Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα σήμερα insect killer του lidl 

Το έβαλα στο ρεύμα 

Η λάμπα αναβε αλλά ακουμπούσαν δύο σύρματα (μετά το παρατήρησα) και έκανα """""σπίθες""" (άλλη λέξη θυμάμαι)

Το βγάλω το ξαναβάζω αυτή την φορά τίποτα από την λάμπα 

Τι λέτε θα το πάρει πίσω το lidl ?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Υπόψην ότι τέτοια φτηνά μαραφέτια έχουν αμελητέα ως μηδενική επίδραση στα κουνούπια (που ουσιαστικά μόνο για αυτά τα παίρνει ο κόσμος)

Μια ματιά στις κριτικές πχ στο σκρουτζ σε ανάλογες συσκευές θα επιβεβαιώσει ότι δεν κάνουν απολύτως τίποτα

• Like 1
Δημοσ.

είχα κι εγώ παλιά ένα παρόμοιο. Αυτό που είδα είναι ότι δεν έχει και τόση επίδραση στα κουνούπια, αλλά κάτι κάνει στις σκνίπες. Συνήθως οι σκνίπες πηγαίνουν όπου βλέπουν φως. Βασικά από το τίποτα, κάτι κάνει αλλά δε πρόκειται να ξανα αγοράσω

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Stu είπε

Το έβαλα στο ρεύμα 

Η λάμπα αναβε αλλά ακουμπούσαν δύο σύρματα (μετά το παρατήρησα) και έκανα """""σπίθες""" (άλλη λέξη θυμάμαι)

Δεν πρέπει να στο αρνηθούν. Συνήθως δεν ρωτάνε και πολλά πράγματα. Μπορείς αν επιστρέψεις πίσω πράγμα ακόμα και αν δεν σου άρεσε.

Δημοσ.

Nαι το lidl ειναι κορυφαιο σε τετοια θεματα,δινει επιτοπου πισω τα λεφτα.

Τωρα αυτες οι λαμπες κανουν μια δουλιτσα,απλα μην περιμενεις οτι ολα τα κουνουπια θα πανε εκει σιγουρα.

Δημοσ.

Δεν έχουν καμία χρησιμότητα όλα αυτά. Σήτες παντού, είτε με χαρντκορ εγκατάσταση (το καλύτερο και ακριβότερο), είτε με αυτοκόλλητα σε παράθυρα που ανοίγετε συχνά ή και ολημερίς, τώρα που φτιάχνει ο καιρός.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Stu είπε

Το έβαλα στο ρεύμα 

Ναι θα στο παρει.. Καλα θα ειναι να εχεις και την συσκευασια!

Θυμαμαι που ειχα παρει το ραδιο στα 20ευρω και στην χαμηλη ενταση εβγαζε θορυβο-παρασιτο!

Το πηγα πισω ως ελαττωματικο-τεχνικο προβλημα.. Και το λεω αυτο γιατι δοκιμασα κι αλλο στο καταστημα και εκανε το ιδιο!!! Αντε τωρα να το ειχα παρει απο καταστημα με ηλεκτρονικα,θα το παντρευομουν!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις

Πήγα στο lidl με την συσκευή το κουτί και αποδείξη 

[Θέλω επιστροφή για κάτι που αγόρασα χθες γιατί ήταν χαλασμένο, έχετε την απόδειξη , ναι είχα πάρει εκείνο για τα κουνούπια , θέλετε να το αλλάξετε , ναι 

Η πιο εύκολη επιστροφή 

Lidl σου βγάζω το καπέλο👍

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stu είπε

Lidl σου βγάζω το καπέλο👍

και μετά κάτι καμένοι θάβουν όλη μέρα το lidl. Ας το φτάσουν στο ελάχιστο τα ελληνικά καταστήματα και το συζητάμε. Που αν πας για αλλαγή θα σε πρήξουν όσο δε πάει

• Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ.

Εγώ είχα πάρει ένα ηλεκτρικό σκουπάκι silvercrest και δεν άνοιγε για να το καθαρίσω ,το πήγα πίσω και μάλιστα μου είπαν να το κρατήσω και μου έστειλαν άλλο  καινούργιο.. total respect. 

• Like 2
Δημοσ.

την καλυτερη εμπειρια και εγω!ειχα παρει ρολοι χειρος...με 3 χρονια εγγυηση πεφτει η μπαταρια στο χρονο παιρνω τηλ μου λενε κρατας το ιδιο και σου στελνουμε καινουργιο...τρελο ρισπεκτ

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα μετά από 1,5 χρόνο περίπου μου χάλασε ο θερμοστάτης από την καλή ψηστιέρα-γκριλιέρα που πουλάνε.

Μετά από επικοινωνία την έστειλα με κούριερ και ενώ περίμενα επισκευή σε 10 μέρες περίπου μου έστειλαν καινούργια. Δεν το πίστευα. Φυσικά όλα τα έξοδα δικά τους.Θεωρώ ότι είναι από τους λίγους που όταν λένε εγγύηση ή επιστροφή χρημάτων το εννοούν και στην πράξη και όχι σαν άλλους που σου βγάζουν το λάδι.

• Like 6
  • Confused 1
Δημοσ.

Επειδή δούλευα στα lidl, πράγματι είναι κορυφαίοι στο κομμάτι των επιστροφών σε σημείο μάλιστα που να μην το πιστεύεις...

Μου είχαν φέρει πίσω μια σούβλα (αφού πέρασε το Πάσχα) γιατί λύγιζε και την πήραμε πίσω (πάνω είχε ακόμα υπολείμματα από το ψητό :) ) και το κορυφαίο ήταν μια κυρία που μου είχε φέρει ένα τάπερ με φακές γιατί δεν έβραζαν και ήταν σκληρές 😁. Φυσικά και της έκανα επιστροφή χρημάτων (όχι δεν τις δοκίμασα να δω αν πράγματι ήταν σκληρές ούτε τις κράτησα..)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...