Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παραγγελια σκληρου δισκου αξιας 230 ευρω απο amazon Ισπανιας. Προσπαθω 1 βδομαδα να βγαλω ακρη με την τραπεζα και το amazon.es οπου δεν εχει τηλεφωνικη εξυπηρετηση απο Ελλαδα αλλα εχει για Κυπρο, Tσεχια κτλπ. Αφου εγινε μια προσπαθεια χρεωσης της καρτας (Πειραως) και δεν υπηρχαν αρκετα χρηματα, το αμαζον buggare και δεν υπηρχε δυνατοτητα αλλαγης του τροπου πληρωμης, κανενας agent δεν μπορουσε να κανει κατι και μου λεγαν ακυρωσε. Βαζω χρηματα αλλα πλεον χωρις online banking (καρτα συγγενη) δεν γινονται αγορες online. Κανουμε online banking ερχεται η νεα χρεωση. Rejected παλι. Παιρνω την τραπεζα και τι μου λεει. Ο πωλητης δεν εχει το πρωτοκολλο ασφαλειας 3DS στην συναλλαγη για αυτο ακυρωνεται,  του ξαναλεω μιλαμε για το αμαζον ειναι δυνατον? Λεει αυτο βλεπω. Το αμαζον λεει οτι υπαρχει το πρωτοκολλο και εγω ειμαι σε κατασταση εχω χασει τοσο χρονο και χρημα να ασχολουμαι που θα συμφερε να πεταξω με ryanair Μαδριτη να το παρω απτο warehouse. Αν εχει καποιος παρομοια εμπειρια  για το amazon bug που δεν αλλαζει ο τροπος πληρωμης και οποιοδηποτε προβλημα με Ελληνικη τραπεζα μπορει να συνεισφερει στο rant απο κατω.
(screenshot απο την υπευθυνη του customer support οπου με συνδεσαν μετα απο καμια δεκαρια agents και με εστειλε κατευθειαν γιατι δεν μιλαει αγγλικα)

Screenshot_7.png

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Στο amazon uk μια χαρά βάζεις νέα κάρτα απο το 

Add a New Payment Method

Credit or debit cards
Amazon accepts major credit and debit cards.

Τοσο διαφορετικό είναι το Ισπανικό;

Οχι βαζω καρτα αλλαγη στον τροπο πληρωμής της παραγγελίας δεν γίνεται υπάρχει καποιο bug. Οπου το amazon το προσπερνάει και μου λεει εχει θεμα η τράπεζα και η τράπεζα λεει εχει θεμα το αμαζον

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσφατα ειχα παρομοια εμπειρια με το amazon.com. Αγορασα ενα ποντικι χωρις να εχω το ποσο που χρειαζεται μεσα στην καρτα αλλα για να μην χασω την προσφορα την εριξα και θα πηγαινα αυριο να βαλω. Οταν εβαλα λεφτα μεσα στην καρτα και πηγα να κανω " update your payment method " που εδωσε σφαλμα επειδη το αντικειμενο ηταν πλεον " out of stock " ασχετα που ειχα κανει παραγγελια. Την επομενη μερα το ξαναειχαν σε stock και που δεχτηκε κανονικα την πληρωμη.

Επεξ/σία από MessatsuRoku
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MessatsuRoku είπε

Προσφατα ειχα παρομοια εμπειρια με το amazon.com. Αγορασα ενα ποντικι χωρις να εχω το ποσο που χρειαζεται μεσα στην καρτα αλλα για να μην χασω την προσφορα την εριξα και θα πηγαινα αυριο να βαλω. Οταν εβαλα λεφτα μεσα στην καρτα και πηγα να κανω " update your payment method " που εδωσε σφαλμα επειδη το αντικειμενο ηταν πλεον " out of stock " ασχετα που ειχα κανει παραγγελια. Την επομενη μερα το ξαναειχαν σε stock και που δεχτηκε κανονικα την πληρωμη.

Κατι παρόμοιο έγινε στην αρχη δεν ειχα το ποσο μετα το ειχα αλλα ηταν out of stock και τωρα εχει κολλήσει και δεν αλλάζει ο τροπος πληρωμής. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fotis9713 είπε

Κατι παρόμοιο έγινε στην αρχη δεν ειχα το ποσο μετα το ειχα αλλα ηταν out of stock και τωρα εχει κολλήσει και δεν αλλάζει ο τροπος πληρωμής. 

Ειναι η ιδια περιπτωση... δεν φταει ουτε το amazon ουτε η τραπεζα. Απλα δεν υπαρχει stock για να αγορασεις το προιον, θα σου προτεινα να κρατησεις την παραγγελια σου ανοιχτη μηπως και κανουν κανενα restock. Μετα θα σε αφησει να πληρωσεις 

Δημοσ.
Στις 24/4/2021 στις 1:48 ΜΜ, MessatsuRoku είπε

Ειναι η ιδια περιπτωση... δεν φταει ουτε το amazon ουτε η τραπεζα. Απλα δεν υπαρχει stock για να αγορασεις το προιον, θα σου προτεινα να κρατησεις την παραγγελια σου ανοιχτη μηπως και κανουν κανενα restock. Μετα θα σε αφησει να πληρωσεις 

Μετα απο συνομιλία με υπεύθυνους και στις 2 εταιρείες κατάλαβα οτι ειναι πρόβλημα των συστημάτων και των 2. Της αμαζον γτ δεν γίνεται αλλαγη τρόπου πληρωμής και επειδή οπως λεει η Πειραιώς δεν προωθεί σωστα το πρωτόκολλο 3DS/PSD2 και της Πειραιώς που μαλλον δεν ειναι πρόβλημα κάποιου πρωτοκόλλου αλλα εχει κολλήσει το σύστημα και δεν δέχεται την συναλλαγή. Να χαρώ τα δις που βγάζουν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...