Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην ομαδα....

Ψαχνω το καλυτερο huawei/honor εως τα 200 ευρω μαξιμουμ....

Εχω βρει κυριως το honor 9x,το huawei p smart pro αλλα και το p30 lite.Ποιο απο τα παραπανω αξιζει περισσοτερο;

Απαραιτητες προυποθεσεις τα GMS και η καρτα micrisd ασχετως αν καταλαμβανει την θεση της δευτερης καρτας...Ενω δεν κοιταω καμμια αλλη μαρκα.Το περασμα μου απο χιαομι απετυχε παταγωδως....

Δημοσ.

Το P30 Lite δεν θα το πρότεινα λόγω της μπαταρίας. Έχει μικρότερη αυτονομία από τις άλλες δυο συσκευές. Μεταξύ του Honor 9X και Huawei P Smart Pro το δεύτερο έχει 6GB RAM, οπότε θα προτιμούσα αυτό.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, intruder99 είπε

Το P30 Lite δεν θα το πρότεινα λόγω της μπαταρίας. Έχει μικρότερη αυτονομία από τις άλλες δυο συσκευές. Μεταξύ του Honor 9X και Huawei P Smart Pro το δεύτερο έχει 6GB RAM, οπότε θα προτιμούσα αυτό.

βρηκα προσφορα γερμανου 149€ το honor 9x και 139€ το realme 6s.Τι γνωμη εχεις;

Και φυσικα οποιος εχει καποια γνωμη ας πει.....Νομιζω εξαιρετικα και τα δυο οποτε δε χρειαζεται να δωσω παραπανω χρηματα.Με καλυπτουν τα 4gb μνημης....Εδω τωρα εχω honor 6A με 2 gb και με παει...ακομα....προσωρινο κινητο εεε :)

Ειδα τα realme και ανεβαινουν πολυ τελευταια....και το θεωρω αυτο καλη προσφορα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, ad276 είπε

βρηκα προσφορα γερμανου 149€ το honor 9x και 139€ το realme 6s.Τι γνωμη εχεις;

Και φυσικα οποιος εχει καποια γνωμη ας πει.....Νομιζω εξαιρετικα και τα δυο οποτε δε χρειαζεται να δωσω παραπανω χρηματα.Με καλυπτουν τα 4gb μνημης....Εδω τωρα εχω honor 6A με 2 gb και με παει...ακομα....προσωρινο κινητο εεε :)

Ειδα τα realme και ανεβαινουν πολυ τελευταια....και το θεωρω αυτο καλη προσφορα...

Από αυτά τα δυο θα έλεγα το Realme 6S. Αρκετά καλό για τα λεφτά του.

Επεξ/σία από intruder99

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...