bitmk2 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Στις 19/4/2021 στις 8:39 ΠΜ, tollisth είπε Με isomat και χρωτεχ έχει κάποιος εμπειρία? Έβαψα με isomat. Ο μάστορας αφόρου τελειώσαμε και κάναμε συζήτηση μου είπε ότι το καλύτερο χρώμα για εξωτερική βαφή που έχει δοκιμάσει είναι της χρωτέξ. Συγκεκριμένα ανέφερε περίπτωση 2 πολυκατοικιών δίπλα η μια στην άλλη, η μια με vivechrom ή άλλο με χρωτεξ. Μετά από 3 χρόνια το vive είχε ξεθωριάσει ενώ το χρωτεξ σαν καινουργιο. Ανέφερε ότι το χρωτέξ βγαίνει 10ε ακριβότερο.
tollisth Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, bitmk2 είπε Έβαψα με isomat. Ο μάστορας αφόρου τελειώσαμε και κάναμε συζήτηση μου είπε ότι το καλύτερο χρώμα για εξωτερική βαφή που έχει δοκιμάσει είναι της χρωτέξ. Συγκεκριμένα ανέφερε περίπτωση 2 πολυκατοικιών δίπλα η μια στην άλλη, η μια με vivechrom ή άλλο με χρωτεξ. Μετά από 3 χρόνια το vive είχε ξεθωριάσει ενώ το χρωτεξ σαν καινουργιο. Ανέφερε ότι το χρωτέξ βγαίνει 10ε ακριβότερο. Με isomat έβαψα και εγώ αρχές καλοκαιριού το premium color άψογο σε όλα τα στάδια του βαψίματος και όσες φορές χρειάστηκε καθάρισμα ο τοίχος καθαρίζει μια χαρά χωρίς να φεύγει το χρώμα,για μπάνιο(αντοχή στους υδρατμούς) και κάγκελα τα έκανα με Vechro και εκεί μια χαρά προς το παρόν
ARIST0SS Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 T0 SMALT0PLAST SILK ΤΗΣ VECHR0 T0 EXEI ΧΡΗΣΙΜ0Π0ΙΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ;
tollisth Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, ARIST0SS είπε T0 SMALT0PLAST SILK ΤΗΣ VECHR0 T0 EXEI ΧΡΗΣΙΜ0Π0ΙΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ; Γενικά της VECHR0 είναι ποιοτικά πάντως
giorgos_76 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Αν θέλετε τη γνώμη μου( ως πρώην ελαιοχρωματιστής ), τα καλύτερα χρώματα που έχω δουλέψει είναι της Vechro...Πολύ καλυπτικά και ευκολοδούλευτα, εν αντιθέσει με της Vivechrom που δεν καλύπτουν καθόλου ..Της Vechro μπορείτε να τα παραγγείλετε στο Praktiker...Θα σας τα αναμίξουν επί τόπου με χρωστική ύλη, σε ότι χρώμα θέλετε...Επίσης άλλη εταιρία που προτιμώ και έβαψα μέσα το σπίτι μου, είναι η kraft..Πολύ αξιόλογη..
ΠάρηςΓ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 14 ώρες πριν, giorgos_76 είπε Αν θέλετε τη γνώμη μου( ως πρώην ελαιοχρωματιστής ), τα καλύτερα χρώματα που έχω δουλέψει είναι της Vechro...Πολύ καλυπτικά και ευκολοδούλευτα, εν αντιθέσει με της Vivechrom που δεν καλύπτουν καθόλου ..Της Vechro μπορείτε να τα παραγγείλετε στο Praktiker...Θα σας τα αναμίξουν επί τόπου με χρωστική ύλη, σε ότι χρώμα θέλετε...Επίσης άλλη εταιρία που προτιμώ και έβαψα μέσα το σπίτι μου, είναι η kraft..Πολύ αξιόλογη.. Γενικα ειχα παρει vitex που αρεσει σε πολλους αλλα το satin δε καλυπτε ηθελε 4 χερια σε στοκαρισματα και με καλο ασταρι δυο χερια και μερικες μερες να στεγωνσει. Δε ξερω αν φταιει το satin με το απο ημουν οκ. Vechro εχω ακουσει καλα απο μαστορες καιε γω αλλα δε το εχω δοκιμασει. Δυστυχως το τοπικο καταστημα κανει τη μιξη με το χερι στα χρωματα δεν ειμαι σιγουρος αν βγει σωστα
AParoxos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Γενικά τα σατινέ οπως vitex satin ή smaltoplast silk δεν στρώνουν καλά αν ο τοίχος δεν είναι καλα προετοιμασμενος και δείχνει άσχημα το αποτέλεσμα. Καλύτερα ενα απλό vitex classic ή νεchro extra. Την κάνουν τη δουλειά τους. 1
ΠάρηςΓ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, AParoxos είπε Γενικά τα σατινέ οπως vitex satin ή smaltoplast silk δεν στρώνουν καλά αν ο τοίχος δεν είναι καλα προετοιμασμενος και δείχνει άσχημα το αποτέλεσμα. Καλύτερα ενα απλό vitex classic ή νεchro extra. Την κάνουν τη δουλειά τους. Γενικα καταλαβα πως τονιζουν πολυ τις ατελειες και ο τοιχος μου ειχε ατελειες απο το σπατουλαρισμα. Το μονο ικανοποιητικο αποτελεσμα το ειχα σε δωματιο που σπατουλαρα ολο απο την αρχη αλλα ηθελε 4 χερια να καλυψει καλα αλλα για καποιο λογο δεν εστρωνε τοσο καλα. Το ιδιο παρατηρησα και με αλλα χρωματα που περασανε επαγγελματιες δεν βγαινανε τοσο λεια.
