Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S20+ 5G vs Samsung Galaxy S21+ 5G

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιά είναι η γνώμη σας; Ποιο είναι καλύτερο; Είδα αρκετά βίντεο συγκρισης με αποτέλεσμα το 21+ να είναι 1-2 δευτερόλεπτα πιο γρήγορο (μεγάλη διαφορα, ειρωνικά το λέω) οι κάμερες είναι το ίδιο με μικρή διαφορά του 21+ στην σέλφι λίγο καλύτερη όχι όμως μεγάλη διαφορά...το 20+ έχει μεγαλύτερη μνήμη από το 21+ ..δεν υποστηρίζει sdcard το 21+ ενω το 20+ ναι ζωτικής σημασίας θα έλεγα καθώς αν ο μη γένητω πάθει κάποιο ατύχημα υα χάνεις όλα, υπάρχουν λύσεις cloud κτλ. ή αποστολή στον η/υ αλλά είναι και θέμα μεγαλύτερης χωρητηκότητας...στο 20+ περιλαμβάνετε ο φορτιστής ενω στο 21+ όχι...στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι το ίδιο...εμφανισιακά θα έλεγα ότι το 21+ έχει ποιο ωραίο design από το 20+..Κερδίζεις αναβαθμίσεις 1-2 χρόνια παραπάνω σε σχέση με το 20+..και οι διαφορα στα χρήματα δεν είναι μεγάλη..μου φαίνετε όμως υποβαθμισμένο το 21+ σε σχέση με το 20+.

Επεξ/σία από atrwtos
Δημοσ.

Αν σκέφτεσαι το s20+ 5g, θα σου πρότεινα να πληρώσεις λιγότερα και να δεις το S20 FE 5G 

Έχει παρόμοιες κάμερες, με οπτικό zoom αντί ψηφιακό. Χάνει σε ποιότητα κατασκευής αλλά έτσι και αλλιώς σε θήκη θα το έχεις.

Πληρώνεις λιγότερα και έχεις καλύτερο επεξεργαστή (snapdragon 865)

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10041&idPhone2=10377

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, k_dinos είπε

Αν σκέφτεσαι το s20+ 5g, θα σου πρότεινα να πληρώσεις λιγότερα και να δεις το S20 FE 5G 

Έχει παρόμοιες κάμερες, με οπτικό zoom αντί ψηφιακό. Χάνει σε ποιότητα κατασκευής αλλά έτσι και αλλιώς σε θήκη θα το έχεις.

Πληρώνεις λιγότερα και έχεις καλύτερο επεξεργαστή (snapdragon 865)

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10041&idPhone2=10377

Μπα είναι υποδιέστερο γενικά του s20+..δεν θα πρότεινα αυτό..έχω το 20+ 5g απλά σε σχέση με το s21+ για λογαριασμό ενός φίλου που σκέφτετε ποιο από τα δύο..και το έβαλα μήπως εδώ αν κάποιος έκανε την αναβάθμιση από s20+ σε s21+ ή έχει το s21+ 5g να πει μια γνωμη..πάντως τον βλέπω να καταληγει στο s20+ υπάρχει υποστηρίζει sd και περιλαμβανετε και ο φορτιστης..μου λέει συγκεκριμένα υπάρχουν άτομα που αγόρασαν κάτι τέτοιο..αχαα..

Επεξ/σία από atrwtos
  • Like 1
Δημοσ.

Το αν είναι υποδεέστερο είναι σχετικό. 

Το S20 Fe έχει καλύτερο επεξεργαστή (snapdragon 865), ενώ χάνει σε υλικά κατασκευής. Σίγουρα είναι πιο vfm.

τώρα για το αν αξίζει μετάβαση από s20+ σε s21+ η απάντηση είναι ξεκάθαρα OXI. Πεταμένα λεφτά κατά τη γνώμη μου, ας μείνει με το s20+ να το χαρεί και το αλλάζει αργότερα αν θέλει που θα έχουν πέσει και οι τιμές.

Για εμένα, η έλλειψη υποδοχής κάρτας μνήμης είναι σημαντική, καθώς αν θες να τραβήξεις βίντεο 8k που υποστηρίζει θα φάει πολλά gb 

https://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone1=10377&idPhone3=10625&idPhone2=10041

• Like 1
Δημοσ.
Στις 26/4/2021 στις 11:53 ΠΜ, k_dinos είπε

Το αν είναι υποδεέστερο είναι σχετικό. 

Το S20 Fe έχει καλύτερο επεξεργαστή (snapdragon 865), ενώ χάνει σε υλικά κατασκευής. Σίγουρα είναι πιο vfm.

τώρα για το αν αξίζει μετάβαση από s20+ σε s21+ η απάντηση είναι ξεκάθαρα OXI. Πεταμένα λεφτά κατά τη γνώμη μου, ας μείνει με το s20+ να το χαρεί και το αλλάζει αργότερα αν θέλει που θα έχουν πέσει και οι τιμές.

Για εμένα, η έλλειψη υποδοχής κάρτας μνήμης είναι σημαντική, καθώς αν θες να τραβήξεις βίντεο 8k που υποστηρίζει θα φάει πολλά gb 

https://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone1=10377&idPhone3=10625&idPhone2=10041

Κοίτα snapdragon δεν το συζητω κορυφη...αλλά να πάρει ένα τηλ μόνο και μόνο για τον επεξεργαστη;;...καλα στο αν αξιζει η αναβαθμιση από το s20+ στο s21+ φυσικά και όχι αλλά δε ρωτάω κάτι τέτοιο δεν καταλαβες μάλλον ξαναδιάβασε το ποστ....γνωμη ζηταω από κάποιον που το έχει κάνει αυτό...οποτε s20+ 5g δαγκωτο!...

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/4/2021 στις 8:33 ΜΜ, atrwtos είπε

Κοίτα snapdragon δεν το συζητω κορυφη...αλλά να πάρει ένα τηλ μόνο και μόνο για τον επεξεργαστη;;...καλα στο αν αξιζει η αναβαθμιση από το s20+ στο s21+ φυσικά και όχι αλλά δε ρωτάω κάτι τέτοιο δεν καταλαβες μάλλον ξαναδιάβασε το ποστ....γνωμη ζηταω από κάποιον που το έχει κάνει αυτό...οποτε s20+ 5g δαγκωτο!...

Ο επεξεργαστής παίζει ταιράστιο ρόλο και στην φωτογραφική μηχανή. Συγκρίνωντας το s21 με snapdragon και το s21 με exynos, υπάρχουν μεγάλες διαφορές στην κάμερα. Μεγάλες για 2 υποτιθέμενα ίδια κινητά.

Πέρα απο αυτό, αν έχει το s20+ δεν υπάρχει κανένας λόγος.να πάει στο s21+.

Αν είχα να επιλέξω ενα απο τα 2 για αγορά, προσωπικά θα έπαιρνα το s21+.

Για εμένα παίζει ρόλο ο ένας χρόνος παραπάνω αναβαθμίσεις. Όσων αφορά το βίντεο σε 8k και ότι δεν θα αρκεί ο χώρος: είμαι κάτοχος s21 ultra. Το 8k video είναι στα 24fps. Και δεν βρίσκω λόγο επιλέξω αυτό έναντι του 4k 60fps. Άρα και μικρότερα μεγέθη. Πέρα απο αυτό, έχω συνδρομή στο google one με 30 ευώ τον χρόνο, 200gb. Οπότε δεν έχω το άγχος για τα αρχεία μου. Είτε μας αρέσει είτε όχι, εκεί φαίνεται να πηγαίνουν σιγά σιγά και οι υπόλοιπες εταιρείες, στην αφαίρεση της microsd. 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Papadrams είπε

Ο επεξεργαστής παίζει ταιράστιο ρόλο και στην φωτογραφική μηχανή. Συγκρίνωντας το s21 με snapdragon και το s21 με exynos, υπάρχουν μεγάλες διαφορές στην κάμερα. Μεγάλες για 2 υποτιθέμενα ίδια κινητά.

Με snapdragon ναι εννοείτε το γνωρίζω αλλά μιλάμε για την global εκδοση και των 2 οπότε exynos μόνο. Αν δεις διάφορα βίντεο στο youtube η συγκριση ταχύτητας μεταξύ τους είναι σχεδόν ίδια.

