Leanousios Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Καλησπέρα σας , 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 350€ 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; οχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; και μεταχειρισμένες 5) Μέγεθος οθόνης; 6+ 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ);oxi 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Full 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; oxi ιδιαίτερα 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; oxi 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Dual sim , camera , Socials μερικές εφαρμογές. Είμαι κάτοχος s7 edge Και θέλω να κάνω αναβάθμιση . Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το τρέχον κινητό αλλα πλέον οφείλω να αναβαθμίσω λόγω κάμερας, λόγω του ότι έχω και εταιρικό αριθμό και θέλω dual sim. Μου αρέσει πολύ η οθόνη του δε θα ήθελα να κάνω σημαντικό downgrade ενώ απο τα τρέχοντα κινητά μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον το p40 pro (σχετικά κοντά σε budget ) αλλά φοβάμαι οτι δεν θα έχω ειδοποιήσεις σε mail , gmail και socials. Σε τι κινητό πρέπει να παω για να δω αναβάθμιση σε κάμερα και όχι υποβάθμιση σε υπόλοιπους τομείς ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια
Leanousios Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Kind reminder, Αξίζει η προσφορά γερμανού για note 10 η p30 pro;
mphxths Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Για μενα , p30 pro , nova 5t , samsung note 10 , στις τιμες που εβαλε ο γερμανος αξιζουν αρκετα. Ειδικα οταν ερχεσαι απο s7 edge. Ειναι κινητα 1-2ετιας , αλλα πολυ δυνατα ακομα. Το note 10 εχει πιο επαγγελματικο χαρακτηρα με το πενακι κλπ.Το p30 pro ναυαρχιδα οταν βγηκε , πολυ δυνατο , αλλα παιζει να μην παρει αλλη εκδοση ανδροιδ. Το nova 5t στην κατηγορια του πολυ δυνατο. Αν ειχε και amoled θα ηταν χωρις αντιπαλο. Τα huawei εχουν κλειδωμενο bootloader και μη προσβαση στο camera2api. Αυτο σημαινει οτι ξεχνας custom roms και gcam. To p40 pro ειναι πολυ καλυτερο αλλα χωρις google services θα εχεις θεματα , αναλογως παντα τι εφαρμογες χρησιμοποιεις. Εχουν βγει και αλλα μοντελα απο samsung/xiaomi/huawei ... π.χ. poco x3 nfc , xiaomi mi note 10 lite , xiaomi mi 11 lite , xiaomi note 10 pro , xiaomi mi 10 lite , samsung a52 , realme 7 pro , realme 8 pro ... και η λιστα συνεχιζεται Το s7 edge σε τι κατασταση ειναι ? Η οθονη κανα burn in ? Αμα σκεφτεσαι να το σπρωξεις , ενημερωσε με 1
Leanousios Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Ευχαριστώ πολύ απλά δε ξερω αν αξίζει η αναβάθμιση σε αυτά τα κινητά δεδομένου ότι είναι του 2019 και χωρίς 5g..νομίζω πως αυτά π μου τραβάνε περισσότερο τη προσοχή ειναι το one plus 8 pro και το s20 5g έστω και μεταχειρισμένα. Το s7 edge π εχω εχει μια μικρή γρατζουνιά οθόνη μόνο.
mphxths Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 5 λεπτά πριν, Leanousios είπε έστω και μεταχειρισμένα. Θελει πολυ προσοχη και ελεγχο στα μεταχειρισμενα. Ειδικα οταν μιλαμε και για amoled οθονες.
Leanousios Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 45 λεπτά πριν, mphxths είπε Θελει πολυ προσοχη και ελεγχο στα μεταχειρισμενα. Ειδικα οταν μιλαμε και για amoled οθονες. Top 3 vfm επιλογές κατά την άποψή σου με 3 παράγοντες 1. Camera 2.dual sim 3 οθονη ; Ασ πουμε ανεξάρτητου budget αρκεί να τη θεωρείς vfm αναβάθμιση.
mphxths Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 5 λεπτά πριν, Leanousios είπε Top 3 vfm επιλογές κατά την άποψή σου με 3 παράγοντες 1. Camera 2.dual sim 3 οθονη ; Ασ πουμε ανεξάρτητου budget αρκεί να τη θεωρείς vfm αναβάθμιση. Δεν ειμαι ειδημων της αγορας , οποτε μην παρεις την αποψη μου τοις μετρητοις. Αναλογως ποση βαρυτητα δινεις στους 3 παραγοντες που παραθετεις. 1. Αν δινεις βαρυτητα στην οθονη , μην κοροιδευομαστε , τις καλυτερες (amoled) οθονες , φτιαχνει η samsung. Αρα αναλογως το μπατζετ πας Α σειρα ή S σειρα. Α52 και πανω , s20 fe 5g ή τα κλασικα s20/s21. 2. Dual sim νομιζω τα περισσοτερα κινητα εχουν , οποτε δεν νομιζω να ειναι αξιο αναλυσης 3. Παραγοντας camera. Εδω μπορεις να κινηθεις σε δυο αξονες. Παιρνεις σχετικα ακριβο κινητο οποτε εξασφαλιζεις σε μεγαλο βαθμο την ποιοτητα της καμερας. Samsung s20/s21 , xiaomi m11 (σειρα) , xiaomi m10 (σειρα) , oneplus 7/8 τα καλα μοντελα , καποια ακριβα sony μοντελα αν νοιωθεις βιτσιοζος* . Ο αλλος αξονας που μπορεις να κινηθεις ειναι να χτυπησεις κινητο (μινιμουμ) μεσαιας κατηγοριας με καποιον snapdragon επεξεργαστη (720/730/765/κλπ) οπου οι πιθανοτητες να παιζει ευκολα ανετα και ωραια καποια gcam ειναι τεραστιες. Και γινεται η αποδοση της καμερας , αναλογη ναυαρχιδας πολλαπλασιας τιμης. Σε αυτον τον αξονα κυριαρχουν τα περισσοτερα αν οχι ολα , τα xiaomi . * Προσωπικα πιστευω οτι η sony βγαζει απολυτα κινητα σε θεματα καμερας και αρκετα δυνατα σε οθονες. Αλλα εχουν περιεργο σχεδιασμο και δεν τα εμπιστευομαστε και πολυ σε θεμα αναβαθμισεων και υποστηριξης... οπως ειπα ειναι για βιτσιοζους αλλα τα ακριβα της μοντελα ειναι πραγματικα κοσμηματα. Συμπερασματικα , ολα ειναι θεμα μπατζετ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα