2gb ddr5 μτχ υποθέτω βρίσκεται γύρω στα 50-60 ευρώ ακόμα και αυτή την τρελή εποχή)

Αυτό κοιτούσα και εγώ φαίνεται καλή περίπτωση

31 λεπτά πριν, mecanomecano είπε

Για τους αλλους δεν ξερω αλλα απο 3 refurbished PC που ειχα παρει περσι (για εργασίες σε δικηγορικο γραφείο) απο infoworld τα 2 ειχαν προβλημα.

Και εγώ το ψιλοφοβαμαι το μαγαζί αυτό για αυτό έχω βρει δύο από e gate 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Αυτό κοιτούσα και εγώ φαίνεται καλή περίπτωση

Πριν προβείς σε αγορά καλό θα είναι να διασφαλίσεις πως η εγγύηση θα ισχύει ακόμα και αν ανοίξεις το μηχάνημα για να προσθέσεις μνήμες ,ssd και λοιπά μέρη hardware, αρκετές φορές κάποια καταστήματα είναι πιο αυστηρά σε τέτοια θέματα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...