Πέρα απο αυτό, αν έχει το s20+ δεν υπάρχει κανένας λόγος.να πάει στο s21+.

Και γω αυτό λέω...αλλά μη το λές σε κάποια σχόλια που βλέπω στο youtube το έχουν κάνει μερικοί.

Αν είχα να επιλέξω ενα απο τα 2 για αγορά, προσωπικά θα έπαιρνα το s21+.

Για εμένα παίζει ρόλο ο ένας χρόνος παραπάνω αναβαθμίσεις. Όσων αφορά το βίντεο σε 8k και ότι δεν θα αρκεί ο χώρος: είμαι κάτοχος s21 ultra. Το 8k video είναι στα 24fps. Και δεν βρίσκω λόγο επιλέξω αυτό έναντι του 4k 60fps. Άρα και μικρότερα μεγέθη. Πέρα απο αυτό, έχω συνδρομή στο google one με 30 ευώ τον χρόνο, 200gb. Οπότε δεν έχω το άγχος για τα αρχεία μου. Είτε μας αρέσει είτε όχι, εκεί φαίνεται να πηγαίνουν σιγά σιγά και οι υπόλοιπες εταιρείες, στην αφαίρεση της microsd. 

Ο καλά αν του πω ότι πρέπει να πληρώνει το χρόνο 30 ευρώ για αποθηκευτικό χώρο...θα μου πει "αστο πάω να πάρω ένα xiaomi με 200 ευρω και τέλος"😂....Αλλά πολλοί είναι οι χρήστες από αυτα που βλέπω στα σχόλια σε διαφορά youtube,site ktl. νο 1 είναι η sdcard και μετά ο φορτιστής....γι' αυτο και γω διάλεξα πρωσοπικα το s20+ 5g με sd card και φορτιστη...για μένα να δίνεις τόσα λεφτά για ένα smartphone και να μην έχει αυτά τα βασικά στοιχεία ..όχι ξεκάθαρα..άσε που αν το αγόραζα θα γινόμουν και γω μέλος όλου αυτού...είμαι φαν  τις samsung χρόνια..και το επόμενο κινητό αν δεν αλλάξουν με αυτά που βλέπω θα παρω και εγω xiaomi μελλοντικά μιλώντας. Υποβάθμιση ξεκάθαρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, jimis98 είπε

κυκλοφορεί snapdragon εδώ?

Όχι βέβαια...και σε όλη την Ευρωπαϊκή ένωση...σε μας δίνουν τα σαπάκια. Εντωμεταξύ βλέπω πως με 50 ευρώ παραπάνω παίρνεις Samsung Galaxy S20 Ultra (G988B 2020) 5G 128GB (12GB Ram) Dual-Sim Cosmic Black EU

Επεξ/σία από atrwtos
Δημοσ.
1 ώρα πριν, atrwtos είπε

Όχι βέβαια...και σε όλη την Ευρωπαϊκή ένωση...σε μας δίνουν τα σαπάκια. Εντωμεταξύ βλέπω πως με 50 ευρώ παραπάνω παίρνεις Samsung Galaxy S20 Ultra (G988B 2020) 5G 128GB (12GB Ram) Dual-Sim Cosmic Black EU

και ο λογος που το κανουν αυτο?

το s20 fe το βρηκα στο skroytz με snapdragon

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/5/2021 στις 12:41 ΜΜ, jimis98 είπε

και ο λογος που το κανουν αυτο?

το s20 fe το βρηκα στο skroytz με snapdragon

Τα παιδιά μιλάνε για s20+ 5g , s21+ 5g κτλπ. Το μόνο κινητό που η samsung διανέμει στην ευρώπη με snapdragon είναι το s20 fe 5g (bestprice στα 520 atm)

Επεξ/σία από yiatsek
Δημοσ.
1 ώρα πριν, yiatsek είπε

Τα παιδιά μιλάνε για s20+ 5g , s21+ 5g κτλπ. Το μόνο κινητό που η samsung διανέμει στην ευρώπη με snapdragon είναι το s20 fe 5g (bestprice στα 520 atm)

πάντως το s20 ultra είναι ποιο ακριβό από το s21+

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...