AParoxos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Που να δεις ΠάρηςΓ πόσο άσχημα φαίνεται σε ταβάνι με ανοιχτά φώτα.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, AParoxos είπε Που να δεις ΠάρηςΓ πόσο άσχημα φαίνεται σε ταβάνι με ανοιχτά φώτα. Επειδή έχουν καταστραφεί σε 1 χρόνο οι τοίχοι από παιδιά δε ξαναβάζω σατινε φαίνεται χάλια στο φως. Επίσης παρότι ασταρωσα με ευλάβεια δε κάλυπτε με τίποτα. Ακόμα και επαγγελματίας το ίδιο μου είπε όταν έβαψε με αυτά ότι δε καλύπτει. Άλλοι λένε πως καλύπτει μια χαρά και ότι εγώ έκανα λάθος
tollisth Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 20 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Επειδή έχουν καταστραφεί σε 1 χρόνο οι τοίχοι από παιδιά δε ξαναβάζω σατινε φαίνεται χάλια στο φως. Επίσης παρότι ασταρωσα με ευλάβεια δε κάλυπτε με τίποτα. Ακόμα και επαγγελματίας το ίδιο μου είπε όταν έβαψε με αυτά ότι δε καλύπτει. Άλλοι λένε πως καλύπτει μια χαρά και ότι εγώ έκανα λάθος Αστάρι ποιο είχες βάλει και με ποια αναλογία?
ΠάρηςΓ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tollisth είπε Αστάρι ποιο είχες βάλει και με ποια αναλογία? Vivechrom multiprimer και vitex unco eco. Αναλογία δε θυμάμαι αλλά δεν είχα κάνει πολύ αραίωση όσο έλεγε . Δε κάλυπτε τα μπαλώματα για κάποιο λόγο τα οποια ήταν πολλά λόγο υγρασίας επειδή είχαν μπει νερά στο σπίτι παλαιά πριν μείνω ακόμα και με 2 χέρια ασταρι ήθελε 4-5 χέρια τοπικά με ανάλογη αναμονή να καλύψει. Επίσης αυτό ήταν το πρώτο που μου είπε ο μάστορας όταν τον ρώτησα πώς του φαινονται μου είπε δε καλύπτει. Λέω μαλακίες λέει αλλά μετά όταν έβαψα εγώ το υπόλοιπο είχα ίδιο πρόβλημα που μου έλεγε ότι εχει. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από ΠάρηςΓ
AParoxos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Αστάρι vechro smaltoplast universal σε αναλογία 1 προς 1.
tollisth Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 16 ώρες πριν, ΠάρηςΓ είπε Vivechrom multiprimer και vitex unco eco. Αναλογία δε θυμάμαι αλλά δεν είχα κάνει πολύ αραίωση όσο έλεγε . Δε κάλυπτε τα μπαλώματα για κάποιο λόγο τα οποια ήταν πολλά λόγο υγρασίας επειδή είχαν μπει νερά στο σπίτι παλαιά πριν μείνω ακόμα και με 2 χέρια ασταρι ήθελε 4-5 χέρια τοπικά με ανάλογη αναμονή να καλύψει. Επίσης αυτό ήταν το πρώτο που μου είπε ο μάστορας όταν τον ρώτησα πώς του φαινονται μου είπε δε καλύπτει. Λέω μαλακίες λέει αλλά μετά όταν έβαψα εγώ το υπόλοιπο είχα ίδιο πρόβλημα που μου έλεγε ότι εχει. Η αναλογία 1 προς 1 σε αστάρι λένε ότι είναι ότι καλύτερο παραπάνω δεν είναι τόσο καλα,ισως το προβλημα σου να ήταν κατι άλλο για τόσα χερια που εκανες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα